SDP ipak dobio izbore
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: SDP ipak dobio izbore
Biće vam onako formalna lustracija za jedno 10 godina kad izađe iz politike ili krepa zadnji funkcioner koji je imo neku visoku funkciju u sfrj 1990,
uostalom bolje da postoji udba, uvijek možeš nekog okrivljavat za nesposobnost, neuspjehe, raskole, krađu, neš valjda reć "gle, ja to ne znam kako napravit"
uostalom bolje da postoji udba, uvijek možeš nekog okrivljavat za nesposobnost, neuspjehe, raskole, krađu, neš valjda reć "gle, ja to ne znam kako napravit"
udba- Posts : 4945
2015-11-10
recimo nekada ti par desetaka takvih glasova(tipa kada je HDZ busevima dovlačio Hercegovce u Metković) znače 1 mandat više HDZu a 1 mandat manje recimo MOSTu..
onda SDP busevima dovuče Srbe iz Srbije i ista formula..
malo vamo malo tamo, malo dijaspora, malo češka manjina sa partijskom iskaznicom HNSa, i jedna i druga stranka pokupe extra 10ak mandata na račun trećih..
malo vamo malo tamo, malo dijaspora, malo češka manjina sa partijskom iskaznicom HNSa, i jedna i druga stranka pokupe extra 10ak mandata na račun trećih..
Guest- Guest
udba wrote:Biće vam onako formalna lustracija za jedno 10 godina kad izađe iz politike ili krepa zadnji funkcioner koji je imo neku visoku funkciju u sfrj 1990,
ne, nije bolje da postoji udba... iako je to zapravo riječ koja danas ne označava organizaciju već socijalnu strukturu koja obuhvaća tajkune koji su redom izrasli iz redova udbe (todorićev stari je bio udba, finacijer mosta roglić, štrok sin generala štroka, itd) medije (svi udarni novinari eph i šef HTV-a su radili za udbu, i većina ostalih iz stare garde), i dobar dio političkih struktura vezanih na to sve skupa.
Dakle nije bolje da postoji mafija.
nije samo to, mi dogovorimo specijalne rabate i popuste u Grac i Lajbnic i onda odu glasači autobusima na dan izbore van u šoping i ne glasadu.EmberSpirit wrote:recimo nekada ti par desetaka takvih glasova(tipa kada je HDZ busevima dovlačio Hercegovce u Metković) znače 1 mandat više HDZu a 1 mandat manje recimo MOSTu..
Sad kad budu ponovljeni izbori će dogovorimo skijaški aranžmani pa će odvučemo Srbe i Hercegovce na skijanje da ne glasadu.
2015-11-10
Bolje je, 90% kampanje i pisanja simpatizera hdz-a se sastoji od udbe, a 10% od 1000 evra za svako dete. Sad zamisli da nema udbe, koja bi to praznina nastala? Ko bio bio kriv za Most, za svaki raskol u hdz-u, za svaki novinarski natpis. Ko što i Josipovićima trebadu ustaške kape. Udba, privatizacija, Srbi i Hercegovci su temelj i nit vodilja ove države.marcellus wrote:
ne, nije bolje da postoji udba... iako je to zapravo riječ koja danas ne označava organizaciju već socijalnu strukturu koja obuhvaća tajkune koji su redom izrasli iz redova udbe (todorićev stari je bio udba, finacijer mosta roglić, štrok sin generala štroka, itd) medije (svi udarni novinari eph i šef HTV-a su radili za udbu, i većina ostalih iz stare garde), i dobar dio političkih struktura vezanih na to sve skupa.
2015-11-10
marcellus wrote:Uostalom SDP je već doveo jednu državu do propasti i bankrota, pa što ne bi i Hrvatsku?
ne mogu nas odvesti do bankrota, Europska Centralna Banka najavila je da će ne samo direktno kupovati državne euro obveznice članica EU, nego će kupovati i obveznice pokrajina, tj. županija, i gradova po kamati od 0,1%
ali Srbija, RS i BiH bi mogle bankrotirati
Guest- Guest
Nije smisao uspjeh HDZ-a, i njega treba dobro protresti da šljam otpadne, smisao je micanje štetočinah koje su ovoj zemlji mlinski kamen oko vrata dok pliva olujnim morem međunarodne politike. Ako lustracijom propadne HDZ, a postigne se cilj pročišćenja javne i državne uprave, javnih i državnih službih, javnih i državnih ustanovah te javnih i državnih poduzećah od svega zločinačkoga u njima, neka propadne.Eva wrote:Dečki, sve kombinacije stoje, no sam prije svjetskog megagigaturbosoničnog uspijeha HDZ-a, Karamarko mora naučit brojat do 5 (PET).
Ne, treba zamišljat. Dovoljno je poslušat Karamarka. 1,2,3 i podsjetite me što smo ono još imali do 5udba wrote:Bolje je, 90% kampanje i pisanja simpatizera hdz-a se sastoji od udbe, a 10% od 1000 evra za svako dete. Sad zamisli da nema udbe, koja bi to praznina nastala? Ko bio bio kriv za Most, za svaki raskol u hdz-u, za svaki novinarski natpis. Ko što i Josipovićima trebadu ustaške kape. Udba, privatizacija, Srbi i Hercegovci su temelj i nit vodilja ove države.marcellus wrote:
Guest- Guest
Prvi glas. Mišljah da se to odnosi samo na zemlje eurske zone.soroš wrote:ne mogu nas odvesti do bankrota, Europska Centralna Banka najavila je da će ne samo direktno kupovati državne euro obveznice članica EU, nego će kupovati i obveznice pokrajina, tj. županija, i gradova po kamati od 0,1%
Treba zabranit HDZ/SDP i te ljude zauvijek isprašit iz javnog djelovanja van. Most i druge mlade snage nek se pokušaju u vođenju države. Oni su pokazali dosada da znaju samo krast, lagat i uništavat. Adio imRegoč wrote:Nije smisao uspjeh HDZ-a, i njega treba dobro protresti da šljam otpadne, smisao je micanje štetočinah koje su ovoj zemlji mlinski kamen oko vrata dok pliva olujnim morem međunarodne politike. Ako lustracijom propadne HDZ, a postigne se cilj pročišćenja javne i državne uprave, javnih i državnih službih, javnih i državnih ustanovah te javnih i državnih poduzećah od svega zločinačkoga u njima, neka propadne.Eva wrote:Dečki, sve kombinacije stoje, no sam prije svjetskog megagigaturbosoničnog uspijeha HDZ-a, Karamarko mora naučit brojat do 5 (PET).
Guest- Guest
Ti si tipični BijesPrvi, SDP-ov propagandist koji se uhvati za neku nespretnost pa potom dipla li dipla. Što se ne dohvatiš na isti način Milanovića s Riekom u Dalmaciji? Ili Vesnice i terorista u prvom zrakoplovnom razredu?Eva wrote:Ne, treba zamišljat. Dovoljno je poslušat Karamarka. 1,2,3 i podsjetite me što smo ono još imali do 5udba wrote:Bolje je, 90% kampanje i pisanja simpatizera hdz-a se sastoji od udbe, a 10% od 1000 evra za svako dete. Sad zamisli da nema udbe, koja bi to praznina nastala? Ko bio bio kriv za Most, za svaki raskol u hdz-u, za svaki novinarski natpis. Ko što i Josipovićima trebadu ustaške kape. Udba, privatizacija, Srbi i Hercegovci su temelj i nit vodilja ove države.marcellus wrote:
MOST se praktički raspao već u izbornoj noći a prema ovom tempu neće dočekati ni pola ekipe ukada se bude glasovalo za novu vladu.EmberSpirit wrote:soroš wrote:marcellus wrote:
gle, ja bi najradije da Stazić preuzme SDP... ili Jovanović.
i onda bi Karamarko lustrirao Srbe, manjinski narod, dok je Hrvatska članica EU?
sve je to propalo još uvođenjem zakona o amnestiji za agresore
to je sprd..
HDZovci imaju 3 mandata osigurana od "dijaspore" gdje glasa par tisuća ljudi, a SDP 3 sigurna mandata od 3 članova manjine koji imaju njihove partijske knjižice..
+ HDZovci dovode bosance(Hrvate iz BiH) busevima da glasuju i u Hrvatskoj, a SDPovci Srbe busevima da glasuju za SDP
na štetu malih stranaka.. takav cirkus bi trebalo ukinuti..
da se uvede red u takve cirkuse, MOST bi imao mandata kao SDP ili HDZ recimo
Guest- Guest
Ni mi zabavno. Ti bi od mene stvoril Marčela, a ja nis na prodaju. Ja ne pišem po diktatu, nego po svojoj savijesti.Regoč wrote:Ti si tipični BijesPrvi, SDP-ov propagandist koji se uhvati za neku nespretnost pa potom dipla li dipla. Što se ne dohvatiš na isti način Milanovića s Riekom u Dalmaciji? Ili Vesnice i terorista u prvom zrakoplovnom razredu?Eva wrote:Ne, treba zamišljat. Dovoljno je poslušat Karamarka. 1,2,3 i podsjetite me što smo ono još imali do 5udba wrote:Bolje je, 90% kampanje i pisanja simpatizera hdz-a se sastoji od udbe, a 10% od 1000 evra za svako dete. Sad zamisli da nema udbe, koja bi to praznina nastala? Ko bio bio kriv za Most, za svaki raskol u hdz-u, za svaki novinarski natpis. Ko što i Josipovićima trebadu ustaške kape. Udba, privatizacija, Srbi i Hercegovci su temelj i nit vodilja ove države.marcellus wrote:
Guest- Guest
Daj reci onda tutleku on se ubi od sastvaljanja letvica i čavlića sam da most izdrži njegov prelazak do Banskih dvora.tre911 wrote:MOST se praktički raspao već u izbornoj noći a prema ovom tempu neće dočekati ni pola ekipe ukada se bude glasovalo za novu vladu.EmberSpirit wrote:soroš wrote:marcellus wrote:
i onda bi Karamarko lustrirao Srbe, manjinski narod, dok je Hrvatska članica EU?
to je sprd..
HDZovci imaju 3 mandata osigurana od "dijaspore" gdje glasa par tisuća ljudi, a SDP 3 sigurna mandata od 3 članova manjine koji imaju njihove partijske knjižice..
+ HDZovci dovode bosance(Hrvate iz BiH) busevima da glasuju i u Hrvatskoj, a SDPovci Srbe busevima da glasuju za SDP
Guest- Guest
Zašto??? Moje viđenje ide u smjeru novih izbora no ako kojim slučajem milanović i sastavi vladu ona će pasti u roku par mjeseci zbog preširoke koalicije kusatih i repatih, nazovi katolika i komunista, jugoslavena i hrvata, europejaca i jugoslavena....HDZ može samo profitirati nakon što milanović oformi vladu...jedini je problem što nas milanović vuče u region ali imamo polugu koja će to izbalansirati tako da milanović može zaboraviti na istok a i najnovija sitacija na globalnoj razini mu ne ide u prilog(madzoxu).Eva wrote:Daj reci onda tutleku on se ubi od sastvaljanja letvica i čavlića sam da most izdrži njegov prelazak do Banskih dvora.tre911 wrote:MOST se praktički raspao već u izbornoj noći a prema ovom tempu neće dočekati ni pola ekipe ukada se bude glasovalo za novu vladu.EmberSpirit wrote:soroš wrote:marcellus wrote:
to je sprd..
Guest- Guest
Regoč wrote:Prvi glas. Mišljah da se to odnosi samo na zemlje eurske zone.soroš wrote:ne mogu nas odvesti do bankrota, Europska Centralna Banka najavila je da će ne samo direktno kupovati državne euro obveznice članica EU, nego će kupovati i obveznice pokrajina, tj. županija, i gradova po kamati od 0,1%
Nova runda monetarnog popuštanja
Božić ove godine stiže ranije uz Maria Draghija
http://forbes.hr/financije/bozic-ove-godine-stize-ranije-uz-maria-draghija/
Guest- Guest
dok je takvih budala biće i HDZ-a,,tre911 wrote:Razlika je u tome što je već milanović popušio da ostane na vlasti. U svakom slučaju ovo nije tako loše no izbori će biti uskoro, treća opcija će biti mrtva a HDZ će sjesti na tron i to dugotrajno nakon svih manipulacija koje su se dogodile oko SDPa.Eva wrote:Sve za vlast. Sad bu Karamarko pital kome treba popušit za glas.
