nikada necu priznati ( milovu sektu )
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
nikada necu priznati ( milovu sektu )
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3384687/prvi-intervju-vaseljenskog-patrijarha-vartolomeja-za-srpske-medije-crna-goranikada-nece-dobiti-autokefalnu-crkvu
Guest- Guest
Re: nikada necu priznati ( milovu sektu )
licno sam razapet
setimo se centra u carig. i gr.crkve
samo u teskim trenucima
tad prihvatimo istinu o poziciji
ko je ko u svetu pravoslavnog
hriscanstva.
setimo se centra u carig. i gr.crkve
samo u teskim trenucima
tad prihvatimo istinu o poziciji
ko je ko u svetu pravoslavnog
hriscanstva.
Guest- Guest
Pročitao. Ok stav. Miraš Dedić nije na listi onih kojeg ovi uvažavaju a nemaju ni namjeru dat podršku ovoj šaci jada od Milogoraca. Sve ok.pizzon wrote:https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3384687/prvi-intervju-vaseljenskog-patrijarha-vartolomeja-za-srpske-medije-crna-goranikada-nece-dobiti-autokefalnu-crkvu
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Puno price i politike, Boga ni u tragovima.
omni-
2014-04-12
Ovo i je geopolitika. Ukratko carigradska patrijaršija nema namjeru ukinit nadležnost SPC na teritoriju cijele Jugoslavije.omni wrote:Puno price i politike, Boga ni u tragovima.
Nema veze. Neka njih pod Turcima i dalje.
2014-04-11
priznao ukrima njihovu crkvu nece crnogorcima...i on na liniji srbi svi i svuda...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Pa nema razloga da ih prizna. Srbi su jači. No jebe se Đukanovića , on je nacionalizirao crkvenu imovinu izgrađenu do prije 1918 godine. Kad nema podršku na istoku okrenit će se zapadu.vuksadinare wrote:priznao ukrima njihovu crkvu nece crnogorcima...i on na liniji srbi svi i svuda...
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/136834/ova_vijest_ce_sokirati_srbiju_papa_franjo_dolazi_u_posjetu_crnoj_gori.html
Nadam se nekom novom Gavrilu.
2014-04-11
Sve ti je to politika i geopolitika. Nema podršku na istoku , ode na zapad.
Boli njih kurac jel se carigrad slaže s nacionalizacijom vjerskih objekata ili ne.
Istok zapad pa tko in titra jajca tome se okrenu.
Boli njih kurac jel se carigrad slaže s nacionalizacijom vjerskih objekata ili ne.
Istok zapad pa tko in titra jajca tome se okrenu.
2014-04-11
vuksadinare wrote:priznao ukrima njihovu crkvu nece crnogorcima...i on na liniji srbi svi i svuda...
vartolomej pojasnjava
zašto
ukrajina moze a c.gore ne moze
i nije na liniji srpstva
vec istrijskih cinjenica i istine
Guest- Guest
milo veruje da moze,
zbog odnosa spc i rpc
politikanstvom da dobije nesto sto
mu ne pripada.
to moramo mi sami da razresimo.
unutar naseg naroda
zbog odnosa spc i rpc
politikanstvom da dobije nesto sto
mu ne pripada.
to moramo mi sami da razresimo.
unutar naseg naroda
Guest- Guest
aha....crnogorci su srbi..u stvaripizzon wrote:vuksadinare wrote:priznao ukrima njihovu crkvu nece crnogorcima...i on na liniji srbi svi i svuda...
vartolomej pojasnjava
zašto
ukrajina moze a c.gore ne moze
i nije na liniji srpstva
vec istrijskih cinjenica i istine
2015-09-08
Pa i ne triba in autokefalnlst. Oni će biti autonomni i jebe ih se. To in je još i bolje. Ne moraju nikom polagat račune.
A Bartomej nek i dalje čuči u Carigradu u okruženju muslimana.
