Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
barack je propao ne zbog hrvatske i krsticevica..vec zato sto su zidi po obicaju postali prepohlepni i napravili gresku neuobicajnu za njih..odmah iza nas su isti tipzrakoplova ponudili bugarima i rumunjima i ameru se digao tlak..da su ostali samo na nama jedno vrijeme ne nudeci ovo drugima dok ne sklope posao do kraja sa nama...posao bi bio odrađenAssadNaPodmornici wrote:kako nisu. propao projekt nabave f-16 barak aviona. tu je cijelo vrijeme index bio u pravu, a bila je takva salva vrijeđanja tipa "gutate govna od indexa" pratite poskok info, kamnjera, i dnevno.hr i eru, svi ostali talibani, na kraju ovaj as sve isfaliva a ti kamenjarski mediji sve isfalivali, a index ispao u pravu.vuksadinare wrote:nista oni nisu pogodili..ovo je 'stratesko izvlacenje'..sa onim..'ispalit cu zadnju granatu mozda promjeni tok bitke'AssadNaPodmornici wrote:za sada su yugosloveni iz indexa sve pogodili... što ne znači da sada govore istinu, možda sada lažu, a možda opet pogode..
što sada ako opet index bude u pravu?
mislim, očito da je F-16 barak avioni propali, barem za sada.
Možda dobijemo F-16Block 30, stare +30godina, sa američkog avio otpada, takav avion nije ništa bolji od nadograđenog Mig-21 aviona, koji sa malo malo boljim oružjem i nekim nadogradnjama bez problema ruši to govno koje će nam vjerojatno ameri uvaliti.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Re: Objavljeni dijelovi dokumenta za koji Kolinda i Krstičević tvrde da ne postoji
Šta je objavio, dijelove iz "nema papira"? Nepismena talibanska sirotinja svašta puši.debotoijusto wrote:PORTAL Obris.org, koji se bavi pitanjima obrane i sigurnosti, objavio je dijelove tzv. non-papera
već sam spomenula...jesu li toliko arlaukali i kad je kotromanović sredio remont u ukrajini?vuksadinare wrote:..oni su picke indexovske...sjeti se kako su npr.napadali modrica da laze,mulja..imaju sve 'papire' za to..pa tu neke papire objavljili za koje je sud utvrdio da nemaju veze sa vezom...e nakon sp..promjenila se prica o modricu na index-u..odjednom pozitiva...modric naj modric naj...mada oni su to neiskreno pisali samo iz razloga da ih modric ne tuzi...pizde su to...kadkad pogode koje zrno pa misleci da ce im onda sve prolaziti...Noor wrote:pa, raskrinkavajući ovu "aferčinu nad aferčinama" bilo bi logično da su i objavili to o čemu laju, tko im brani?vuksadinare wrote:sve mi se cini da se ovi iz index-a izmisljajuci na brzinu slucajeve..oprati to da su zasrali krivo optuzujuci krsticevica..njihovi posljednji potezi mi djeluju bas kao sto sam rekao davljenika koji pokusava izvuci neku slamku spasa da su oni ipak bili u pravu..ali ne ide..žid se dolazi ispricati..a zna se da žid se vrlo rijetko nekom isprica osim ako on nije 1005 kriv..ali jbg daj objasni retardusima u index-u i debiNoor wrote:evo ga stvarno...NON PAPER
ne sjećam se, izgleda da nisu, a i deboto je usta imao zalivena voskom.
