SDP ipak dobio izbore
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: SDP ipak dobio izbore
Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:A savjest ti nalaže izrugivati se samo jednoj strani? Ako već Marcelu predbacuješ prohadezeovsku usmjerenost, ti si ista stvar samo s SDP-ove strane.Eva wrote:Ni mi zabavno. Ti bi od mene stvoril Marčela, a ja nis na prodaju. Ja ne pišem po diktatu, nego po svojoj savijesti.Regoč wrote:Ti si tipični BijesPrvi, SDP-ov propagandist koji se uhvati za neku nespretnost pa potom dipla li dipla. Što se ne dohvatiš na isti način Milanovića s Riekom u Dalmaciji? Ili Vesnice i terorista u prvom zrakoplovnom razredu?Eva wrote:Ne, treba zamišljat. Dovoljno je poslušat Karamarka. 1,2,3 i podsjetite me što smo ono još imali do 5udba wrote:Bolje je, 90% kampanje i pisanja simpatizera hdz-a se sastoji od udbe, a 10% od 1000 evra za svako dete. Sad zamisli da nema udbe, koja bi to praznina nastala? Ko bio bio kriv za Most, za svaki raskol u hdz-u, za svaki novinarski natpis. Ko što i Josipovićima trebadu ustaške kape. Udba, privatizacija, Srbi i Hercegovci su temelj i nit vodilja ove države.marcellus wrote:
ne, nije bolje da postoji udba... iako je to zapravo riječ koja danas ne označava organizaciju već socijalnu strukturu koja obuhvaća tajkune koji su redom izrasli iz redova udbe (todorićev stari je bio udba, finacijer mosta roglić, štrok sin generala štroka, itd) medije (svi udarni novinari eph i šef HTV-a su radili za udbu, i većina ostalih iz stare garde), i dobar dio političkih struktura vezanih na to sve skupa.
Dakle nije bolje da postoji mafija.
Guest- Guest
Gde je onaj šta mu smeta kopirajt?
jel sad u redu?
jel sad u redu?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Kad voliš izrugivanje, zašto Milanoviću ne spomeneš kurvanje po Rieci? Nije in, jel'? Ipak je on liberal, a izrugivati se smije samo desničarima.Eva wrote:Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:A savjest ti nalaže izrugivati se samo jednoj strani? Ako već Marcelu predbacuješ prohadezeovsku usmjerenost, ti si ista stvar samo s SDP-ove strane.Eva wrote:Ni mi zabavno. Ti bi od mene stvoril Marčela, a ja nis na prodaju. Ja ne pišem po diktatu, nego po svojoj savijesti.Regoč wrote:Ti si tipični BijesPrvi, SDP-ov propagandist koji se uhvati za neku nespretnost pa potom dipla li dipla. Što se ne dohvatiš na isti način Milanovića s Riekom u Dalmaciji? Ili Vesnice i terorista u prvom zrakoplovnom razredu?Eva wrote:Ne, treba zamišljat. Dovoljno je poslušat Karamarka. 1,2,3 i podsjetite me što smo ono još imali do 5udba wrote:Bolje je, 90% kampanje i pisanja simpatizera hdz-a se sastoji od udbe, a 10% od 1000 evra za svako dete. Sad zamisli da nema udbe, koja bi to praznina nastala? Ko bio bio kriv za Most, za svaki raskol u hdz-u, za svaki novinarski natpis. Ko što i Josipovićima trebadu ustaške kape. Udba, privatizacija, Srbi i Hercegovci su temelj i nit vodilja ove države.marcellus wrote:
ne, nije bolje da postoji udba... iako je to zapravo riječ koja danas ne označava organizaciju već socijalnu strukturu koja obuhvaća tajkune koji su redom izrasli iz redova udbe (todorićev stari je bio udba, finacijer mosta roglić, štrok sin generala štroka, itd) medije (svi udarni novinari eph i šef HTV-a su radili za udbu, i većina ostalih iz stare garde), i dobar dio političkih struktura vezanih na to sve skupa.
Dok je tebe biće i jalove ovce jebane.stenjalica wrote:dok je takvih budala biće i HDZ-a,,tre911 wrote:Razlika je u tome što je već milanović popušio da ostane na vlasti. U svakom slučaju ovo nije tako loše no izbori će biti uskoro, treća opcija će biti mrtva a HDZ će sjesti na tron i to dugotrajno nakon svih manipulacija koje su se dogodile oko SDPa.Eva wrote:Sve za vlast. Sad bu Karamarko pital kome treba popušit za glas.
Guest- Guest
Stavi to na avatar.udba wrote:Gde je onaj šta mu smeta kopirajt?
jel sad u redu?
