Izbori
Page 2 of 44
Page 2 of 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: Izbori
pa što se masline beru na stablu?ne bi bilo lakše da ih nekako spustite na zemlju?RayMabus wrote:Izgleda da je .....daje mu samo kad ona može tj ima slobodno.veber wrote:kaj je to toliko rijetko da nas sve moraš obavjestiti?neoliberalni_placenik wrote:, a taman ću ić vanka jebavati,
A ja se idem istuširat , cili dan sam na stablu ko majmun , berem masline.
vili40- Posts : 11056
2015-08-02
A pa to smo i radili ovih dana al sada berem vrhove i to jednu sortu koja se zove Oblica a to moram sa skala i sa stabla di mogu dovatit a di ne onda pilaj te vrhove i to je to. Imam oko 150 stabala maslina. Nemam dvi tri masline nego pun kuac toga. Uzea san godišnji da to mogu pobrat.vili40 wrote:pa što se masline beru na stablu?ne bi bilo lakše da ih nekako spustite na zemlju?RayMabus wrote:
A ja se idem istuširat , cili dan sam na stablu ko majmun , berem masline.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
možda sutra naletim do marcela, no zovni. ili ja tebe pa se dogovorimo.dijagram wrote:ok, ovako pred vecer, mozda vec sutraveber wrote:na GO sam pa me zvrcni kada ti paše.
2014-12-30
vidjet cu kako stojim s vremenom, javim se...veber wrote:možda sutra naletim do marcela, no zovni. ili ja tebe pa se dogovorimo.dijagram wrote:ok, ovako pred vecer, mozda vec sutraveber wrote:na GO sam pa me zvrcni kada ti paše.
dijagram-
2015-08-09
HDZ-ova koalicija 56 mandata
SDP-ova koalicija 56
Nevjerovatno ...potpuno izjednaćeni.
SDP-ova koalicija 56
2014-04-11
imaće HDZ na kraju 65 ali nedovoljno za ništa,,nema više ZA DOM SPREMNI ,sve od Paga do Primoštena na aparatimaRayMabus wrote:HDZ-ova koalicija 56 mandata
SDP-ova koalicija 56
stenjalica-
2015-10-18
e sad slijedi trgovina i licitiranje u iduca 3 sata...sad se milijuncici budu prebacivali na PVT racune...RayMabus wrote:HDZ-ova koalicija 56 mandata
SDP-ova koalicija 56
Guest- Guest
Petrov je jučer ili prekjučer potpisao kod javnog bilježnika kako ne ide u koaliciju ni jednom od vodećih.
HDSSB očekivano pao kao što se najavilo.
Nego zna li netko gdje je Yusip i njegove glazbene nunčake?
HDSSB očekivano pao kao što se najavilo.
Nego zna li netko gdje je Yusip i njegove glazbene nunčake?
Guest- Guest
Bez MOSTA nemogu sastavit vladu.
I onda još kažu vaš glas nije bitan ovo ono ...E NEKA SAM VAM GA ZABIJO I TO NAJRANIJE UJUTRO.
5. MOST - prvi na listi STIPE PETRINA ...zaokružijo , izašao ....40 sekundi posla ....AJ BOG HDZ - SDP KOALICIJA.
I onda još kažu vaš glas nije bitan ovo ono ...E NEKA SAM VAM GA ZABIJO I TO NAJRANIJE UJUTRO.
5. MOST - prvi na listi STIPE PETRINA ...zaokružijo , izašao ....40 sekundi posla ....AJ BOG HDZ - SDP KOALICIJA.
2014-04-11
Sad će turčin Karamarko morat Dragi Prgometu pušit kur...
Sve fašistima dođe na naplatu
Sve fašistima dođe na naplatu
stenjalica-
2015-10-18
Petrina ni mrtav neće sa HDZ,on je HOS-ovacRayMabus wrote:Bez MOSTA nemogu sastavit vladu.
stenjalica-
2015-10-18
Raspitaj se.bogomdani wrote:Fenix kako se zove ta cura na tvom avataru?
http://www.thephora.net/forum/showthread.php?t=22485&page=7
Sin nombre.
Guest- Guest
blagodarim,blagodarim...Fénix wrote:Raspitaj se.bogomdani wrote:Fenix kako se zove ta cura na tvom avataru?
http://www.thephora.net/forum/showthread.php?t=22485&page=7
Sin nombre.
Guest- Guest
Moj čoek .....a znaš šta je baza ja to zaminija sa BoŽo Petrov ...posli ja i stari pričali pa skužija kroz priću da to nije isto prezime pa zastao pa malo mislima pribrao al da zaokružio sam MOST ...onda sam se sjetio da je taj pajdo tamo neki iz Primoštena manijak ....al ono ok to je ta stranka , nisam krivo zaokružio ništa...AJMO DALJE.stenjalica wrote:Petrina ni mrtav neće sa HDZ,on je HOS-ovacRayMabus wrote:Bez MOSTA nemogu sastavit vladu.
Božo Petrov je doli kandidat u Dubrovačko Neretvansokoj vjerovatno a u Splitsko Dalmatinsko je ovi prvi na listi ...slićno prezime a oba su MOST.
Drago mi je da je HOS-ovac ....znači PUN POGODAK.
2014-04-11
to su samo izlazne ankete,vjerojatno će na kraju HDZ pobijediti ali bit će im jako teško bez MOST-a sastaviti Vladu.Jesam li ono prije spomenuo tešku glavobolju?Već je primjetna nervoza i stres iz HDZ-ovog tabora,poslije toga ide ta glavobolja pa onda ogromne količine caffetina...
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» CG izbori
» Izbori u BiH
» izbori HDZ
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» CG izbori
» Izbori u BiH
» izbori HDZ
Page 2 of 44