Haso:'Milanovic je glasnogovornik Kremlja i vecina njegovih ministara je zivjelo u drzavnim stanovima'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Haso:'Milanovic je glasnogovornik Kremlja i vecina njegovih ministara je zivjelo u drzavnim stanovima'
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:
Nitko ne trdi da je HDZ idealan i da ne griješi, takve stranke nema.
Da najmanje griješi i istovremeno je najsposobnija to da.
Je li to dovoljno?
Pa pogledajte konkurenciju zaboga...
Ovo je puno više od pogreške.
Pa ima grešaka.
Premda mi je osobno bolna točka vanjska politika i odnos prema HB, ne bih izdvojio to kao glavni problem.
Kao glavni problem držim neučinkovistost administartivnog uređenja, korupciju, zališnost države. Unutarnje uređenje.
Srećom, velim srećom nisam dal glas hadezeju.
A zbog ''Pavelićevog staljingradskog sindroma'' i dalje sigurno ne bum.
Guest- Guest
Re: Haso:'Milanovic je glasnogovornik Kremlja i vecina njegovih ministara je zivjelo u drzavnim stanovima'
ja sam se izjasnio da moju ima podrsku onaj tko nam nabavlja oruzje..da je to npr.senf imao bi podrsku..i naravno tko ima politiku da pripadamo srednjoeuropskom poretku..a ne zapadnom i pogotovo istocnom
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Milanović o ratu u Ukrajini govori isto što i Putinov glasnogovornik
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Odzvonilo apartmanašima u POS stanovima
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Odzvonilo apartmanašima u POS stanovima
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
Page 3 of 3