stenjalica-
2015-10-18
zar je Hrvatska država????ahhaaaamarcellus wrote:Uostalom SDP je već doveo jednu državu do propasti i bankrota, pa što ne bi i Hrvatsku?
stenjalica-
2015-10-18
A savjest ti nalaže izrugivati se samo jednoj strani? Ako već Marcelu predbacuješ prohadezeovsku usmjerenost, ti si ista stvar samo s SDP-ove strane.Eva wrote:Ni mi zabavno. Ti bi od mene stvoril Marčela, a ja nis na prodaju. Ja ne pišem po diktatu, nego po svojoj savijesti.Regoč wrote:Ti si tipični BijesPrvi, SDP-ov propagandist koji se uhvati za neku nespretnost pa potom dipla li dipla. Što se ne dohvatiš na isti način Milanovića s Riekom u Dalmaciji? Ili Vesnice i terorista u prvom zrakoplovnom razredu?Eva wrote:Ne, treba zamišljat. Dovoljno je poslušat Karamarka. 1,2,3 i podsjetite me što smo ono još imali do 5udba wrote:Bolje je, 90% kampanje i pisanja simpatizera hdz-a se sastoji od udbe, a 10% od 1000 evra za svako dete. Sad zamisli da nema udbe, koja bi to praznina nastala? Ko bio bio kriv za Most, za svaki raskol u hdz-u, za svaki novinarski natpis. Ko što i Josipovićima trebadu ustaške kape. Udba, privatizacija, Srbi i Hercegovci su temelj i nit vodilja ove države.marcellus wrote:
Odjebi, jugoslovenčiću.stenjalica wrote:zar je Hrvatska država????ahhaaaamarcellus wrote:Uostalom SDP je već doveo jednu državu do propasti i bankrota, pa što ne bi i Hrvatsku?
Hahha, kaj god. Dobro, ajde ni možda s moje strane lijepo izrugivati se umno zakinutome, ali kad se non stop gura u prvi plan, nemreš ga ignorirat. A i okružil se sa lopovima, pedofilima, narkomanima, pa me to dodatno zabavlja. Očito je da baš nisam empatična osoba, ali jebiga moram i ja imat neku manu.Regoč wrote:A savjest ti nalaže izrugivati se samo jednoj strani? Ako već Marcelu predbacuješ prohadezeovsku usmjerenost, ti si ista stvar samo s SDP-ove strane.Eva wrote:Ni mi zabavno. Ti bi od mene stvoril Marčela, a ja nis na prodaju. Ja ne pišem po diktatu, nego po svojoj savijesti.Regoč wrote:Ti si tipični BijesPrvi, SDP-ov propagandist koji se uhvati za neku nespretnost pa potom dipla li dipla. Što se ne dohvatiš na isti način Milanovića s Riekom u Dalmaciji? Ili Vesnice i terorista u prvom zrakoplovnom razredu?Eva wrote:Ne, treba zamišljat. Dovoljno je poslušat Karamarka. 1,2,3 i podsjetite me što smo ono još imali do 5udba wrote:Bolje je, 90% kampanje i pisanja simpatizera hdz-a se sastoji od udbe, a 10% od 1000 evra za svako dete. Sad zamisli da nema udbe, koja bi to praznina nastala? Ko bio bio kriv za Most, za svaki raskol u hdz-u, za svaki novinarski natpis. Ko što i Josipovićima trebadu ustaške kape. Udba, privatizacija, Srbi i Hercegovci su temelj i nit vodilja ove države.marcellus wrote:
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» KAKO JE HDZ VEĆ DOBIO IZBORE???
» Zoki dobio izbore u SDP-u
» Zašto je Trump u osnovi dobio ove izbore
» Marijan Petir ipak izlazi na EU parlamentarne izbore
» Erdogan poručio Bidenu : Žao nam je što si ti a ne Trump dobio izbore
» Zoki dobio izbore u SDP-u
» Zašto je Trump u osnovi dobio ove izbore
» Marijan Petir ipak izlazi na EU parlamentarne izbore