Guest- Guest
Nije eva ljevičarka, samo se tako češlja.Regoč wrote:Kad voliš izrugivanje, zašto Milanoviću ne spomeneš kurvanje po Rieci? Nije in, jel'? Ipak je on liberal, a izrugivati se smije samo desničarima.Eva wrote:Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:A savjest ti nalaže izrugivati se samo jednoj strani? Ako već Marcelu predbacuješ prohadezeovsku usmjerenost, ti si ista stvar samo s SDP-ove strane.Eva wrote:Ni mi zabavno. Ti bi od mene stvoril Marčela, a ja nis na prodaju. Ja ne pišem po diktatu, nego po svojoj savijesti.Regoč wrote:Ti si tipični BijesPrvi, SDP-ov propagandist koji se uhvati za neku nespretnost pa potom dipla li dipla. Što se ne dohvatiš na isti način Milanovića s Riekom u Dalmaciji? Ili Vesnice i terorista u prvom zrakoplovnom razredu?Eva wrote:Ne, treba zamišljat. Dovoljno je poslušat Karamarka. 1,2,3 i podsjetite me što smo ono još imali do 5udba wrote:Bolje je, 90% kampanje i pisanja simpatizera hdz-a se sastoji od udbe, a 10% od 1000 evra za svako dete. Sad zamisli da nema udbe, koja bi to praznina nastala? Ko bio bio kriv za Most, za svaki raskol u hdz-u, za svaki novinarski natpis. Ko što i Josipovićima trebadu ustaške kape. Udba, privatizacija, Srbi i Hercegovci su temelj i nit vodilja ove države.marcellus wrote:
Guest- Guest
Na zapoved, družetre911 wrote:Stavi to na avatar.udba wrote:Gde je onaj šta mu smeta kopirajt?
jel sad u redu?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Na zapoved, družetre911 wrote:Stavi to na avatar.udba wrote:Gde je onaj šta mu smeta kopirajt?
jel sad u redu?
Guest- Guest
Da, desničari su podatniji štof. Krkani i bedaci, većina. Već na prvu vidiš Karamarkovu tupu facu i vidiš da je bolji za sprdati se neg kaj bu Zoki ikad. Leijvačri moraju ponudit nekaj tuplje, pa promijenim konja.Regoč wrote:Kad voliš izrugivanje, zašto Milanoviću ne spomeneš kurvanje po Rieci? Nije in, jel'? Ipak je on liberal, a izrugivati se smije samo desničarima.Eva wrote:Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:
A savjest ti nalaže izrugivati se samo jednoj strani? Ako već Marcelu predbacuješ prohadezeovsku usmjerenost, ti si ista stvar samo s SDP-ove strane.
Guest- Guest
Znači srati u gunji o puknutoj cijevi u stanu nije dovoljno tupavo, bitan je izgled nekoga..vrhunskiEva wrote:Da, desničari su podatniji štof. Krkani i bedaci, većina. Već na prvu vidiš Karamarkovu tupu facu i vidiš da je bolji za sprdati se neg kaj bu Zoki ikad. Leijvačri moraju ponudit nekaj tuplje, pa promijenim konja.Regoč wrote:Kad voliš izrugivanje, zašto Milanoviću ne spomeneš kurvanje po Rieci? Nije in, jel'? Ipak je on liberal, a izrugivati se smije samo desničarima.Eva wrote:Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:
A savjest ti nalaže izrugivati se samo jednoj strani? Ako već Marcelu predbacuješ prohadezeovsku usmjerenost, ti si ista stvar samo s SDP-ove strane.
Guest- Guest
Da, ja sam vizualni tip osobe. Na koncu, nismo li to svi. Ono slika govori 1000 riječi, a Karamarkov tupav izgled i 100 k. Neprocjenjivo!tre911 wrote:Znači srati u gunji o puknutoj cijevi u stanu nije dovoljno tupavo, bitan je izgled nekoga..vrhunskiEva wrote:Da, desničari su podatniji štof. Krkani i bedaci, većina. Već na prvu vidiš Karamarkovu tupu facu i vidiš da je bolji za sprdati se neg kaj bu Zoki ikad. Leijvačri moraju ponudit nekaj tuplje, pa promijenim konja.Regoč wrote:Kad voliš izrugivanje, zašto Milanoviću ne spomeneš kurvanje po Rieci? Nije in, jel'? Ipak je on liberal, a izrugivati se smije samo desničarima.Eva wrote:Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:
Guest- Guest
To sve može stojati dok milanović šuti ali kad progovori...e tu se priča drastično mijenja.Eva wrote:Da, ja sam vizualni tip osobe. Na koncu, nismo li to svi. Ono slika govori 1000 riječi, a Karamarkov tupav izgled i 100 k. Neprocjenjivo!tre911 wrote:Znači srati u gunji o puknutoj cijevi u stanu nije dovoljno tupavo, bitan je izgled nekoga..vrhunskiEva wrote:Da, desničari su podatniji štof. Krkani i bedaci, većina. Već na prvu vidiš Karamarkovu tupu facu i vidiš da je bolji za sprdati se neg kaj bu Zoki ikad. Leijvačri moraju ponudit nekaj tuplje, pa promijenim konja.Regoč wrote:Kad voliš izrugivanje, zašto Milanoviću ne spomeneš kurvanje po Rieci? Nije in, jel'? Ipak je on liberal, a izrugivati se smije samo desničarima.Eva wrote:Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:
