ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by debotoijusto Wed 13 Jul - 11:15

Zbog Telegramova otkrića o tome kako je službenu karticu peglao u klagenfurtskom bordelu, danas je cijela Hrvatska saznala za mladog načelnika Općine Murter-Kornati, Tonija Turčinova. On u toj općini, koja ima svega dvije tisuće stanovnika i nalazi se u sklopu Šibensko-kninske županije, vlada još od 2016. kada je izabran kao kandidat koalicije HSS-HNS.

U međuvremenu ih se odrekao te je lani u svibnju sa svojom nezavisnom listom osvojio drugi načelnički mandat već u prvom krugu. No pritom je izgubio većinu u općinskom vijeću, odnosno dobio je četiri od devet vijećnika. Tri mjesta ima lista “Za dobro mista” Ivane Šimat, dok HDZ ima dva vijećnika.

Uz to što je načelnik, Turčinov je do objave Telegramovog današnjeg teksta bio i član Županijske skupštine u koju je ušao na nezavisnoj listi bivšeg gradonačelnika Knina i aktualnog šibensko-kninskog župana Marka Jelića. Župan danas nije imao komentar za Telegram, no ubrzo nakon našeg poziva Jeliću, Turčinov je podnio ostavku na mjesto vijećnika u Županijskoj skupštini.

Turčinov je poprilično lutao sa strankama. Tako je 2017. izašao iz HSS-a, s 30 ostalih nezadovoljnika, te se pridružio Hrvatskoj demokršćanskoj stranci (HDS).

Za Šibenski portal tada je izjavio da se odlučio za promjenu jer se nova stranka više drži crkvenih okvira. “Osnovni razlog je loša politika HSS-a koja se vodi. Mislim da je za Općinu Murter puno bolje da bude u formaciji HDS-a, koji je svjetonazoru sličan HSS-u, ali se drži crkvenih okvira. Najvažniji su nam čovjek i obitelj”, izjavio je tada.

Prije lanjskih lokalnih izbora Turčinov je dao intervju za ŠibenikIN u kojem je izjavio kako je njegova vizija Murtera “jedan mali krug velikih ljudi sposoban upravljati Bogom danim prostorom”.

Tada je naglasio i kako je izazov uskladiti obiteljske i načelničke obaveze, osobito uz troje male djece te da to ne bi bilo moguće bez velike podrške njegove “divne supruge”.
Telegram je u posjedu računa koji nepobitno dokazuju: načelnik općine Murter-Kornati, Toni Turčinov, službenom je karticom plaćao usluge u austrijskom bordelu. Sredinom travnja 2019., između 1:37 i 3:38 ujutro, u klagenfurtskom klubu La Cocotte triput je upotrijebio općinsku karticu. Dvaput je ispeglao iznose od 600 eura i jednom 360 eura, potrošivši tako u jednu noć ukupno 1560 eura proračunskog novca.

U međuvremenu ugašeni klub La Cocotte nesumnjivo je doista bio legalni bordel; tako se uredno i oglašavao. Na službenim stranicama reklamirali su kako nude “erotično iskustvo” s non-stop show programom, a gosti su mogli birati intimno druženje s 10 do 15 djevojaka u sedam zasebnih soba na dva kata.https://www.telegram.hr/politika-kriminal/tko-je-nacelnik-koji-trosi-javni-novac-u-bordelu-iz-hss-a-izasao-jer-ne-drze-dovoljno-do-crkve/
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27431
2014-04-12


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by debotoijusto Wed 13 Jul - 11:16

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ AHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjIvMDcvcHhsLTIzMDMyMi05MjY0NzYxOC5qcGc
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27431
2014-04-12


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by debotoijusto Wed 13 Jul - 11:24

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Racuni2-altNekoliko dana kasnije stigao je prvi službeni odgovor. Načelnik Turčinov priznao je kako je bio “na večernjem druženju” u bordelu s, citiramo dalje, “potencijalnim gostima i domaćinima”. No zatim je ponudio egzotično opravdanje: ustvrdio je kako je slučajno pomiješao kartice.

Račun u bordelu, kaže, htio je platiti privatnom karticom, ali je pogreškom iz novčanika izvadio službenu. “Moja privatna i službena kartica iste su banke i u tim večernjim satima došlo je do omaške zbog koje se ispričavam svojim mještanima”, napisao je u odgovoru za Telegram.
kako kaže, shvatio da je slučajno u bordelu izvukao poslovnu karticu, odlučio je pošteno obeštetiti Općinu. Ali sporni iznos, ponavljamo, nije uplatio u proračun nego je, kaže, privatnim novcem platio troškove smještaja za općinsku delegaciju. Drugim riječima, tvrdi da je prebio dug tako što je platio neke druge, navodne troškove Općine.