google sve znaNoor wrote:već sam spomenula...jesu li toliko arlaukali i kad je kotromanović sredio remont u ukrajini?vuksadinare wrote:..oni su picke indexovske...sjeti se kako su npr.napadali modrica da laze,mulja..imaju sve 'papire' za to..pa tu neke papire objavljili za koje je sud utvrdio da nemaju veze sa vezom...e nakon sp..promjenila se prica o modricu na index-u..odjednom pozitiva...modric naj modric naj...mada oni su to neiskreno pisali samo iz razloga da ih modric ne tuzi...pizde su to...kadkad pogode koje zrno pa misleci da ce im onda sve prolaziti...Noor wrote:pa, raskrinkavajući ovu "aferčinu nad aferčinama" bilo bi logično da su i objavili to o čemu laju, tko im brani?vuksadinare wrote:sve mi se cini da se ovi iz index-a izmisljajuci na brzinu slucajeve..oprati to da su zasrali krivo optuzujuci krsticevica..njihovi posljednji potezi mi djeluju bas kao sto sam rekao davljenika koji pokusava izvuci neku slamku spasa da su oni ipak bili u pravu..ali ne ide..žid se dolazi ispricati..a zna se da žid se vrlo rijetko nekom isprica osim ako on nije 1005 kriv..ali jbg daj objasni retardusima u index-u i debiNoor wrote:evo ga stvarno...NON PAPER
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Hrvatski-MIG-ovi-su-neispravni-natjecaj-za-remont-bio-je-namjesten-a-dobavljaci-su-umijesani-u-korupciju/782920.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Pilot-MiG-a-koji-se-skoro-srusio-Pri-testnim-letovima-to-je-normalno/759022.aspx
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
kotromanovicu su kockarski dug platili zoki i sdp da eto bar neko braniteljski ime dobiju uza se..naravno inde o tome nije pisao nista....a cijela cetinska krajina i sdpovci znaju zasto i kako je kotromanovic zavrsio u sdp-u i kod zokija...bio je duzan pola milje kuna kockarima...a ovi su mu prijetili ako ne vrati da ce ga objesiti za jajca na alkarskom trkalistu gdje s evjesa alka..onda je placuci otrcao jaci..jaca ga otkantala porukom..'nisam luda da ti placam kockarske dugove za koje si sam kriv'..kad vise nije imao nade i kad se vidio kako mu mafioze kockarske spremaju sacekusu..obratio se drugom mocnom sinjaninu zokiju milanovicu koji je u tome narano vidio priliku-politicku inace mu se fuckalo za kotromanovicaNoor wrote:već sam spomenula...jesu li toliko arlaukali i kad je kotromanović sredio remont u ukrajini?vuksadinare wrote:..oni su picke indexovske...sjeti se kako su npr.napadali modrica da laze,mulja..imaju sve 'papire' za to..pa tu neke papire objavljili za koje je sud utvrdio da nemaju veze sa vezom...e nakon sp..promjenila se prica o modricu na index-u..odjednom pozitiva...modric naj modric naj...mada oni su to neiskreno pisali samo iz razloga da ih modric ne tuzi...pizde su to...kadkad pogode koje zrno pa misleci da ce im onda sve prolaziti...Noor wrote:pa, raskrinkavajući ovu "aferčinu nad aferčinama" bilo bi logično da su i objavili to o čemu laju, tko im brani?vuksadinare wrote:sve mi se cini da se ovi iz index-a izmisljajuci na brzinu slucajeve..oprati to da su zasrali krivo optuzujuci krsticevica..njihovi posljednji potezi mi djeluju bas kao sto sam rekao davljenika koji pokusava izvuci neku slamku spasa da su oni ipak bili u pravu..ali ne ide..žid se dolazi ispricati..a zna se da žid se vrlo rijetko nekom isprica osim ako on nije 1005 kriv..ali jbg daj objasni retardusima u index-u i debiNoor wrote:evo ga stvarno...NON PAPER
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:google sve znaNoor wrote:već sam spomenula...jesu li toliko arlaukali i kad je kotromanović sredio remont u ukrajini?vuksadinare wrote:..oni su picke indexovske...sjeti se kako su npr.napadali modrica da laze,mulja..imaju sve 'papire' za to..pa tu neke papire objavljili za koje je sud utvrdio da nemaju veze sa vezom...e nakon sp..promjenila se prica o modricu na index-u..odjednom pozitiva...modric naj modric naj...mada oni su to neiskreno pisali samo iz razloga da ih modric ne tuzi...pizde su to...kadkad pogode koje zrno pa misleci da ce im onda sve prolaziti...Noor wrote:pa, raskrinkavajući ovu "aferčinu nad aferčinama" bilo bi logično da su i objavili to o čemu laju, tko im brani?vuksadinare wrote:
sve mi se cini da se ovi iz index-a izmisljajuci na brzinu slucajeve..oprati to da su zasrali krivo optuzujuci krsticevica..njihovi posljednji potezi mi djeluju bas kao sto sam rekao davljenika koji pokusava izvuci neku slamku spasa da su oni ipak bili u pravu..ali ne ide..žid se dolazi ispricati..a zna se da žid se vrlo rijetko nekom isprica osim ako on nije 1005 kriv..ali jbg daj objasni retardusima u index-u i debi
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Hrvatski-MIG-ovi-su-neispravni-natjecaj-za-remont-bio-je-namjesten-a-dobavljaci-su-umijesani-u-korupciju/782920.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Pilot-MiG-a-koji-se-skoro-srusio-Pri-testnim-letovima-to-je-normalno/759022.aspx
auuuu, vidim... pretrgnuo se index, vidim...
