jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid
Srbi - Morlociniels wrote:
Srbi u rangu negdje između Wellsovih Morloka i Tolkienovih orki.
https://www.youtube.com/watch?v=5_S4eGrczdQ
Jos Srba - Orci
https://www.youtube.com/watch?v=ufFOghMt1yI
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zasto se ne prestanete glupirat pa da budemo dobri susjediStanojko wrote:Ja od kako retko dolazim, tvoj IQ je drasticno opao pod uticajem ovih novih wannabe ustasa na forumu, sa dna kace...marcellus wrote:Stanojko wrote:Ti sto si stariji ti si sve ludji...marcellus wrote:Stanojko wrote:marcellus wrote:jedini narod koji nema niti jednu vojnu pobjedu koju bi mogao slaviti pa kmeči zbog poraza, srbi...
gle, slavili bi i vi pobjedu da imate koju.
Ajde kad ste zadnji put pobijedili u nekom ratu? Tamo negdje u balkanskim ratovima...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nikad od njih neki suvisao narod. Nismo ni mi neki bajan primjer, ali barem nitko ne kmeči za Bokom, granicom u Zemunu, nebulozama na Drini...boli nas kurac najčešće i za zapadnom Hercegovinom i ostalim ostacima gdje žive Hrvati iskreno... jedva i ovo zeru nevolje što trenutno imamo uzdržavamo i održavamo... tako da, zapeli su ovi baš u pički materinoj...
darth_vader-
2014-04-17
Tko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško.pasti...pizzon wrote:slavlje zlocinacke oluje
direktno asocira na slavljenje
endehazije.
T.- Posts : 17527
2014-04-14
RayMabus, marcellus and Šandor Winnetou like this post
https://www.dnevno.hr/domovina/svi-su-mi-govorili-bjezi-milane-ubit-ce-te-a-onda-mu-je-hrvatska-vojska-pokucala-na-vrata-1800781/
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Drugi nemaju razloga za slavlje...pizzon wrote:https://informer.rs/svet/balkan/627929/oluja-proslava-knin
Jedino mi smo imali tu nesreću da živite u našoj državi u znatnijem postotku...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Šandor Winnetou likes this post
Inace zanimljiv mi je jedan fenomen..suljinim medijima srbi 'krajisnici' tvrde da rijetko ili nikako dolaze u hrvatsku a od karlovca do knina doslovno svako drugo vozilo srbijanskih registracija...plase se suljinih medija i sulje da ne budu zigosani
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pizzon wrote:https://informer.rs/svet/balkan/627929/oluja-proslava-knin
https://www.ex-iskon-pleme.com/t47801-srbi-prisilnom-mobilizacijom-pa-cak-do-smrti-kaznjavali-izbjegle-srbe-iz-oluje
tu si pogledaj tko je ubijao srbe
i prestanite vviše s lažima
2014-04-16
kic wrote:
i čak dopuštamo drugo mišljenje da pišete ovdje, svaka čast svim žrtvama
ali pogledajte kronološki povijesno-političke činjenice i sve postane jasno onome tko želi znati istinu
živjela hrvatska :)
puno puta ne pišu mišljenje nego laži i srpsku političku propagandu
2014-04-16
nije točno da ne kmeče za prošlim posjedima -i granicom na Drinijasambrend wrote:Nikad od njih neki suvisao narod. Nismo ni mi neki bajan primjer, ali barem nitko ne kmeči za Bokom, granicom u Zemunu, nebulozama na Drini...boli nas kurac najčešće i za zapadnom Hercegovinom i ostalim ostacima gdje žive Hrvati iskreno... jedva i ovo zeru nevolje što trenutno imamo uzdržavamo i održavamo... tako da, zapeli su ovi baš u pički materinoj...
a zapadna Hercegovina, koji kurac se tebi pomutio u glavi?
ona se drži ex teritorijem RH , viš da tamo bježe ili grade ili surađuju ili plaćaju penzionerima
zapravo najtočnije je da ne ODRŽAVAMO niti ono što imamo kod sebe, sve te bivše monumente, odmarališta naročito dječja, hotele.. industrijske objekte itd
a je, to je zbilja dokaz da Hrvati nisu za vlastitu državu sposobni
jednostavno nisu
a istina je ..?mortal wrote:kic wrote:
i čak dopuštamo drugo mišljenje da pišete ovdje, svaka čast svim žrtvama
ali pogledajte kronološki povijesno-političke činjenice i sve postane jasno onome tko želi znati istinu
živjela hrvatska :)
puno puta ne pišu mišljenje nego laži i srpsku političku propagandu
po mom da Hrvati se nisu u Oluji oslobodili od ničega
dopali u ruke hercegovačkoj mafiji na čelu sa Šuškom koji je onda opljačkao tako temeljito Hrvatsku da ju niti jedan srpski vožd ne bi tako
i još da
moja je teza da su Hrvati prihvatili masu srpskih laži i da jednostavno nisu u stanju stvarati sebi vlastiti politički identitet
niti bilo kakav
zato djeca bježe odavde
i dalje će bježati čim dalje
u oblikovanje političkog identiteta Hrvati su prihvatili srpske ideje o hrvatskom ustašluku kao dominantnoj povijesnoj odrednici
meni je to toliko fuj, toliko podanički gnjusno , toliko kretenizma ima u tom što se dalje u stvarnosti događalo tih 90.tih: rušenje spomenika NOBa , oduzimanje Titu njegovih zasluga , uništavanje privrede jer je to kao socijalistička izmišljotina
itd
jebote, jedino kaj je Tuđman pametno rekao je da mali narodi lutaju po bespućima povijesne zbiljnosti
a di neće kad ih u demokraciju vode JNA generali koji po defaultu nemaju veze s demokracijom
a di neće kad nikad nisu imali svoju državu a stvarali su je uz pomoć bjelosvjetskih lopova a ne recimo književnika ili moralno neupitnih likova
a di neće kad se crkva bavila usput i sama pitanjima kako maznuti čim više love i čim bolje trgovati sa državom preko Ugovora a pri tom sama masne pare davala na publikacije antikomunističkih sadržaja
a di neće kad se politička stranka HDZ koja je uzela zadatak stvarati državne aparate bavila kriminalom i da bi provela tu pljačku režirala prljavi rat sa Srbima a protiv muslimana u BIH
itd
a di neće kada se hrvatima lako diže kurac ( vidi slučaj BM , MŠ) na sve osim na njihovu državu
a pričaju obrnuto
meni je to toliko fuj, toliko podanički gnjusno , toliko kretenizma ima u tom što se dalje u stvarnosti događalo tih 90.tih: rušenje spomenika NOBa , oduzimanje Titu njegovih zasluga , uništavanje privrede jer je to kao socijalistička izmišljotina
itd
jebote, jedino kaj je Tuđman pametno rekao je da mali narodi lutaju po bespućima povijesne zbiljnosti
a di neće kad ih u demokraciju vode JNA generali koji po defaultu nemaju veze s demokracijom
a di neće kad nikad nisu imali svoju državu a stvarali su je uz pomoć bjelosvjetskih lopova a ne recimo književnika ili moralno neupitnih likova
a di neće kad se crkva bavila usput i sama pitanjima kako maznuti čim više love i čim bolje trgovati sa državom preko Ugovora a pri tom sama masne pare davala na publikacije antikomunističkih sadržaja
a di neće kad se politička stranka HDZ koja je uzela zadatak stvarati državne aparate bavila kriminalom i da bi provela tu pljačku režirala prljavi rat sa Srbima a protiv muslimana u BIH
itd
a di neće kada se hrvatima lako diže kurac ( vidi slučaj BM , MŠ) na sve osim na njihovu državu
a pričaju obrnuto
Tupsone, pa mi cihelo vrijeme, evo 31 godinu slavimo nezavisnost hrvatske države, usput slsvimo vojno redarstvenu operaciju kojom smo protjerali iz svoje nezavisne hrvatske države oko 40 000 terorista koljača i ubojica, a posljedično za njima su otišle i njihove obitelji... Naravno da se to u hrvatskoj slavi, to slavi i svaki normalni srbin u hrvatskoj jer upravo zbog toga on danas živi normalno i nema nikakvih problema. Da je kojim slučajem ta četnička stoka ostaka tu mi bi svi cijelo ovo vrijeme imali samo zajebanciju i maltretiranje...pizzon wrote:slavlje zlocinacke oluje
endehazije.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Tupsone, pa mi cihelo vrijeme, evo 31 godinu slavimo nezavisnost hrvatske države, usput slsvimo vojno redarstvenu operaciju kojom smo protjerali iz svoje nezavisne hrvatske države oko 40 000 terorista koljača i ubojica, a posljedično za njima su otišle i njihove obitelji... Naravno da se to u hrvatskoj slavi, to slavi i svaki normalni srbin u hrvatskoj jer upravo zbog toga on danas živi normalno i nema nikakvih problema. Da je kojim slučajem ta četnička stoka ostaka tu mi bi svi cijelo ovo vrijeme imali samo zajebanciju i maltretiranje...pizzon wrote:slavlje zlocinacke oluje
endehazije.
nezavisnost -ha ha
slavi svatko normalan - ma da? to je sad kriterij za normalno?
a četnička stoka ?