Kako bi to dokazao, priložio je račun za navodni smještaj u klagenfurtskom hotelu Schlosswirt Ebenthal koji je, prilično neobično, iznosio točno 1560 eura, identično iznosu koji je potrošio u bordelu. No neobična koincidencija s iznosima nije jedini suspektni detalj u načelnikovom opravdanju.

U prvom odgovoru za Telegram, iz Općine Murter-Kornati kazali su kako su na spomenuto službeno putovanje u Austriju, uz načelnika, išle direktorica lokalne turističke zajednice i jedna recepcionerka. A na hotelskom računu koji je načelnik, kao, podmirio kako bi anulirao troškove bordela, piše da je njime plaćeno noćenje za 12 osoba.

Telegram je u nekoliko navrata tražio popis dodatnih devet osoba koje su navodno na trošak Općine išle u Austriju te objašnjenje u kojoj su funkciji tamo putovale i zašto. No kazali su kako nam na ta pitanja ne mogu odgovoriti zbog “zaštite privatnosti”.

debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27431
2014-04-12


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by debotoijusto Wed 13 Jul - 11:26

Ni tu nije kraj ove neobične priče. Nakon povratka iz Austrije, načelnik Turčinov pokušao je zataškati gdje je i na što peglao službenu karticu u Klagenfurtu. Telegram je u posjedu dopisa kojim je Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Murter-Kornati 6. svibnja 2019. naložio da trošak njegove službene kartice za travanj te godine, u ukupnom iznosu od 12.843 kune, knjiži kao ‘Opće troškove’. A ne kao troškove njegove službene kartice.

U istom je dopisu pritom zaprijetio djelatnicima kako će protiv njih “poduzeti odgovarajuće mjere zbog povrede službene dužnosti”, ako ne udovolje njegovoj želji unutar tri dana. Načelnika Turčinova zamolili smo da objasni i ovu situaciju. Kratko nam je odgovorio, ponovno egzotično, kako je “nalog potpisao na prijedlog tadašnje voditeljice Upravnog odjela”.
U nekoliko navrata zamolili smo ga za dodatna pojašnjenja, prvenstveno da dokaže kako je priloženi račun doista podmirio privatnim novcem te objasni za kojih je to devet dodatnih osoba platio noćenje, no načelnik nije htio razgovarati.

“Kako sam Vam već rekao da sam u bolovima radi operacije Ahilove tetive… Mislim da sam odgovorio na sva pitanja vezana za posao načelnika, a Vas molim da mi omogućite mirnu rehabilitaciju i nastavak rada i onako velikog obima posla”, napisao nam je.

Ni iz Općine nam nisu odgovorili na pitanja kako su uvažili načelnikov račun; tko je sve s njim išao na put; koje su mu točno troškove iz Klagenfurta pravdali i temeljem čega, ako nije bilo putnog naloga te kako su na kraju knjižili potrošnju od 12.843 kuna s njegove poslovne kartice za koje je Turčinov zahtijevao da se stave pod stavku Opći troškovi.
iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Kokot-sobe
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27431
2014-04-12


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by AssadNaPodmornici Wed 13 Jul - 11:26

pa realno neka jebava . da mu nije partije i politike nebi nikada as jebava. ovako naše pare troši na kurve, dok vlastitim parama je cicija za kupiti kroasan na rivi.  kao svaki pravi domoljub i katolik. tako i treba

pošto smo potrošili milijarde i milijarde eura na lockdown, bezkorisne testove, otrove iz šprice, sve radi prehlade koja je utekla kinezima iz labaratorija a pri tome ne da nismo spasili niti jedan život, nego smo doveli planetu do velike depresije i ruba nuklearnog rata, ako smo sve to financirali možemo i ovo. 

samo asu jebavaj, drugi put malo bolje zamrači pare. i obvezno se ispovidi u crkvu ujutro i pazi da žena ne sazna

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 17086
2018-06-14


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by catabbath Wed 13 Jul - 12:33

Thug life

_________________
iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ FOAhBAEVsAAIIOR?format=png&name=360x360
catabbath
catabbath

Male
Posts : 11683
2015-08-21


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by debotoijusto Thu 14 Jul - 11:24

USKOK provodi izvide oko slučaja načelnika Murtera Tonija Turčinova koji je u austrijskom bordelu peglao službenu karticu općine.

Telegram danas otkriva kako je načelnik lažirao račun za troškove u hotelu kako bi zataškao troškove bordela.

Telegram se zbog toga obratio hotelu Schlosswirt Ebenthal. Poslali su im kopiju računa koju su dobili od načelnika Turčinova i zamolili da potvrde autentičnost. Djelatnik hotela Georg Alexander Bürger ubrzo je odgovorio kako oni taj račun nisu izdali.

Na računu kojim je načelnik pravdao svoje troškove, zajedno su navedeni noćenje za 12 osoba te velike količine hrane i vina, a hotel Schlosswirt Ebenthal to nikada ne radi.