daj stavi i zbroji koliko već seru o F-16..ajd
Noor wrote:već sam spomenula...jesu li toliko arlaukali i kad je kotromanović sredio remont u ukrajini?vuksadinare wrote:..oni su picke indexovske...sjeti se kako su npr.napadali modrica da laze,mulja..imaju sve 'papire' za to..pa tu neke papire objavljili za koje je sud utvrdio da nemaju veze sa vezom...e nakon sp..promjenila se prica o modricu na index-u..odjednom pozitiva...modric naj modric naj...mada oni su to neiskreno pisali samo iz razloga da ih modric ne tuzi...pizde su to...kadkad pogode koje zrno pa misleci da ce im onda sve prolaziti...Noor wrote:pa, raskrinkavajući ovu "aferčinu nad aferčinama" bilo bi logično da su i objavili to o čemu laju, tko im brani?vuksadinare wrote:sve mi se cini da se ovi iz index-a izmisljajuci na brzinu slucajeve..oprati to da su zasrali krivo optuzujuci krsticevica..njihovi posljednji potezi mi djeluju bas kao sto sam rekao davljenika koji pokusava izvuci neku slamku spasa da su oni ipak bili u pravu..ali ne ide..žid se dolazi ispricati..a zna se da žid se vrlo rijetko nekom isprica osim ako on nije 1005 kriv..ali jbg daj objasni retardusima u index-u i debiNoor wrote:evo ga stvarno...NON PAPER
jel ovaj forum postojao u to doba ? jel tema ja oli krste/barak zrakoplov u epizodi "nista mi nemamo" ?
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
https://www.index.hr/tag/150161/mig21.aspxNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:google sve znaNoor wrote:već sam spomenula...jesu li toliko arlaukali i kad je kotromanović sredio remont u ukrajini?vuksadinare wrote:..oni su picke indexovske...sjeti se kako su npr.napadali modrica da laze,mulja..imaju sve 'papire' za to..pa tu neke papire objavljili za koje je sud utvrdio da nemaju veze sa vezom...e nakon sp..promjenila se prica o modricu na index-u..odjednom pozitiva...modric naj modric naj...mada oni su to neiskreno pisali samo iz razloga da ih modric ne tuzi...pizde su to...kadkad pogode koje zrno pa misleci da ce im onda sve prolaziti...Noor wrote:
pa, raskrinkavajući ovu "aferčinu nad aferčinama" bilo bi logično da su i objavili to o čemu laju, tko im brani?
2014-04-12
ma nije bitno radi čega je propalo, propalo je.vuksadinare wrote:barack je propao ne zbog hrvatske i krsticevica..vec zato sto su zidi po obicaju postali prepohlepni i napravili gresku neuobicajnu za njih..odmah iza nas su isti tipzrakoplova ponudili bugarima i rumunjima i ameru se digao tlak..da su ostali samo na nama jedno vrijeme ne nudeci ovo drugima dok ne sklope posao do kraja sa nama...posao bi bio odrađenAssadNaPodmornici wrote:kako nisu. propao projekt nabave f-16 barak aviona. tu je cijelo vrijeme index bio u pravu, a bila je takva salva vrijeđanja tipa "gutate govna od indexa" pratite poskok info, kamnjera, i dnevno.hr i eru, svi ostali talibani, na kraju ovaj as sve isfaliva a ti kamenjarski mediji sve isfalivali, a index ispao u pravu.vuksadinare wrote:nista oni nisu pogodili..ovo je 'stratesko izvlacenje'..sa onim..'ispalit cu zadnju granatu mozda promjeni tok bitke'AssadNaPodmornici wrote:za sada su yugosloveni iz indexa sve pogodili... što ne znači da sada govore istinu, možda sada lažu, a možda opet pogode..
