ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Haso:'Milanovic je glasnogovornik Kremlja i vecina njegovih ministara je zivjelo u drzavnim stanovima'

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Haso:'Milanovic je glasnogovornik Kremlja i vecina njegovih ministara je zivjelo u drzavnim stanovima' - Page 3 Empty Re: Haso:'Milanovic je glasnogovornik Kremlja i vecina njegovih ministara je zivjelo u drzavnim stanovima'

Post by Guest 27/1/2022, 08:46

epikur37 wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:

Nitko ne trdi da je HDZ idealan i da ne griješi, takve stranke nema.

Da najmanje griješi i istovremeno je najsposobnija to da.

Je li to dovoljno?

Pa pogledajte konkurenciju zaboga...

Ovo je puno više od pogreške.

Pa ima grešaka.

Premda mi je osobno bolna točka vanjska politika i odnos prema HB, ne bih izdvojio to kao glavni problem.

Kao glavni problem držim neučinkovistost administartivnog uređenja, korupciju, zališnost države. Unutarnje uređenje.

Srećom, velim srećom nisam dal glas hadezeju.

A zbog ''Pavelićevog staljingradskog sindroma'' i dalje sigurno ne bum.

Guest
Guest

Back to top Go down

Haso:'Milanovic je glasnogovornik Kremlja i vecina njegovih ministara je zivjelo u drzavnim stanovima' - Page 3 Empty Re: Haso:'Milanovic je glasnogovornik Kremlja i vecina njegovih ministara je zivjelo u drzavnim stanovima'

Post by vuksadinare 27/1/2022, 08:49

ja sam se izjasnio da moju ima podrsku onaj tko nam nabavlja oruzje..da je to npr.senf imao bi podrsku..i naravno tko ima politiku da pripadamo srednjoeuropskom poretku..a ne zapadnom i pogotovo istocnom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics