ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid - Page 5 Empty Re: jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid

Post by darth_vader 6/8/2021, 16:37

kaya wrote:Ajde begajte s babama i djedovima pričom.
Ubijali 4 godine hrvatske babe i djedove, na stotine mrtvih. U onoj škabrnji od 7-97 pobili.
Onda zbrisali i ostavili pokoju babu pa sad kuknjava.

Radim s kolegom kojem su babu, djeda i strica u Škabrnji ubili...njega sa nepunih 16 i oca odveli u Knin... tukli, zlostavljali, vodili na lažna streljanja višekratno... na kraju im saopćili da se idu konačno riješiti ustaških svinja, odveli u kamion... i srećom... ipak razmjenili... nakon desetak godina čovjek, već oženjen, doživio živčani slom na jednoj kavi. Odjednom. Iz ničega. Dijagnoza teški oblik PTSP-a, vegetirao godinu dana prikovan za krevet i pod lijekovima... izvukao se nekim čudom, radi, živi "normalno", pije ljekove cijeli život do kraja da ne skrene opet... pitao bih Crvenkastog i slične crve, osjećaju li možda ikakav sram zbog tisuća takvih slučajeva kojima smo svi svjedočili. Meni ne trebaju mediji prenositi ono što je i kako je bilo, a najmanje neki kvazipovjesničari... suludo se takvima pravdati uopće za išta. Eto, dokle smo došli i koliko su nas neki mediji zapravo izludili, da imamo uopće potrebu raspravljati s takvima? Ma sikter i u tri pičke materine skupa sa svim relativizatorima "istine" o ratu... kao što bi Dijagram često ... :kickass

darth_vader

2014-04-17

dijagram and Noor like this post

Back to top Go down

jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid - Page 5 Empty Re: jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid

Post by crvenkasti 6/8/2021, 17:08

jasambrend wrote: pitao bih Crvenkastog i slične crve, osjećaju li možda ikakav sram zbog tisuća takvih slučajeva kojima smo svi svjedočili.

Prije sam se sramio što sam Srbin, a sad se ponosim što sam Hrvat.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 6/8/2021, 17:23

crvenkasti wrote:
jasambrend wrote: pitao bih Crvenkastog i slične crve, osjećaju li možda ikakav sram zbog tisuća takvih slučajeva kojima smo svi svjedočili.

Prije sam se sramio što sam Srbin, a sad se ponosim što sam Hrvat.

Budi Srbin, nitko ti ne brani, svakako je to pametnije bit u ovoj državi...tu smo negdje po gluposti, al možda barem kapne kakva povlastica...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 6/8/2021, 17:32

jasambrend wrote:
Ubijali 4 godine hrvatske babe i djedove, na stotine mrtvih. U onoj škabrnji od 7-97 pobili.

Radim s kolegom kojem su babu, djeda i strica u Škabrnji ubili...njega sa nepunih 16 i oca odveli u Knin... tukli, zlostavljali, vodili na lažna streljanja višekratno... na kraju im saopćili da se idu konačno riješiti ustaških svinja, odveli u kamion... i srećom... ipak razmjenili... nakon desetak godina čovjek, već oženjen, doživio živčani slom na jednoj kavi. Odjednom. Iz ničega. Dijagnoza teški oblik PTSP-a, vegetirao godinu dana prikovan za krevet i pod lijekovima... izvukao se nekim čudom, radi, živi "normalno", pije ljekove cijeli život do kraja da ne skrene opet... pitao bih Crvenkastog i slične crve, osjećaju li možda ikakav sram zbog tisuća takvih slučajeva kojima smo svi svjedočili. Meni ne trebaju mediji prenositi ono što je i kako je bilo, a najmanje neki kvazipovjesničari... suludo se takvima pravdati uopće za išta. Eto, dokle smo došli i koliko su nas neki mediji zapravo izludili, da imamo uopće potrebu raspravljati s takvima? Ma sikter i u tri pičke materine skupa sa svim relativizatorima "istine" o ratu... kao što bi Dijagram često ... :kickass
:tu :tu :tu