Možda dobijemo F-16Block 30, stare +30godina, sa američkog avio otpada, takav avion nije ništa bolji od nadograđenog Mig-21 aviona, koji sa malo malo boljim oružjem i nekim nadogradnjama bez problema ruši to govno koje će nam vjerojatno ameri uvaliti.
iskreno krstičević je odličan vojnik i to je sve. Šušak možda nije metak ispalio u životu, (možda je neznam), ali je bio jako jako jako sposoban za nabavu vojne opreme, opremanje vojske, i to u 10puta težim uvjetima nego danas.
Da je kojim slučajem Krstičević nabavljao oružje 91 , zgazili bi nas četnici ko plitki potok. On je završio oficirske JNA škole, gdje se uči kako na terenu poraziti nebrijatelja, i tu je napravio odličan posao u ratu. Šušak je došao sa zapada, imao je iskustvo u businessu, znao je Engleski jezik, -pravi čovjek na pravom mjestu.
Za nabaviti nešto, potrebno je znati neke osnovne pojmove iz ekonomije, diplomacije, opće kulture, a znanje Engleskog jezika je bitno, Krstičević se tu ne kuži. Kotromanović je isti kurac ko Krstičević, dva vlaja, koji su kao svi vlaji odlični ratnici, to nam je usađeno u genima, ali kao većina vlaja neznaju sa lovom i u svemu vide "priliku" i imaju napuhani ego misle da mogu sve ako su u nečemu uspješni.
F16 Barak je propao, a sve smrdi da je propast bila visila u zraku mjesecima, kako nas je yugoslovenski index.hr upozoravao cijelo vrijeme.
Samo za "utjehu" će nam Ameri sa svoga otpada pokloniti 30-40godina stare F-16avione, to ti je kao da ti netko sa otpada pokloni stari izvozani GOLF2, i kaže evo ti.. a ti ne znaš oće li se ovaj upaliti, oće li stati na sri ceste, a trebalo bi i uložiti ogromnu lovu u njega.
Ako je propao Barak, treba se ugledati na Slovake , i naručiti F16BLOCK70/72 i onda si miran 30-40godina.
Ili ako to nemože, modernizirane MIG21, modernizirani MIG21 je opasniji na nebu od starog F-16
Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
po kojoj cijeni/kom.?Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
T.- Posts : 17527
2014-04-14
bilo bi super kada bi bila istina, ali u ovoj državi malo toga "super" se ostvari. gotovo ništa.Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
Ja bi se prije kladio na F-16block30 , sa katodnim cijevima, MSDOS softwareom, i comodore64 procesorom, i 256kilbayti radne memorije
Guja????..jel Ljuta..???
Guest- Guest
grunulo nad zagrebom? i šta s tim?debotoijusto wrote:https://www.index.hr/tag/150161/mig21.aspxNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:google sve znaNoor wrote:već sam spomenula...jesu li toliko arlaukali i kad je kotromanović sredio remont u ukrajini?vuksadinare wrote:
..oni su picke indexovske...sjeti se kako su npr.napadali modrica da laze,mulja..imaju sve 'papire' za to..pa tu neke papire objavljili za koje je sud utvrdio da nemaju veze sa vezom...e nakon sp..promjenila se prica o modricu na index-u..odjednom pozitiva...modric naj modric naj...mada oni su to neiskreno pisali samo iz razloga da ih modric ne tuzi...pizde su to...kadkad pogode koje zrno pa misleci da ce im onda sve prolaziti...
