Putin najavio raspad EU
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Putin najavio raspad EU
Nažalost nismo toliko pametni nego imamo Plenkovica koji plješće iz Merkeličinog šupka ....al ajd neće ni ona dugo.Joker wrote:veber wrote:do raspada neće doći.
desit će se francusko-njemačka hegemonija.
tim dvjema državama je bitno da odjebu britaniju van. interesno su se podijelile. njemačka ima vertikalu do sredozemlja, francuska atlansku obalu.
Da smo pametni otisli bismo u V4 okomicu i napravili V5 okomicu Baltik-Jadran.
Pa nek si pederima, crncugama i arapcugama natrpane Vrancuska i Dojcland jebu svoju mater.
Zgadili mi se i Vrancuzi i Dojceri. Samo gledaju kak trpati u guzicu i multi-kulti. Nisu niti anglosaksonci drugaciji sto se toga tice.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
crvenkasti wrote:Meni je boja u sobi žuta, a u kupaoni ono, svijtloplava, malo se odlijepila gore u ćošku. Imam crijep na krovu, a dolje su mi temelji. Mislim, ono, tak tak.
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
RS Hrvatska !!!!pizzon wrote:amerika i engleska bice zemlja proleterska.
to je iskrena namera da srbija bude eu, resi problem kosmeta i sl.
smbasador, u svojstvu tumaca nasih
interesa, iskreno, nije momenat da se
nastavi dijalog sa pristinom.
toliko o pozitivnim namerma vezano za srbiju.
jos uvek lizu rane od makronove posete beogradu.
krenete li za Kosovom Rs je naša!!
to čekam već dugo
immortal-
2014-04-16
Baš zato bi do moglo doći do raspada, odnosno da istočne zemlje izađu kada dođe do njemačko francuske hegemonije. Došlo je već sada ali još uvijek ove zemlje imaju financijsku korist, kada to prestane nema razloga za ostanak više. Kada jedna izađe, izlaze i druge redom. Interesno , njemačka tu nema ništa posebno. Hrvatska je pod utjecajem Amerike.veber wrote:do raspada neće doći.
tim dvjema državama je bitno da odjebu britaniju van. interesno su se podijelile. njemačka ima vertikalu do sredozemlja, francuska atlansku obalu.
Last edited by kaya on 24/11/2019, 17:32; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Veči utjecaj ima njemačka na srbiju nego na hrvatsku
2015-08-15
njemačka želi veću vlast i vodstvo unutar EUrope tj EU.. i desnica takođerkaya wrote:Baš zato bi do moglo doći do raspada, odnosno da istočne zemlje izađu kada dođe do njemačko francuske hegemonije. Došlo je već sada ali još uvijek ove zemlje imaju financijsku korist, kada to prestane nema razloga za ostanak više. Kada jedna izađe, izlaze i druge redom. Interesno , njemačka tu nema ništa posebno. Hrvatska je pod utjecajem Amerike.veber wrote:do raspada neće doći.
to mi se ne sviđa
immortal-
2014-04-16
Imaju je već, još kada istočne zemlje budu jednako davale a manje uzimale nego sada idu van, i to lančano...ovaj dobro kažemortal wrote:njemačka želi veću vlast i vodstvo unutar EUrope tj EU.. i desnica takođerkaya wrote:Baš zato bi do moglo doći do raspada, odnosno da istočne zemlje izađu kada dođe do njemačko francuske hegemonije. Došlo je već sada ali još uvijek ove zemlje imaju financijsku korist, kada to prestane nema razloga za ostanak više. Kada jedna izađe, izlaze i druge redom. Interesno , njemačka tu nema ništa posebno. Hrvatska je pod utjecajem Amerike.veber wrote:do raspada neće doći.
to mi se ne sviđa
2015-08-15
ok. tvoj animozitet prema nijemcima je legendaran.kaya wrote:Baš zato bi do moglo doći do raspada, odnosno da istočne zemlje izađu kada dođe do njemačko francuske hegemonije. Došlo je već sada ali još uvijek ove zemlje imaju financijsku korist, kada to prestane nema razloga za ostanak više. Kada jedna izađe, izlaze i druge redom. Interesno , njemačka tu nema ništa posebno. Hrvatska je pod utjecajem Amerike.veber wrote:do raspada neće doći.
hrvatska je u vlasništvu njemačke. ameri nam samo "poklone" stare kamione ili vele da nesmijemo od ćifuta kupiti stare krntije.
znači brinu da ne kupimo neku krntiju bzvz
2014-12-30
svi glumataju superiornost i humanost, znanje a glavni aduti su im pljačka i otimačina, težnja za ovladavanjem što veće površine tuđeg teritorija
tako je počeo i ww2
ameri nisu dali ono što su koristili a na karti nije bilo njihovo
na kraju krivi fašisti Njemci, Japan ....
tako je počeo i ww2
ameri nisu dali ono što su koristili a na karti nije bilo njihovo
na kraju krivi fašisti Njemci, Japan ....
