Izbori
Page 3 of 44
Page 3 of 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: Izbori
to su samo izlazne ankete,vjerojatno će na kraju HDZ pobijediti ali bit će im jako teško bez MOST-a sastaviti Vladu.Jesam li ono prije spomenuo tešku glavobolju?Već je primjetna nervoza i stres iz HDZ-ovog tabora,poslije toga ide ta glavobolja pa onda ogromne količine caffetina...
vili40- Posts : 11056
2015-08-02
Inače novi šamar u vidu obavezne koalicije s SDSS-om i Srbima. Kakvo pišanje po hrvatskom narodu...
Guest- Guest
Očito . neće im ni ovi dati svoja tri mandata.vili40 wrote:to su samo izlazne ankete,vjerojatno će na kraju HDZ pobijediti ali bit će im jako teško bez MOST-a sastaviti Vladu.Jesam li ono prije spomenuo tešku glavobolju?Već je primjetna nervoza i stres iz HDZ-ovog tabora,poslije toga ide ta glavobolja pa onda ogromne količine caffetina...
19:00 Prema prvim izlaznim anketama Nove TV, Živi zid je osvojio tri mandata.
"Živi zid je u Saboru, mi čekamo službene rezultate i ovo će biti duga noć. Blizu smo u mnogim mjestima i ja vjerujem da će prevagnuti na našu stranu. Vidjet ćemo kako stvari stoje kad izađu prvi službeni rezultati," rekao je u inicijalnoj reakciji Ivan Vilibor Sinčić i ponovno odbacio koaliciju s vodećim strankama. "Nećemo koalirati s lopovima iz HDZ-a i SDP-a, raditi ćemo s građanima i čvrsto stajati pri svojoj odluci"
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Bez mosta nista, nikakva uvjerljiva pobjeda HDZ a kako su neki mislili.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pita sam te prije branja maslina hoće li imat dvojicu. Dobio si Stipu Petrinu i Mira Bulja...RayMabus wrote:Bez MOSTA nemogu sastavit vladu.
I onda još kažu vaš glas nije bitan ovo ono ...E NEKA SAM VAM GA ZABIJO I TO NAJRANIJE UJUTRO.
5. MOST - prvi na listi STIPE PETRINA ...zaokružijo , izašao ....40 sekundi posla ....AJ BOG HDZ - SDP KOALICIJA.
o ćemu ti pa Vaso je več imao pregovore sa SDSS u Gračacu prije 10 dana,,e jesi naivka a Karamarku mama mješankaFénix wrote:Inače novi šamar u vidu obavezne koalicije s SDSS-om i Srbima. Kakvo pišanje po hrvatskom narodu...
stenjalica-
2015-10-18
Ma slabo ti ja to pratim ( hr politiku ). Vidiš gori u postu da sam napisa da sam Petrinu zaminija sa Petrovom al Petrov je u Metkoviću tj druga izborna jedinica ...slićno prezime ....meni je samo bitno da je MOST ...ili Živi zid samo da ove razhebe da nemogu sastavit vladu.mutava baštarda wrote:Pita sam te prije branja maslina hoće li imat dvojicu. Dobio si Stipu Petrinu i Mira Bulja...RayMabus wrote:Bez MOSTA nemogu sastavit vladu.
I onda još kažu vaš glas nije bitan ovo ono ...E NEKA SAM VAM GA ZABIJO I TO NAJRANIJE UJUTRO.
5. MOST - prvi na listi STIPE PETRINA ...zaokružijo , izašao ....40 sekundi posla ....AJ BOG HDZ - SDP KOALICIJA.
Zbogom HDZ - SDP mafija.
ARRIVEDERCI.
2014-04-11
Miro Bulj heroj rata i čovik koga stoka fašista iz HDZ-a proganja već 10 godinamutava baštarda wrote:Pita sam te prije branja maslina hoće li imat dvojicu. Dobio si Stipu Petrinu i Mira Bulja...RayMabus wrote:Bez MOSTA nemogu sastavit vladu.
stenjalica-
2015-10-18
Nije daleko ni drugi s liste. Izbačen iz viteškog alkarskog društva zbog sukoba sa Sanaderovim postavljanjem kamena temeljca po drugi put i odnosa prema Gotovini.stenjalica wrote:Petrina ni mrtav neće sa HDZ,on je HOS-ovacRayMabus wrote:Bez MOSTA nemogu sastavit vladu.
znam jer smo poznanici,sad će Vaso biti na mukama a Rimac prekovremeno davat pičkemutava baštarda wrote:Nije daleko ni drugi s liste. Izbačen iz viteškog alkarskog društva zbog sukoba sa Sanaderovim postavljanjem kamena temeljca po drugi put i odnosa prema Gotovini.stenjalica wrote:Petrina ni mrtav neće sa HDZ,on je HOS-ovacRayMabus wrote:Bez MOSTA nemogu sastavit vladu.
stenjalica-
2015-10-18
A JESMO IM ZAPIVALI HA HA HA HA
NEMOGU SASTAVI VLADU BEZ MOSTA ILI ŽIVOG ZIDA HA HA HA
GOODBY GUBAŠI
HDZ SDP MAFIJO.
NEMOGU SASTAVI VLADU BEZ MOSTA ILI ŽIVOG ZIDA HA HA HA
GOODBY GUBAŠI
HDZ SDP MAFIJO.
2014-04-11
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Fénix wrote:Izlazne ankete za MOST - 18 mjesta!
Ouuu yeaaaah!
Brain32-
2014-04-15
bit će uskoro:tko je sad glavni?-MOST
bez koga se ne može?-bez MOST-a
koga ćete sad morati malo slušat?-MOST
uostalom,tko je u svemu u pravu?-MOST
eto im sad njihov praznik demokracije što non stop kokodaču...
bez koga se ne može?-bez MOST-a
koga ćete sad morati malo slušat?-MOST
uostalom,tko je u svemu u pravu?-MOST
eto im sad njihov praznik demokracije što non stop kokodaču...
vili40-
2015-08-02
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-stozera-sdpa-sdpovci-vec-slazu-koaliciju-s-mostom-potpisat-cemo-sto-zele/854615.aspx
SDP uhljebi na aparatima.
Vaso je izgleda popušijo izbore.
2014-04-11
Fašistička retorika po Dalmaciji je uplašila ljude od strane HDZ ,sijanje straha policijskom represijom neide a Rimac je bila šlag na torti a to u gradovima ne prolaziRayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-stozera-sdpa-sdpovci-vec-slazu-koaliciju-s-mostom-potpisat-cemo-sto-zele/854615.aspx
stenjalica-
2015-10-18
Page 3 of 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» CG izbori
» Izbori u BiH
» izbori HDZ
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» CG izbori
» Izbori u BiH
» izbori HDZ
Page 3 of 44