A Bartomej nek i dalje čuči u Carigradu u okruženju muslimana.
2014-04-11
sto hrvati, siptari, turci,
mrze srbe, nije problem.
ali, to sto rade na rusenju
spc, a da pritom srbi ne diraju
kc, mamicu da im jebem u
sred pogane picke.
Guest- Guest
Jok ma di bi vi dirali KC.pizzon wrote:
mrze srbe, nije problem.
kc, mamicu da im jebem u
sred pogane picke.
2014-04-11
Bartolomej je prosrpski orjentiran kad je eks Juga u pitanju. Dakle ništa od diplomacije.
Sad fino su svi vjerski objekti izgrađeni do 1918 godine koje je gradila crnogorska država ponovo nacionalizirani .....i tl je to.
Pokupit ćete kufere skupa s Bartolomejom.
Sad fino su svi vjerski objekti izgrađeni do 1918 godine koje je gradila crnogorska država ponovo nacionalizirani .....i tl je to.
Pokupit ćete kufere skupa s Bartolomejom.
2014-04-11
sto bi mi dirali...ako moze spc moze i cpc i mpc...na primjer spc u hrvatskoj ne da mpc svoje objekte za sluzenje npr.bozicne i uskrsnje liturgije pa im kc daje svoje objektepizzon wrote:
mrze srbe, nije problem.
kc, mamicu da im jebem u
sred pogane picke.
2015-09-08
Pa niste vi bas tako vazni da vas svi mrze, u stvari toliko ste beznacajni da sve boli kurac. Mozda vam siptari zagorcavaju zivot ali koga zaboli kurac i za to.pizzon wrote:
mrze srbe, nije problem.
kc, mamicu da im jebem u
sred pogane picke
omni-
2014-04-12
Priznali smo makedonsku pa ćemo i CPC.
2014-04-11
Sad kad san skužija u čije gusle Bartolomej puše i zašto takva geopolitika ( ima veze s Bugarima jer su Srbi protuteža Bugarima prema Grcima ) sad ćemo namjerno iz dišpeta podržavat CPC.
Nije mi to sve bitno al kad vidin geopolitiku carigradske patrijaršije na Balkanu a to je ujedno i grčka nacionalna politika ovamo onda baš zato.
Precjenjuju svoje vojne sposobnosti. Od kad je došlo do crkvenog raskola oni stalno padaju. Jednom su se digli za Manuela 1 Komeina a da ironija bude veća prigazili su onda Srbe koji dl tad nisu bili pravoslavni nego su se tukli s Bizantom.
Od raskola oni su totalni pad. Slabo kuže geopolitiku i misle da su jaki a teški pad i onda ih još na kraju Turci izgazili.
Nije mi to sve bitno al kad vidin geopolitiku carigradske patrijaršije na Balkanu a to je ujedno i grčka nacionalna politika ovamo onda baš zato.
Precjenjuju svoje vojne sposobnosti. Od kad je došlo do crkvenog raskola oni stalno padaju. Jednom su se digli za Manuela 1 Komeina a da ironija bude veća prigazili su onda Srbe koji dl tad nisu bili pravoslavni nego su se tukli s Bizantom.
Od raskola oni su totalni pad. Slabo kuže geopolitiku i misle da su jaki a teški pad i onda ih još na kraju Turci izgazili.
2014-04-11
proći će i bartolomej a cpc samo treba biti strpljiva i njen trenutak će doći
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Erdogan se okrenuo od Rusije: Turska nikada neće priznati Krim
» Dodik: Nikada neću dati saglasnost da bilo čije strane trupe uđu na teritoriju BiH
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Kovid religija dobila još jednu sektu
» Dodik: Nikada neću dati saglasnost da bilo čije strane trupe uđu na teritoriju BiH
» VučićI: Moje reči nisu šala, nikada više neću dozvoliti da se Srbima ponove "Oluja" i "Bljesak"
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Kovid religija dobila još jednu sektu
Page 1 of 3