Hrvati nista, kriza nagriza
Page 1 of 1
Hrvati nista, kriza nagriza
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3346853-Suljo-od-vlade-zatrazio-besplatnu-vakcinaciju-i-za-makedonce-moci-ce-da-prime-bilo-koju-od-vakcina?utm_source=timeline&utm_medium=najnovije&utm_campaign=timeline&utm_content=ostalo
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Re: Hrvati nista, kriza nagriza
Gde je HR u celoj prici?
2014-08-25
?Serbinho-3 wrote:Gde je HR u celoj prici?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
vuksadinare wrote:?Serbinho-3 wrote:Gde je HR u celoj prici?
Pitas se i sam
2014-08-25
Mi imamo viška cijepiva već sada. Tko se god želi cijepiti za dva dana dođe na red. Za tjedan dva doći xd do zasićenja. Vi ste se cijepili kineskim smećem pa ste imali pandemiju plus neće vam se priznati nigdje. Morat će te se 4 puta bockati ovim neispitanim kemikalijama
tocno..a serbinji ispao glupAssadNaPodmornici wrote:Mi imamo viška cijepiva već sada. Tko se god želi cijepiti za dva dana dođe na red. Za tjedan dva doći xd do zasićenja. Vi ste se cijepili kineskim smećem pa ste imali pandemiju plus neće vam se priznati nigdje. Morat će te se 4 puta bockati ovim neispitanim kemikalijama
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:Mi imamo viška cijepiva već sada. Tko se god želi cijepiti za dva dana dođe na red. Za tjedan dva doći xd do zasićenja. Vi ste se cijepili kineskim smećem pa ste imali pandemiju plus neće vam se priznati nigdje. Morat će te se 4 puta bockati ovim neispitanim kemikalijama
Pa kada imate viska, zasto ne uradite kao i Srbija?
2014-08-25
zato jer nemamo sranje kinesko od cjepiva..necemo djabe davat bolid medju cjepivima..dali smo bh-a 50 000 astra..Serbinho-3 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Mi imamo viška cijepiva već sada. Tko se god želi cijepiti za dva dana dođe na red. Za tjedan dva doći xd do zasićenja. Vi ste se cijepili kineskim smećem pa ste imali pandemiju plus neće vam se priznati nigdje. Morat će te se 4 puta bockati ovim neispitanim kemikalijama
2015-09-08
I vi srblji se rjesavate cjepiva koje ste dobili djabe..sto ne ponudite pffizer..e malo teze to vec..
2015-09-08
Ja ne bi kinesko uzeo ni da mi placate da ga uzmem
2015-09-08
vuksadinare wrote:I vi srblji se rjesavate cjepiva koje ste dobili djabe..sto ne ponudite pffizer..e malo teze to vec..
Da nisi procitao samo naslov, video bi i Pfizer da je u ponudi.
2014-08-25
Gle ... mi sve radimo u tisini..takvi smo..vi srblji se volite hvalisati i to vam je u krvi ... moate na sva zvona razgalamiti ... kako velim..mi smo tiha voda brege dereSerbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:I vi srblji se rjesavate cjepive koje ste dobili djabe..sto ne ponudite pffizer..e malo teze to vec ..
Da niste pročitali samo naslov, video bi i Pfizer da je u ponudi.
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:I vi srblji se rjesavate cjepiva koje ste dobili djabe..sto ne ponudite pffizer..e malo teze to vec..
Da nisi procitao samo naslov, video bi i Pfizer da je u ponudi.
Koliko komada? 5 ili 6?
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Gde je HR u celoj prici?
cuj ovog pacijenta
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
Serbinho-3 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Mi imamo viška cijepiva već sada. Tko se god želi cijepiti za dva dana dođe na red. Za tjedan dva doći xd do zasićenja. Vi ste se cijepili kineskim smećem pa ste imali pandemiju plus neće vam se priznati nigdje. Morat će te se 4 puta bockati ovim neispitanim kemikalijama
Zakaj bi uopće bilo kaj delali kak vi?
Vi ste neki jebeni putokaz ili obrazac za ... koji kurac ono?
I komu?
Kaj god.
Guest- Guest
Similar topics
» Kriza nagriza
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» VJERSKA KRIZA:Istupaju li Hrvati iz crkve ?
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» VJERSKA KRIZA:Istupaju li Hrvati iz crkve ?
» Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
Page 1 of 1