Male
2017-12-31

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by Sora 6/8/2021, 18:25

Šandor Winnetou wrote:
jasambrend wrote:

:tu :tu :tu
ajde daj samo jednu istinu 
samo jednu jedinu u pizdu materinu
pa zašto ste se borili 
nije valjda demokracija guma žvakača, govno na štapu 
:cleanteeth

to je ono što kaže većina i vjeruje i mantra iz godine u godinu, malo doda soli da ne bude neslano , malo bibera da bude ljuto 
i piši se vrit ako si među ovcama a ne blejiš
i točka

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Noor 6/8/2021, 18:51

Sora wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
Sora wrote:
Noor wrote:
Sora wrote:
michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:slavlje zlocinacke oluje
direktno asocira na slavljenje
endehazije.

Tupsone, pa mi cihelo vrijeme, evo 31 godinu slavimo nezavisnost hrvatske države, usput slsvimo vojno redarstvenu operaciju kojom smo protjerali iz svoje nezavisne hrvatske države oko 40 000 terorista koljača i ubojica, a posljedično za njima su otišle i njihove obitelji... Naravno da se to u hrvatskoj slavi, to slavi i svaki normalni srbin u hrvatskoj jer upravo zbog toga on danas živi normalno i nema nikakvih problema. Da je kojim slučajem ta četnička stoka ostaka tu mi bi svi cijelo ovo vrijeme imali samo zajebanciju i maltretiranje...

nezavisnost -ha ha 
slavi svatko normalan - ma da? to je sad kriterij za normalno? 
a četnička stoka ? 
to ti uopće ne služi na čast da generaliziraš , nisu svi srbi četnici 
to su te jalove rasprave koje potiču mržnju, ne vide stvarne politike koje su dovele toliko običnih ljudi u sukobe koje nisu željeli
ljudima je potreban mir da bi uopće živjeli mirno
no da ....tebi treba opravdanje pred samim sobom
Kaj si i ti jucer imala dan žalosti, ko ovi preko tarabe?
nisam imala niš
bila cijeli dan na putu 
inače a čemu bi se ja to trebala veseliti i danas i jučer i sutra 
hrvatska je doživjela civilizacijski korak natrag 
moj sin je vani i s ovitelji
novine od prve do zadnje stranice su crna kronika kriminala 
moji penzići neki jedva preživljavaju 
u zagrebu tisuću beskućnika 
pandemija sterala u kurac mnoge običaje i ljude 
sve je više glupana i lakovjernih

a da , amerika , čitam nešto što vam ovdje moram prenjeti
kažu nije više problem amerikanaca da se boje Rusa ili Kineza 
boje se JEDNI OD DRUGIH 

e pa, društvo... nemojte reći da niste upozoreni
sterali ste Srbe u okvoru humane razmjene stanovništva 
tko je sad na redu među Hrvatim ha?
A što jedeš govna, a preko velikogoričkog hdza u mirovinskom si sebi izganjala bolju penziju od učiteljske

hdz-a? a ne sdp-a? :D
niti je to išlo preko stranke nego dr Rubale i drugih doktora
koje "to"?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/8/2021, 18:55

Kad sam.prije nekoliko godina tvrdio...da cemo za nekoliko godina biti na pozicijama sa kraja osamdesetih pocetka devedesetih...dokaz?..evo samo danas..kolektivno naricanje za jednim od najvecih ratnohuskaca i ekstremista tog doba lazanskim..da ne idem dalje sad
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dijagram 6/8/2021, 18:58

jasambrend wrote:

Tako se to radi B-)

Jedino ispravno i pametno.

