Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
Page 3 of 17
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
Nisam rekao da nije OK, no tebi inteligencija omogućava da imaš kontrolu nad svojim nagonima, većina drugih nema tu sposobnost.epikur37 wrote:
Moj libido je ok, hvala na pitanju :) No možda sam odgovorniji od prosječnog Hrvata.
Neće se ostali nikad ponašati po pravoj mjeri ali ih treba dovoditi u red a ne raspuštati.
Evolucijski gledano, jači nagon za razmnožavanjem je veća prednost od inteligencije, više kopija svoje DNK ostaviš iza sebe ako se "ne možeš kontrolirati" nego netko tko zatomljuje svoje seksualne nagone.
Netko tko je ishitren nema sposobnost promišljanja o budućnosti, što je indikativan znak njegove niske inteligencije.
Guest- Guest
epikur37 wrote:
Možda tebi ne pada na pamet ali ti treba biti stavljeno u obvezu.
Ma nemoj, ti bi drugima stavljao obaveze
catabbath-
2015-08-22
i niti jedno nema dijete koje se "slučajno" desilo.epikur37 wrote:ajvi je feministkinja a deda veber stari bludnikDread_Pirate_Roberts wrote:ja se slazem s ajvi i veberinhom...
znači odgovorni ljudi...
i IQ tu igra igru...
2014-12-30
Godišnja doba i hladnija klima su nekoć bili snažan selekcijski faktor za viši IQ, jer je bilo nužno promišljati o budućnosti. (Winter is comming)
U područjima ekvatora gdje je cijele godine jedno godišnje doba, te je hrana lako dostupna i nema perioda gladi IQ je najniži, prosječno oko 56, jer nije nužno razmišljati da bi se preživjelo, dovoljne su osnovne motoričke funkcije kretanja.
No u sjevernijim krajevima danas klima i reljef nisu selekcijski faktor zbog razvoja tehnologije, poljoprivrede, medicine... zato trebamo abortus, on je jako koristan za zdravlje i napredak društva.
U područjima ekvatora gdje je cijele godine jedno godišnje doba, te je hrana lako dostupna i nema perioda gladi IQ je najniži, prosječno oko 56, jer nije nužno razmišljati da bi se preživjelo, dovoljne su osnovne motoričke funkcije kretanja.
No u sjevernijim krajevima danas klima i reljef nisu selekcijski faktor zbog razvoja tehnologije, poljoprivrede, medicine... zato trebamo abortus, on je jako koristan za zdravlje i napredak društva.
Guest- Guest
dawson wrote:Je sad će čovik napaljen neishitreno razmišljati, tebi ukrutba, njoj se sve cijedi i sad ćete vi "e ajmo malo sjesti i raspraviti o tome"
pa izvadiš ga vanka navrime, šansa je extremno mala za 1 snošaj.. naravno ako se cijelu godinu tako sexate, onda se šansa povećava ali na svega nekoliko %
Guest- Guest
ja sam truli liberal. Nisam za zakonsku zabranu, iz praktičnih razloga - previše bi bilo ilegalnih abortusa, koji bi rezultirali smrću. Ali da, smatram da to jest ubojstvo i da pobačaj treba obeshrabrivati. Bolje rješenje je dati dijete na usvajanje. Trudnoća nije sramota. Roditi dijete nije sramota, pa i ako ga se da usvojiteljima. Ubiti ga u utrobi jest sramota.
preko_vode_do_slobode wrote: onda se šansa povećava ali na svega nekoliko %
Statistika je hebena stvar. 96% sigurno ustvari znači 4% nesigurno.
na godišnjoj razini je šansa milsim 4%.. ako se cilu godinu tako prcaš onda je šansa oko 4%..dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote: onda se šansa povećava ali na svega nekoliko %
ali od jednog sexa, šana je pun kurac mala ali nije nemoguć događaj
Guest- Guest
dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote: onda se šansa povećava ali na svega nekoliko %
pa to ne znači da ti je šansa 96% manja, nego da na 100 onih koji koriste tu medodu njih 4 ostane trudno, a ti možeš biti mešu tih četvero
Last edited by deda getting old on 18/5/2016, 16:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gledao sam jednom Jerry Springer Show, neki nigga je praktički istovremeno napumpao curu, susjedu i cimericu od susjede
dawson wrote:Gledao sam jednom Jerry Springer Show, neki nigga je praktički istovremeno napumpao curu, susjedu i cimericu od susjede
Maury Show je bolji
Guest- Guest
Ahaha nice dance moves
to ni nitko nikad nije rekao..pa ja sam olicenje zenstvenosti i umjerenosti..B-)epikur37 wrote:ajvi je feministkinja a deda veber stari bludnikDread_Pirate_Roberts wrote:ja se slazem s ajvi i veberinhom...
No,dobro..meni tako,a vebera iskomplimentirao..ah,ti muskarci :D
2014-04-12
kad mu ej kita ko od vrata do balkona...pa ko na raznjicdawson wrote:Gledao sam jednom Jerry Springer Show, neki nigga je praktički istovremeno napumpao curu, susjedu i cimericu od susjede
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
baš kompliment...IvyTeasdale wrote:to ni nitko nikad nije rekao..pa ja sam olicenje zenstvenosti i umjerenosti..B-)epikur37 wrote:ajvi je feministkinja a deda veber stari bludnikDread_Pirate_Roberts wrote:ja se slazem s ajvi i veberinhom...
2014-12-30
Muskarcima je bludnik kompliment..dobro sad ono stari bas i ne :Dveber wrote:baš kompliment...IvyTeasdale wrote:to ni nitko nikad nije rekao..pa ja sam olicenje zenstvenosti i umjerenosti..B-)epikur37 wrote:ajvi je feministkinja a deda veber stari bludnikDread_Pirate_Roberts wrote:ja se slazem s ajvi i veberinhom...
2014-04-12
meni baš i nije, jer se veže uz pohotnjak :DIvyTeasdale wrote:Muskarcima je bludnik kompliment..dobro sad ono stari bas i ne :D
stari se može tumačiti kao, s iskustvom
2014-12-30
Ma,dobro je to sve..svatko ima svoje misljenje,a dokazano je da su zabrane kontraptiduktivne. ;-)
2014-04-12
dobro je sve dok se može.IvyTeasdale wrote:Ma,dobro je to sve..svatko ima svoje misljenje,a dokazano je da su zabrane kontraptiduktivne. ;-)
naravno da su kontraproduktivne. ;)
2014-12-30
ne znam o cemu je,ali slazem se s megi.
s veberom i epijem nikako:)
dijagram-
2015-08-09
ti bi se složio s megi da ti pokaže čavao i veli da je to čekićdijagram wrote:ne znam o cemu je,ali slazem se s megi.
2014-12-30
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Similar topics
» Šibenska katolička aktivistica: "Pobačaj treba zabraniti i silovanim djevojčicama"
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Sve opijate treba zabraniti
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Sve opijate treba zabraniti
Page 3 of 17