Guest- Guest
Cigani na kubik 'hrabre' delije tukli sipkama bbb-ovca dok je bio na podu
Znaci tebi je tupavog izgleda jer je desnicar i dr.pavuna...dr.domazet loso sin od admirala
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Jebi ga, objektivnost. Ili skakanje s amfibije ili bova, čega li. Sve sama vrhunska inteligencija naših ljevičarah.tre911 wrote:Znači srati u gunji o puknutoj cijevi u stanu nije dovoljno tupavo, bitan je izgled nekoga..vrhunskiEva wrote:Da, desničari su podatniji štof. Krkani i bedaci, većina. Već na prvu vidiš Karamarkovu tupu facu i vidiš da je bolji za sprdati se neg kaj bu Zoki ikad. Leijvačri moraju ponudit nekaj tuplje, pa promijenim konja.Regoč wrote:Kad voliš izrugivanje, zašto Milanoviću ne spomeneš kurvanje po Rieci? Nije in, jel'? Ipak je on liberal, a izrugivati se smije samo desničarima.Eva wrote:Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:
Nečiji ti je izgled dokaz inteligencije? Pa rugaj se Hawkingu, kako tek taj glupavo izgleda.Eva wrote:Da, ja sam vizualni tip osobe. Na koncu, nismo li to svi. Ono slika govori 1000 riječi, a Karamarkov tupav izgled i 100 k. Neprocjenjivo!tre911 wrote:Znači srati u gunji o puknutoj cijevi u stanu nije dovoljno tupavo, bitan je izgled nekoga..vrhunskiEva wrote:Da, desničari su podatniji štof. Krkani i bedaci, većina. Već na prvu vidiš Karamarkovu tupu facu i vidiš da je bolji za sprdati se neg kaj bu Zoki ikad. Leijvačri moraju ponudit nekaj tuplje, pa promijenim konja.Regoč wrote:Kad voliš izrugivanje, zašto Milanoviću ne spomeneš kurvanje po Rieci? Nije in, jel'? Ipak je on liberal, a izrugivati se smije samo desničarima.Eva wrote:Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:
Zakaj, pa lik je genijalac. Karamarko pak ni do 5 ne zna brojat, a i izgleda kao budala.Regoč wrote:Nečiji ti je izgled dokaz inteligencije? Pa rugaj se Hawkingu, kako tek taj glupavo izgleda.Eva wrote:Da, ja sam vizualni tip osobe. Na koncu, nismo li to svi. Ono slika govori 1000 riječi, a Karamarkov tupav izgled i 100 k. Neprocjenjivo!tre911 wrote:Znači srati u gunji o puknutoj cijevi u stanu nije dovoljno tupavo, bitan je izgled nekoga..vrhunskiEva wrote:Da, desničari su podatniji štof. Krkani i bedaci, većina. Već na prvu vidiš Karamarkovu tupu facu i vidiš da je bolji za sprdati se neg kaj bu Zoki ikad. Leijvačri moraju ponudit nekaj tuplje, pa promijenim konja.Regoč wrote:Kad voliš izrugivanje, zašto Milanoviću ne spomeneš kurvanje po Rieci? Nije in, jel'? Ipak je on liberal, a izrugivati se smije samo desničarima.Eva wrote:Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:
Guest- Guest
E, Evo, Evo, bome objektivno. No, ekipa uživajte, brige zovu. Bog i Hrvati!
marcellus wrote:sitting_bull wrote:marcellus wrote:zašto onda svi drukaju da to bude "netko drugi a ne karamarko"? Puno im stalo do dobrobiti hadezea?
1. svi ljudi nisu glupi
2. svi ljudi nisu slijepi
3. kbk za hdz
gle, ja bi najradije da Stazić preuzme SDP... ili Jovanović.
kbk što bi tebi bilo milo...
sitting_bull-
2015-09-28
marcellus wrote:najbolja varijanta bi de facto bila da SDP složi vladu i da nas za dvije godine dovedu do bankrota, što je ionako neminovno... da ih se riješimo jednom za svagda
hahaha!
sdp će složiti vladu, a tvoji mokri crni snovi će to i ostati do redovnih parlamentarnih izbora...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» KAKO JE HDZ VEĆ DOBIO IZBORE???
» Zoki dobio izbore u SDP-u
» Zašto je Trump u osnovi dobio ove izbore
» Marijan Petir ipak izlazi na EU parlamentarne izbore
» Erdogan poručio Bidenu : Žao nam je što si ti a ne Trump dobio izbore
» Zoki dobio izbore u SDP-u
» Zašto je Trump u osnovi dobio ove izbore
» Marijan Petir ipak izlazi na EU parlamentarne izbore