"Računi koje mi izdajemo su drugačiji", kazali su iz hotela. "Račune ne izdajemo na ovakvim dokumentima."

"Naš restoran i hotel sve račune ispostavljaju odvojeno. Noćenje s boravišnom pristojbom i VAT-om uvijek naplaćujemo odvojeno od hrane i pića", kazao je i dodao kako se, iako restoran i hotel posluju na istoj lokaciji i imaju zajednički web, radi o odvojenim uslužnim objektima.turcinov woman likes this post
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27431
2014-04-12


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by debotoijusto Thu 14 Jul - 12:28

"Kako bih spriječio daljnje medijske napise i pritiske na svoju obitelj i suradnike donio sam odluku da se povučem iz javnosti, kao i da podnesem ostavku na mjesto županijskog vijećnika u Županijskoj skupštini Šibensko-kninske županije kako ne bih nanosio nikakvu štetu svojim suradnicima i aktualnom županu. Nastavljam dalje raditi na projektima koje smo započeli u Općini Murter Kornati, uz podršku svojih suradnika i sumještana."


Demokratska Hrvatska tako je obogaćena jedinstvenim fenomenom - načelnikom općine koji želi ostati anoniman. Pokušali smo doći do Turčinova i saznati kako namjerava istodobno se povući iz javnosti i biti na javnoj funkciji, no nije odgovarao ni na pozive, ni na poruke, a nitko nam se nije javio ni u Općini. Možda cijela Općina slijedi vođu i prelazi u anonimnost.
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27431
2014-04-12


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by debotoijusto Fri 15 Jul - 12:23

Telegram je danas objavio snimku događaja za koji kažu da se jučer odvio u Murteru, a na kojem je murterska Udruga Kučerosi načelniku dodijelila nagradu "numero uno". Riječ je o, kako pišu, priznanju koje se dodjeljuje osobi koja je "okrenula najviše žena preko ljeta".

"Predajem svoju titulu numero uno našem načelniku koji je osvitla obraz hrvatskom turizmu pred cijelom Europom", rekao je lokalni mesar Šikić Rogić dok je predavao nagradu Turčinovu. On ju je nasmijan prihvatio.

Čovjek koji je Telegramu ustupio snimku kaže da je ovaj događaj lokalna tradicija. Muškarci među sobom biraju "najvećeg galeba" i pritom oko vrata simbolično nose konop s ribarskom iglom za "uzeti nevinost". Strankinje s kojima spavaju boduju prema starosti i državljanstvu. 

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nacelnik-koji-trosi-javni-novac-u-bordelu-primio-nagradu-za-okretanje-najvise-zena/2380146.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27431
2014-04-12


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by debotoijusto Fri 15 Jul - 12:27

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ 4a6226de-d691-4ba5-a030-bab9e310c6fd


a vidi ga sto se ulojio da sam zena na pustom otoku s jednom palmom ne bi mu dao picke nikad a mozda ni tad... o obicajima tko je koga jeba u sezoni 2021-2022 necu ovaj put
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27431
2014-04-12


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by Guest Fri 15 Jul - 12:52

Ako se netko već smatra vjernikom, trebalo bi mu biti bitnije kako se netko odnosi prema Bogu.

Ni prvi ni zadnji licemjer.

Zaboravio je onu HSS-ovu "Vjera u Boga i hrvatska sloga"
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by debotoijusto Sat 16 Jul - 0:52

Nakon što smo objavili video u kojem je na nekoj vrsti proslave načelniku Općine Murter-Kornati, Toniju Turčinovu, dodijeljena nagrada “numero uno” za najboljeg j***ča, uspijeli smo doći do čovjeka koji mu ju je dodijelio.
U kratkom telefonskom razgovoru vlasnik lokalne mesnice Ivo Šikić Rogić odbio nam je otkriti koliko dugo traje ta “tradicija”. No, zato nam je rekao da “niti jedan novinar ne radi kako treba”, a potom počeo opravdavati i načelnikov odlazak u bordel u Klagenfurt.

“Živjele kurve! Živio Klagenfurt! Nitko nije tamo jeba! Zapamtite! Ja Vam se kunem da nitko tamo nije jeba! Trošija je na piće, na kurve nitko nije trošio. I karticom se niti jedna kurva… ako ste vi ikakvi j**ač, što vidim da niste, karticom se nikakva kurva ne može platiti na kugli zemaljskoj. To je noćni klub, a oko njih uvik ima kurvi!”, ispričao nam je u jednom dahu Šikić Rogić.

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ AHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjIvMDcvcXFkcWRxZHFkcS5qcGcda zakljucim
nacelnik koji dobio nagradu jebac godine tamo nije jeba
zivjele kurve zivio klagenfurt !
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27431
2014-04-12


Back to top Go down

iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’ Empty Re: iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum