Kaos u Melburnu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kaos u Melburnu
Boli te istina. Zato izmišljaš. Nisam ni rekao da je Hrvatska izvršila agragresiju.michaellcmacha wrote:Lupaš bezvezarije... I sve više mi djeluješ da ti je netko pričao o ratu... Slijedovi ti u svakom slučaju nisu najbistriji... Srbija je izvršila uz prekodrinske srbe i uz pomoć jna vojnih resursa agresiju ii na hrvatsku a godinu poslije i na BiH...hrvatska ni u jednom trenutku i ni na koji način nije vršila agresiju, a pogotovo ne invaziju...zoro osvetnik wrote:E pa po tome se mi razlikujemo u stavovima. Za tebe su Rusi agresori, a za mene se Rusi se samo brane. Za mene su agresori zapadnjaci. Ukri su tu nevažni; kolateralna žrtva...Zato nećemo nikad na zelenu granu. Jer se ne slažemo po tom pitanju.AssadNaPodmornici wrote:
A slušaj mene boli kurac za zapadne vrijednosti koje su debilizam. Ja samo želim da Ruski agresor bude izbačen iz Ukraine i to je to. Da je Putin napao Kanadu ili Britaniju ja bi navija za njega a ne išao je pokazati silu, računajući da su Ukrainci nesposobni pa dobija po pički pa je kriv zapad, jer šalje doslovno 0.1% svoga Bdpa Ukraini. Kako da ne
Samo mi sad nemoj reći, kao i oni prethodni genijalci, da kako se Rusi mogu branit u Ukrajini. Pa i mi Hrvati smo branili Hrvatsku u Bosni. Tako je bilo najbolje i najsvrsishodnije.
Nije mi nitko pričao o ratu. I ja sam ratovao po Bosni
A ti si jedna obična prodana duša koja globalistima prodaje svoju domoviu. Baš kao i onaj kreten trolerski zvan Eroo.
Guest- Guest
Odjebi s trolanjem.Eroo wrote:Pa pročitaš li ti ikad ono šta napišeš?zoro osvetnik wrote:Ako ćemo o agresorima i agresiji, jasno se zna tko je državnim udarom svrgnuo demokrstski izabranu vlast 2004.
i time započeo agresiju.
Pa i Jelcin (naslijedio ga Putin) je na vlast došao takorekuć državnim udarom, pa šta?
Tebe je napustio zdrav razum. Pametan je, zato te je i napustio.
U Ukrajini je izvrizvršen državni udar uz pomoć Zapada.
Amen!
Guest- Guest
Upravo je to trolanje što ti pišeš. A i da je izvršen kako kažeš što to boli kiki rusiju koja je priznala ukrajinu u njenim granicama i jamčila teritorijalni integritet Ukrajine pri potpisivanju Budimpeštanskoga ugovora o predaju nuklearnog arsenala rusiji?zoro osvetnik wrote:Odjebi s trolanjem.Eroo wrote:Pa pročitaš li ti ikad ono šta napišeš?zoro osvetnik wrote:Ako ćemo o agresorima i agresiji, jasno se zna tko je državnim udarom svrgnuo demokrstski izabranu vlast 2004.
i time započeo agresiju.
Pa i Jelcin (naslijedio ga Putin) je na vlast došao takorekuć državnim udarom, pa šta?
Amen!
Upravo je to trolanje što ti pišeš.Šandor Winnetou wrote:Upravo je to trolanje što ti pišeš. A i da je izvršen kako kažeš što to boli kiki rusiju koja je priznala ukrajinu u njenim granicama i jamčila teritorijalni integritet Ukrajine pri potpisivanju Budimpeštanskoga ugovora o predaju nuklearnog arsenala rusiji?zoro osvetnik wrote:Odjebi s trolanjem.Eroo wrote:Pa pročitaš li ti ikad ono šta napišeš?zoro osvetnik wrote:Ako ćemo o agresorima i agresiji, jasno se zna tko je državnim udarom svrgnuo demokrstski izabranu vlast 2004.
i time započeo agresiju.
Amen!
Što Rusiju boli kiki?
Pa jesi ti čuo šta je Merkel nedavno izjavila o onome što su spremali Rusiji? A ja sam to i otprije znao.
Rusi se bore za svoj opstanak..
U Ukrajini je izvršen državni udar uz pomoć Zapada. Vidio sam i podatke koliko su EU i CIA uložili novaca za to.
Amen!
Guest- Guest
Pardon, nije agragresiju, nego agresiju i nije domoviu, nego domovinu...Nešto zaštekalo...zoro osvetnik wrote:Boli te istina. Zato izmišljaš. Nisam ni rekao da je Hrvatska izvršila agragresiju.michaellcmacha wrote:Lupaš bezvezarije... I sve više mi djeluješ da ti je netko pričao o ratu... Slijedovi ti u svakom slučaju nisu najbistriji... Srbija je izvršila uz prekodrinske srbe i uz pomoć jna vojnih resursa agresiju ii na hrvatsku a godinu poslije i na BiH...hrvatska ni u jednom trenutku i ni na koji način nije vršila agresiju, a pogotovo ne invaziju...zoro osvetnik wrote:E pa po tome se mi razlikujemo u stavovima. Za tebe su Rusi agresori, a za mene se Rusi se samo brane. Za mene su agresori zapadnjaci. Ukri su tu nevažni; kolateralna žrtva...Zato nećemo nikad na zelenu granu. Jer se ne slažemo po tom pitanju.AssadNaPodmornici wrote:
A slušaj mene boli kurac za zapadne vrijednosti koje su debilizam. Ja samo želim da Ruski agresor bude izbačen iz Ukraine i to je to. Da je Putin napao Kanadu ili Britaniju ja bi navija za njega a ne išao je pokazati silu, računajući da su Ukrainci nesposobni pa dobija po pički pa je kriv zapad, jer šalje doslovno 0.1% svoga Bdpa Ukraini. Kako da ne
Samo mi sad nemoj reći, kao i oni prethodni genijalci, da kako se Rusi mogu branit u Ukrajini. Pa i mi Hrvati smo branili Hrvatsku u Bosni. Tako je bilo najbolje i najsvrsishodnije.
Nije mi nitko pričao o ratu. I ja sam ratovao po Bosni
A ti si jedna obična prodana duša koja globalistima prodaje svoju domoviu. Baš kao i onaj kreten trolerski zvan Eroo.
Guest- Guest
U Srbiji možeš da navijaš za koga hoćeš i da nosiš i ruske i ukrajinske zastave.debotoijusto wrote:zoro osvetnik wrote:A šta Australija ima s Ukrajinom pa da donosi zakone u vezi Ukrajine?debotoijusto wrote:za ruse se smije navijati u bjelorusiji s. koreji kini pola africkih zemalja...
isticanje obiljezja agresije na ukrajinu je zabranjeno u australiji
ako im se ne svidja zakon uvijek mogu mahati zastavama na otvorenom prvenstvu kazahstana
Ništa.
Samo se glupiraju i izigravaju negog svjetskog vođu.
a sto ima s agresorom rusijom ? zasto bi srbija s. koreja iran... mogli izabrati stranu a australija ne ?
demokracija je vladavina zakona a zakon australije zbori da zabranjeno isticanje agresorskih pamfleta u sportu
Možeš i kod nas u evropskoj uniji. Samo što možeš zbog toga završiti u zatvoru. Kod nas u evropskoj uniji je naprednija demokratija.dzango wrote:U Srbiji možeš da navijaš za koga hoćeš i da nosiš i ruske i ukrajinske zastave.debotoijusto wrote:zoro osvetnik wrote:A šta Australija ima s Ukrajinom pa da donosi zakone u vezi Ukrajine?debotoijusto wrote:za ruse se smije navijati u bjelorusiji s. koreji kini pola africkih zemalja...
ako im se ne svidja zakon uvijek mogu mahati zastavama na otvorenom prvenstvu kazahstana
Ništa.
a sto ima s agresorom rusijom ? zasto bi srbija s. koreja iran... mogli izabrati stranu a australija ne ?
demokracija je vladavina zakona a zakon australije zbori da zabranjeno isticanje agresorskih pamfleta u sportu
Guest- Guest
pa polako tek je 30 godina prošlo, nije se ni borba američana za neovisnost od britanskog imperija odmah reflektirala kao oslobađanje od jarma nego je nekoliko operativnih terenskih izvršitelja interesa korporacija na američkom tlu otkazalo poslušnost i vidjelo priliku da stekne osobnu korist... ok nije baš identična usporedba ali je na tom tragu... nekih 100 do 150 godina nakon stjecanja neovisnosti će se ovdje neke stvari posložiti i to je čisto ok, nemoj se stavljati u ravan sa šojkom i ostalim mrziteljima hrvatske, hrvata i svega hrvatskog jer oni upravo pod egidom "ja hoću sad i sve" i pljuju po hrvatskoj. inače kroz povijest etniciteti su svoje interese u cilju entitetskog zaokruživanja, čitaj stjecanja državnosti usklađivali kroz oportunitet i pragmatičnost i u tim slučajevima uspijevali u postizanju ciljeva... s druge pak strane vođeni srcem i zanosom su gacali u vlastitoj krvi do koljenaškutor wrote:mi hrvati kad imadnemo nedvosmisleno jasan i prezentan stav da je domovinski rat nečiji tuđi rat u kojem smo mi hrvati bili samo zlouporabljeno topovsko meso ,,, postojat će osnovi za razum i domovinumichaellcmacha wrote:Lupaš bezvezarije... I sve više mi djeluješ da ti je netko pričao o ratu... Slijedovi ti u svakom slučaju nisu najbistriji... Srbija je izvršila uz prekodrinske srbe i uz pomoć jna vojnih resursa agresiju ii na hrvatsku a godinu poslije i na BiH...hrvatska ni u jednom trenutku i ni na koji način nije vršila agresiju, a pogotovo ne invaziju...zoro osvetnik wrote:E pa po tome se mi razlikujemo u stavovima. Za tebe su Rusi agresori, a za mene se Rusi se samo brane. Za mene su agresori zapadnjaci. Ukri su tu nevažni; kolateralna žrtva...Zato nećemo nikad na zelenu granu. Jer se ne slažemo po tom pitanju.AssadNaPodmornici wrote:
ratovalo se za današnju rasističku otadžbinu socijalista .........HRVATOSLAVIJU
današnji naši stavovi i pogledi na naše domoljublje su bezpredmetni ,,,jer će tek trebati iskazati efektivno domoljublje ,,,
danas je evidentno da je hrvatski puk pod opijatima dezinformacija nesposoban imati domovinu
zombi identiteti kroz grčevite manije koje imamo u kamikazama za UA il RU su samo pokazatelj tog stanja puka
2015-08-08
srbija je trenutno prkno europe i čir balkana....dobro to je u osnovi bila oduvijek, ali ponekad se znala prodati pod robu s etiketom iako se radi trajnoj bofl robidzango wrote:U Srbiji možeš da navijaš za koga hoćeš i da nosiš i ruske i ukrajinske zastave.debotoijusto wrote:zoro osvetnik wrote:A šta Australija ima s Ukrajinom pa da donosi zakone u vezi Ukrajine?debotoijusto wrote:za ruse se smije navijati u bjelorusiji s. koreji kini pola africkih zemalja...
Ništa.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:srbija je trenutno prkno europe i čir balkana....dobro to je u osnovi bila oduvijek, ali ponekad se znala prodati pod robu s etiketom iako se radi trajnoj bofl robidzango wrote:U Srbiji možeš da navijaš za koga hoćeš i da nosiš i ruske i ukrajinske zastave.debotoijusto wrote:zoro osvetnik wrote:A šta Australija ima s Ukrajinom pa da donosi zakone u vezi Ukrajine?debotoijusto wrote:za ruse se smije navijati u bjelorusiji s. koreji kini pola africkih zemalja...
Ništa.
Mene bi bilo sramota da sam Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Eksplozije u Melburnu nakon napada na pješake
» Kaos u Ljubljani
» KAOS U BREŽICAMA
» KAOS U BREŽICAMA
» Kaos u Londonistanu
» Kaos u Ljubljani
» KAOS U BREŽICAMA