to ti uopće ne služi na čast da generaliziraš , nisu svi srbi četnici
to su te jalove rasprave koje potiču mržnju, ne vide stvarne politike koje su dovele toliko običnih ljudi u sukobe koje nisu željeli
ljudima je potreban mir da bi uopće živjeli mirno
no da ....tebi treba opravdanje pred samim sobom
Majmune a da odjebeš na dan dva s foruma radi pičkaranjapizzon wrote:ajde ne kenjaj visemarcellus wrote:jedini narod koji nema niti jednu vojnu pobjedu koju bi mogao slaviti pa kmeči zbog poraza, srbi...
pizda ti materina
znam, ne mozes da prezalis
sto smo hrvate izvukli
iz swapskog ropstva.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
Rekao sam Đurđici da vidi kak si ti ispod radara upala u Maticu Hrvatsku... I da te potjeraju proć, jer ti u Matici nije mjesto...Sora wrote:michaellcmacha wrote:Tupsone, pa mi cihelo vrijeme, evo 31 godinu slavimo nezavisnost hrvatske države, usput slsvimo vojno redarstvenu operaciju kojom smo protjerali iz svoje nezavisne hrvatske države oko 40 000 terorista koljača i ubojica, a posljedično za njima su otišle i njihove obitelji... Naravno da se to u hrvatskoj slavi, to slavi i svaki normalni srbin u hrvatskoj jer upravo zbog toga on danas živi normalno i nema nikakvih problema. Da je kojim slučajem ta četnička stoka ostaka tu mi bi svi cijelo ovo vrijeme imali samo zajebanciju i maltretiranje...pizzon wrote:slavlje zlocinacke oluje
endehazije.
nezavisnost -ha ha
a četnička stoka ?
to su te jalove rasprave koje potiču mržnju, ne vide stvarne politike koje su dovele toliko običnih ljudi u sukobe koje nisu željeli
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor likes this post
Kaj si i ti jucer imala dan žalosti, ko ovi preko tarabe?Sora wrote:michaellcmacha wrote:Tupsone, pa mi cihelo vrijeme, evo 31 godinu slavimo nezavisnost hrvatske države, usput slsvimo vojno redarstvenu operaciju kojom smo protjerali iz svoje nezavisne hrvatske države oko 40 000 terorista koljača i ubojica, a posljedično za njima su otišle i njihove obitelji... Naravno da se to u hrvatskoj slavi, to slavi i svaki normalni srbin u hrvatskoj jer upravo zbog toga on danas živi normalno i nema nikakvih problema. Da je kojim slučajem ta četnička stoka ostaka tu mi bi svi cijelo ovo vrijeme imali samo zajebanciju i maltretiranje...pizzon wrote:slavlje zlocinacke oluje
endehazije.
nezavisnost -ha ha
a četnička stoka ?
pa slušajmichaellcmacha wrote:Rekao sam Đurđici da vidi kak si ti ispod radara upala u Maticu Hrvatsku... I da te potjeraju proć, jer ti u Matici nije mjesto...Sora wrote:michaellcmacha wrote:Tupsone, pa mi cihelo vrijeme, evo 31 godinu slavimo nezavisnost hrvatske države, usput slsvimo vojno redarstvenu operaciju kojom smo protjerali iz svoje nezavisne hrvatske države oko 40 000 terorista koljača i ubojica, a posljedično za njima su otišle i njihove obitelji... Naravno da se to u hrvatskoj slavi, to slavi i svaki normalni srbin u hrvatskoj jer upravo zbog toga on danas živi normalno i nema nikakvih problema. Da je kojim slučajem ta četnička stoka ostaka tu mi bi svi cijelo ovo vrijeme imali samo zajebanciju i maltretiranje...pizzon wrote:slavlje zlocinacke oluje
endehazije.
nezavisnost -ha ha
a četnička stoka ?
ako je Matica na to spala da me tjeraju takvi na tvoj prijedlog
otići ću sama vrlo rado
zapravo sad ni nemam ništa od nje , jer je radi korone sav rad na on line a to je drek na šibici
ali, neću šutjeti, jebga
di god dođem ja govorim istinu
a toga se bojiš ti jel momče?
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Počelo je sistematično etničko čišćenje u Alepu
» Srbija optužena za rat i etničko čišćenje na području Hrvatske i BiH
» Tigrovi: Uhićenja u Orašju svojevrsno etničko čišćenje Hrvata iz BiH
» HADŽIDEDIĆ: Kome treba disfunkcionalnost ili novo etničko čišćenje na Balkanu?
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» Srbija optužena za rat i etničko čišćenje na području Hrvatske i BiH
» Tigrovi: Uhićenja u Orašju svojevrsno etničko čišćenje Hrvata iz BiH
» HADŽIDEDIĆ: Kome treba disfunkcionalnost ili novo etničko čišćenje na Balkanu?
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
Page 3 of 5