Sve drugo suludo, sizifovski, glupo, mazohisticki itd.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by Sora 6/8/2021, 19:02

vuksadinare wrote:Kad sam.prije nekoliko godina tvrdio...da cemo za nekoliko godina biti na pozicijama sa kraja osamdesetih pocetka devedesetih...dokaz?..evo samo danas..kolektivno naricanje za jednim od najvecih ratnohuskaca i ekstremista tog doba lazanskim..da ne idem dalje sad
ti si ponorel
tko u zg nariče 
pa šta te briga za ostale 
tip je podržavao velikosrpsku politiku koje se i dan danas nisu riješili

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/8/2021, 19:04

Sora wrote:
vuksadinare wrote:Kad sam.prije nekoliko godina tvrdio ... da cemo za nekoliko godina biti na pozicijama sa kraja osamdesetih pocetka devedesetih ... dokaz? .. evo samo danas..kolektivno naricanje za jedan od najvecih ratnohuskaca i ekstremista tog doba lazanskim..da ne idem dalje tužno
ti si ponorel
tko u zg nariče 
savjete podržavao je velikosrpsku politiku koja se i dan danas nisu riješili
E kozo...u bg naricu danas na sprovodu i po medijima i ljudi...ne bi da je sam suljo odapeo tako :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mentalitet 7/8/2021, 07:07

kic wrote:
i čak dopuštamo drugo mišljenje da pišete ovdje, svaka čast svim žrtvama

ali pogledajte kronološki povijesno-političke činjenice i sve postane jasno onome tko želi znati istinu

živjela hrvatska :)

Kako mozesh sancho napisati svaka chast svim zrtvama ..Zar se tako jedan "intelektualac" sluzi hrvatskim jezikom i ne zna shto je to misaona rechenica..Pa gdje si ti odrastao i koje si knjige chitao..Valjda se kaze da izrazavash sucut (pijetet) svim nevinim zrtvama bez obzira na nacionalnoost i i vjerski svjetonazor..
No ne chudim se jer sam medju vama takozvanim velikim 'rvatima davno uuochio pun kurac srbizama pa mi je zato jasnije zashto ih mrzite..Vjerojatno su vam bili susjedi i gledali vam zene umilno i sa smijeshkom na dnu usana::)))) Jebiga to je dokazano u psihologiji da mrznja dolazi od toga a ne zato shto je netko druge nacije ili vjere pa se to onda zamota u nacijuu i vjeru jer se tako lakshe opravdava ta bolest pred samim sobom.Idi bre lechi se i bacaj kamenchice u Dunav:))))
Samo bi shtel da dodam..mislim da bi bilo pametno da muslimani slave progon hrvata iz srednje Bosne a srbi da slave Srebrenicu...Mada ne vjerujem da bi im to palo napamet koliko god medju njima ima raznih krvoloka kao shto to pada hrvatima..Pa jebem ti boga i shiptarskom mentalitetu...napadne ih deset na jednoga i onda se kurche kako su jaki...Ma odi u pizdu materinu shto ovo uopce tipkam...bolesnicima kojima je jedini lijek na hrvatski nachin maljem u glavu..

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 7/8/2021, 07:21

vuksadinare wrote:
Sora wrote:
vuksadinare wrote:Kad sam.prije nekoliko godina tvrdio ... da cemo za nekoliko godina biti na pozicijama sa kraja osamdesetih pocetka devedesetih ... dokaz? .. evo samo danas..kolektivno naricanje za jedan od najvecih ratnohuskaca i ekstremista tog doba lazanskim..da ne idem dalje tužno
ti si ponorel
tko u zg nariče 
E kozo...u bg naricu danas na sprovodu i po medijima i ljudi...ne bi da je sam suljo odapeo tako :)

Tebi priznajem da poznajesh srbe jako dobro i zato ih se jako bojish pa donosish stotinu glupih tema ovdje da bi dobio shto vishe sauchesnika i istomishljenika nadajuci sekad ta srpska banda krene da ce te tko imati braniti..Ali dushitze slatka nece..jer ste njihovim protjerivanjem dali im legimitet da oni vas protjeraju.Chujem da se u Vojvodini razmozavaju ko zecovi..Skuzili su shiptarsku formulu ..dolaze na vodeca mjesta u Srbiji od vojske do policije..i kada dodje vrijeme upregnut ce sve srpske resurse da vam jebu mater za sva vremena..Kako rekoh ti to znash jer si prodao vjeru za vecheru kao i vecina ovdje onih koji tipkaju..a znash zashto vas srbi zovu braca ? Ja znam da ti znash a i vecina hrvata ..ne zato shto vas vole nego zato shto im je najsladje tuci se sa bratom....Bolestan svijet jebaji ga...zato bi ti bilo bolje pokupi tu svoju bulu pa pravac Australija...tamo su srbi pitomi i druze se sa muslimanima i hrvatima kao nikad prije..Evo ovdje kod mene ..majku im jebem peku janjce i odojke pa se druze i piju ko smukovi...i nitko ne pricha o ratu...Ali ja im ipak ne bi vjerovao jer su tako radili i sa turcima...prvo se sprijatelje pa onda noz uledja...:))))))))))hahahahahhahahahahahahhahahahahha..ushao sam ti u mozak bez problema ..ako ne vjerujesh odi kod stricheka psihologa pa mu prochitaj ovu moju dijagnozu...a sad mrsh u kucicu pa se tamo tresi do mile volje..

2020-07-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/8/2021, 08:20

mentalitet wrote:
vuksadinare wrote:
Sora wrote:
vuksadinare wrote:Kad sam.prije nekoliko godina tvrdio ... da cemo za nekoliko godina biti na pozicijama sa kraja osamdesetih pocetka devedesetih ... dokaz? .. evo samo danas..kolektivno naricanje za jedan od najvećih ratnohuskaca i ekstremista tog doba lazanskim..da ne idem dalje tužno
ti si ponorel
tko u zg nariče 
E kozo ... u bg naricu danas na sprovodu i po medijima i ljudima ... ne bi da je sam suljo odapeo tako :)

Tebi priznajem da poznajesh srbe jako dobro i zato ih se jako bojish pa donosish stotinu glupih tema ovdje da bi dobio što vishe sauchesnika i istomišljenika nadajuci sekad ta srpska banda krene da ce te tko imati braniti..Ali dushitze slatka nece..jer ste njima protjerivanjem dali im legitimitet da oni vas protjeraju.Chujem da se u Vojvodini razmozavaju ko zecovi..Skuzili su šiptarsku formulu ..dolaze na vodeća mjesta u Srbiji od vojske do policije..i kada dodje vrijeme upregnut će sve srpske resurse da vam jebu mater za sva vremena..Kako rekoh ti to znash jer si prodao vjeru za veče kao i većinu ovdje onih koji tipkaju..a znash zashto vas srbi zovu braca? Ja znam da ti znaš ai vecina hrvata ..ne zato što vas vole nego zato što im je najslađe tuci se sa bratom .... Bolestan svijet jebaji ga ...
...i dalje si u bajkama...samo naprijed :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/8/2021, 08:22

.....samo naprijed mentalni..sljedeca destinacija crno more...i cekam da docekam..sto bog da i sreca junacka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/8/2021, 10:04

Mentalni..da dobro vas poznajem predobro uglavnom po negativnosti i to doslovno od malih nogu...cak su mi zbog vas slomili ruku a od takvih sam dobio doslovno cakiju u ledja...pendreke takodjer...lijecio bubrege...i bas vrijedi ona tko vas ne zna skupo vas placa..ja jesam
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 7/8/2021, 16:45

vuksadinare wrote:Kad sam.prije nekoliko godina tvrdio...da cemo za nekoliko godina biti na pozicijama sa kraja osamdesetih pocetka devedesetih...dokaz?..evo samo danas..kolektivno naricanje za jednim od najvecih ratnohuskaca i ekstremista tog doba lazanskim..da ne idem dalje sad
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 7/8/2021, 16:46

jastreb wrote:
Opet si promasio ceo fudbal.

Lazanski ni onda ni sada nije bio nikakav faktor.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 7/8/2021, 16:55

pizzon wrote:slavlje zlocinacke oluje
direktno asocira na slavljenje
endehazije.
Za tebe nema ama baš ništa hrvatsko što te ne asocira na endehaziju. Dakle, izgubljen si slučaj za bilo kakvu ozbiljnu raspravu. Međutim, možeš se utješiti starom mudrošću da onaj koji izgubi, ima pravo da se ljuti  :P
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics