Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
..isto ko rusi sto su srbima opremili migove 29 sa solidnom opremom ali ne onom svojom najboljom..naravno to ce morati platiti ako je zele..no kako vidim srbi su zadovoljni i opremom cetvrte generacije jer im za ove lokalne prostore i ne treba skupa full oprema
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Re: Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
T. wrote:po kojoj cijeni/kom.?Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
Ako je doniran onda ništa. Nalet 1500 sati/po platformi.
Ako se želi SLEP na 12,000 sati, onda je to druga priča.
Inače, "novi" je $35 milijuna/komad.
negdje sam procitao da bi uz ovo dobili i rakete i cetvrte i pete generacije...problem je jedino sto bi morali placati obuku pilota..inace ameri ne prakticiraju da ako prodaju ili doniraju zrakoplove i helice..da uz to ide i besplatna obuka pilota...Eroo wrote:T. wrote:po kojoj cijeni/kom.?Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:100-120-130milijuna $, nije bitno, puno jeftinije je uzeti 10-12 takvih aviona, nego "poklonjenih" 30godina starih f16block 30 ili block 20 ili šta većT. wrote:po kojoj cijeni/kom.?Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
Ameri su još do 2013 nadogradili 300 F-16 s verzijom "Viper" . Danas ih ima puno država.
Kaže se da su "veza između F-16 i F-35".
F-16V nosi sve vrste naoružanja. Uostalom veza su sa F-35, kao što gore rekoh.vuksadinare wrote:negdje sam procitao da bi uz ovo dobili i rakete i cetvrte i pete generacije...problem je jedino sto bi morali placati obuku pilota..inace ameri ne prakticiraju da ako prodaju ili doniraju zrakoplove i helice..da uz to ide i besplatna obuka pilota...Eroo wrote:T. wrote:po kojoj cijeni/kom.?Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
Donirali su se i Kiowe, valjda bi i F-16 po istom načelu.
Nešto mislim da će onu cijenu od $500 mio malo nategnut, tako da se ponuda neće moći odklonit.
PS: U svakom slučaju Gripene su Orbis i INDEX popušili...
index?Zašto se suzdržavamo i ne riješimo taj problem kao što su ga dični vladari nekad rješavali,loše glasnike gušili u bunarima,bacali sa litice ili mučili do smrti?Ko ih jebe kad vladarima treba konstantno cvrkutati da su vizionari,da su najljepši,najpošteniji i najsposobniji.Eto taj index i tu na forumu napravi pravi metež,ero već i sa dvocjevkom spava koja je to ugroza.Užas jedan.
vili40-
2015-08-02
problem je sto index ne zeli da imamo bilo kakvo zarkoplostvo..grippene,migove,f-16...njima to nije u interesuEroo wrote:PS: U svakom slučaju Gripene su Orbis i INDEX popušili...
2015-09-08
a tek zoran jovanović, kodnog imena šprajc!Eroo wrote:PS: U svakom slučaju Gripene su Orbis i INDEX popušili...
amer...svakako nece sad dozvoliti da svedi ulete grippenom i to je jasno...mozda ni ne bude natjecaja....normalno napravili bi glupu gresku ako zele da od njih dobijemo zrakoplove da sad nabiju cijenu...a zele se rjesiti viskova f-16...Eroo wrote:F-16V nosi sve vrste naoružanja. Uostalom veza su sa F-35, kao što gore rekoh.vuksadinare wrote:negdje sam procitao da bi uz ovo dobili i rakete i cetvrte i pete generacije...problem je jedino sto bi morali placati obuku pilota..inace ameri ne prakticiraju da ako prodaju ili doniraju zrakoplove i helice..da uz to ide i besplatna obuka pilota...Eroo wrote:T. wrote:po kojoj cijeni/kom.?Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
Donirali su se i Kiowe, valjda bi i F-16 po istom načelu.
Nešto mislim da će onu cijenu od $500 mio malo nategnut, tako da se ponuda neće moći odklonit.
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bivši suborci tvrde da je Krstičević 92. bio jugofil, Gotovina ga brani
» Milanović se druži sa onima koji tvrde da su Hrvati genetski inferiorni
» Kolinda i Krstičević : Nemamo para za nove avione
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
» Susjedi neka prestanu BiH kroatizirati i srbizirati. Bosna i Hercegovina postoji i postojati će. Svi koji je negiraju i koji je ne vole neka idu iz ove zemlje
» Milanović se druži sa onima koji tvrde da su Hrvati genetski inferiorni
» Kolinda i Krstičević : Nemamo para za nove avione
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
» Susjedi neka prestanu BiH kroatizirati i srbizirati. Bosna i Hercegovina postoji i postojati će. Svi koji je negiraju i koji je ne vole neka idu iz ove zemlje
Page 3 of 3