2014-04-16
A šta je tu točno njemačko kad kažeš u vlasništvu njemačke?veber wrote:ok. tvoj animozitet prema nijemcima je legendaran.kaya wrote:Baš zato bi do moglo doći do raspada, odnosno da istočne zemlje izađu kada dođe do njemačko francuske hegemonije. Došlo je već sada ali još uvijek ove zemlje imaju financijsku korist, kada to prestane nema razloga za ostanak više. Kada jedna izađe, izlaze i druge redom. Interesno , njemačka tu nema ništa posebno. Hrvatska je pod utjecajem Amerike.veber wrote:do raspada neće doći.
hrvatska je u vlasništvu njemačke. ameri nam samo "poklone" stare kamione ili vele da nesmijemo od ćifuta kupiti stare krntije.
2015-08-15
Inače, osim ove pučke stranke formalno a ona neće vječno hrvati nisu pod nikakvim utjecajem njemačke. Vidiš kak su pod utjecajem kad im nalemaju izbjeglice i vrate ih u bosnu umjesto da ih po diktatu tu čuvaju...
2015-08-15
Ili recimo kad im je berlin poručio da moraju poštivati arbitražnu odluku oko savudurijske vale pa im je zagreb poručio odjebi.
Nije to zato što smo jako hrabri, nego su im leđa u buzinu u ambasadi , tamo im kažu odjebite to najladnije.
Nije to zato što smo jako hrabri, nego su im leđa u buzinu u ambasadi , tamo im kažu odjebite to najladnije.
2015-08-15
pa osim kumrovca, bednje i konzuma, sve ostalo.kaya wrote:A šta je tu točno njemačko kad kažeš u vlasništvu njemačke?veber wrote:ok. tvoj animozitet prema nijemcima je legendaran.kaya wrote:Baš zato bi do moglo doći do raspada, odnosno da istočne zemlje izađu kada dođe do njemačko francuske hegemonije. Došlo je već sada ali još uvijek ove zemlje imaju financijsku korist, kada to prestane nema razloga za ostanak više. Kada jedna izađe, izlaze i druge redom. Interesno , njemačka tu nema ništa posebno. Hrvatska je pod utjecajem Amerike.veber wrote:do raspada neće doći.
svi telekomi, ceste, bandić i sve pivovare. čak je i vindija u djelomičnom vlasništvu. nestle preko sestrinskih firmi vlasnik je mliječnih tako da ni semafori u zagrebu nisu naši.
2014-12-30
sve ok.kaya wrote:Ili recimo kad im je berlin poručio da moraju poštivati arbitražnu odluku oko savudurijske vale pa im je zagreb poručio odjebi.
živim u kontejneru i imam plaću 1500€
svisci zamataju čokse
rusi su super sila
a poljaci idu u irsku jer im je kul u poljskoj.
ukrajinci su u biti srbi, a staljin je bio mongol.
a, merlinka pjeva al caponeu.
2014-12-30
Ma nebitno gdje živiš, al živiš malo u filmu da tu njemačka kreira politiku, ne kreira odavno. Jesi vidio kako im je izvisila firma koja se trebala ubaciti na pelješki most , gradnju. Samo dvojka.veber wrote:sve ok.kaya wrote:Ili recimo kad im je berlin poručio da moraju poštivati arbitražnu odluku oko savudurijske vale pa im je zagreb poručio odjebi.
svisci zamataju čokse
rusi su super sila
Banke ? imaju i rusi tu banku i talijani....
Nemaju više hr i njemačka neke " tople" odnose, niti zagreb sluša njemačku, dapače..
2015-08-15
znaš gdje je najveći interes njemačke?kaya wrote:Ma nebitno gdje živiš, al živiš malo u filmu da tu njemačka kreira politiku, ne kreira odavno. Jesi vidio kako im je izvisila firma koja se trebala ubaciti na pelješki most , gradnju. Samo dvojka.veber wrote:sve ok.kaya wrote:Ili recimo kad im je berlin poručio da moraju poštivati arbitražnu odluku oko savudurijske vale pa im je zagreb poručio odjebi.
svisci zamataju čokse
rusi su super sila
Banke ? imaju i rusi tu banku i talijani....
Nemaju više hr i njemačka neke " tople" odnose, niti zagreb sluša njemačku, dapače..
kod putina, tamo su i najveće investicije njemačke.
njemačka odavno kreira politiku, mi smo veličine minkena s okolicom, a bruto nam je ko oktoberfest.
mi smo zanimljivi nijemcima, građanima kao turističko odredište.
a kada tip koji zarađuje 5 soma eura, nema obaveza, živi sa curom i veli da je u hr kul samo čakovec onda se zabrineš.
malo sam parafrazirao, ali čovjek od 25g veli da nam je ponuda za penziće i to bogate penziće i da nema nikaj za provod.
2014-12-30
Mi smo interesantni njima za ljetovanje, oni nama za rad, postoji gospodarska suradnja ali...oni ti tu ne kreiraju politiku više nego amerika. Dala sam ti par primjera kad su odjebani samo tako
2015-08-15
ok, imamo merlinku i caponea. istina.kaya wrote:Mi smo interesantni njima za ljetovanje, oni nama za rad, postoji gospodarska suradnja ali...oni ti tu ne kreiraju politiku više nego amerika. Dala sam ti par primjera kad su odjebani samo tako
nismo im interesantni za ljetovanje jer kod nas vlada mentalitet sunce i more.
najviše troše oni koji su sada u hr na odmoru. osim lng terminala, koja je druga američka investicija?
znaš gdje najviše dobiju, još uvijek školujemo kadar koji može radit, ali ni to više nemremo jer su svi otišli.
nitko ne želi u ameriku.
2014-12-30
veber wrote:do raspada neće doći.
desit će se francusko-njemačka hegemonija
Ako UK izvrši Brexit znači da je raspad već počeo. Može se i dalje to zvati EU ali će biti ako Jugoslavija u kojoj su na kraju ostale samo Srbija i GC.
catabbath-
2015-08-22
Ej, najveće investicije u hr su ti iz nizozemske, italije, austrije, pa tek onda njemačke, francuske, švicarske, u turizmu rusije.veber wrote:ok, imamo merlinku i caponea. istina.kaya wrote:Mi smo interesantni njima za ljetovanje, oni nama za rad, postoji gospodarska suradnja ali...oni ti tu ne kreiraju politiku više nego amerika. Dala sam ti par primjera kad su odjebani samo tako
nismo im interesantni za ljetovanje jer kod nas vlada mentalitet sunce i more.
najviše troše oni koji su sada u hr na odmoru. osim lng terminala, koja je druga američka investicija?
znaš gdje najviše dobiju, još uvijek školujemo kadar koji može radit, ali ni to više nemremo jer su svi otišli.
nitko ne želi u ameriku.
Njemačka ima veći politički utjecaj u srbiji nego tu.i tamo veće investicije.
Tu politiku kreira SAD.
2015-08-15
Pa dobro i sad će biti srbija u eu, oni će ući naime kada svi izađu a ostanu njemačka i francuskacatabbath wrote:veber wrote:do raspada neće doći.
desit će se francusko-njemačka hegemonija
Ako UK izvrši Brexit znači da je raspad već počeo. Može se i dalje to zvati EU ali će biti ako Jugoslavija u kojoj su na kraju ostale samo Srbija i GC.
Tak su u jugi ostali kad su svi izašli, a vele da im nije bilo dobro
Last edited by kaya on 24/11/2019, 19:02; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vujcic najavio raspad EU
» Američki kongresmen u Tirani najavio raspad Makedonije!
» Putin optužio Ameriku za raspad Jugoslavije
» Putin prelazi na tzv. Kosovo – sve je najavio?
» Putin najavio pohod na svjetska mora
» Američki kongresmen u Tirani najavio raspad Makedonije!
» Putin optužio Ameriku za raspad Jugoslavije
» Putin prelazi na tzv. Kosovo – sve je najavio?
» Putin najavio pohod na svjetska mora
Page 2 of 3