100-120-130milijuna $, nije bitno, puno jeftinije je uzeti 10-12 takvih aviona, nego "poklonjenih" 30godina starih f16block 30 ili block 20 ili šta većT. wrote:po kojoj cijeni/kom.?Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
AssadNaPodmornici wrote:bilo bi super kada bi bila istina, ali u ovoj državi malo toga "super" se ostvari. gotovo ništa.Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
Ja bi se prije kladio na F-16block30 , sa katodnim cijevima, MSDOS softwareom, i comodore64 procesorom, i 256kilbayti radne memorije
Jedan od najpouzdanijih i najstabilnijih OS-ova..Rusima je jos sve na DOSos-u,i Linuxima bez grafickog sucelja..
Guest- Guest
Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
ako je tvoj info. onda mozemo bezbrizno spavat , 2020 budu parali nebo nad zagrebom
2014-04-12
sad kad se israel dolazi ispričati, nije više bitno, a do sada ste pandlali krstičevića ko mesaroši...cccAssadNaPodmornici wrote:ma nije bitno radi čega je propalo, propalo je.vuksadinare wrote:barack je propao ne zbog hrvatske i krsticevica..vec zato sto su zidi po obicaju postali prepohlepni i napravili gresku neuobicajnu za njih..odmah iza nas su isti tipzrakoplova ponudili bugarima i rumunjima i ameru se digao tlak..da su ostali samo na nama jedno vrijeme ne nudeci ovo drugima dok ne sklope posao do kraja sa nama...posao bi bio odrađenAssadNaPodmornici wrote:kako nisu. propao projekt nabave f-16 barak aviona. tu je cijelo vrijeme index bio u pravu, a bila je takva salva vrijeđanja tipa "gutate govna od indexa" pratite poskok info, kamnjera, i dnevno.hr i eru, svi ostali talibani, na kraju ovaj as sve isfaliva a ti kamenjarski mediji sve isfalivali, a index ispao u pravu.vuksadinare wrote:nista oni nisu pogodili..ovo je 'stratesko izvlacenje'..sa onim..'ispalit cu zadnju granatu mozda promjeni tok bitke'AssadNaPodmornici wrote:za sada su yugosloveni iz indexa sve pogodili... što ne znači da sada govore istinu, možda sada lažu, a možda opet pogode..
nece to ponuditi...mozda bi da nije ispao ovaj zajeb sa zidima..i da smo njih odabrali na natjecaju za prvu kupnju...no amer bez obzira na ovaj problem sa zidima...zeli pokazati kako su oni ameri ipak velikodusni i bolji od zida...ponudit ce nam f-16 s solidnom opremom za prvu ruku..vjerojatno cetvrte generacije ali petu ili mozebitno sestu cemo morati platitiAssadNaPodmornici wrote:bilo bi super kada bi bila istina, ali u ovoj državi malo toga "super" se ostvari. gotovo ništa.Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
2015-09-08
...i jos zbog toga da nasi ne uzmu grippene..sto je naravno isto amerima u interesu da svede ne odaberemo pa nam sigurno bas nece dati losiju robu..ali sasma solidnu za nase uvjete i ovaj prostor...vuksadinare wrote:nece to ponuditi...mozda bi da nije ispao ovaj zajeb sa zidima..i da smo njih odabrali na natjecaju za prvu kupnju...no amer bez obzira na ovaj problem sa zidima...zeli pokazati kako su oni ameri ipak velikodusni i bolji od zida...ponudit ce nam f-16 s solidnom opremom za prvu ruku..vjerojatno cetvrte generacije ali petu ili mozebitno sestu cemo morati platitiAssadNaPodmornici wrote:bilo bi super kada bi bila istina, ali u ovoj državi malo toga "super" se ostvari. gotovo ništa.Eroo wrote:Moj informator, koji želi biti anoniman, nabavljaju se američi F-16V...(V= Viper)
2015-09-08
..isto ko rusi sto su srbima opremili migove 29 sa solidnom opremom ali ne onom svojom najboljom..naravno to ce morati platiti ako je zele..no kako vidim srbi su zadovoljni i opremom cetvrte generacije jer im za ove lokalne prostore i ne treba skupa full oprema
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bivši suborci tvrde da je Krstičević 92. bio jugofil, Gotovina ga brani
» Milanović se druži sa onima koji tvrde da su Hrvati genetski inferiorni
» Kolinda i Krstičević : Nemamo para za nove avione
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
» Susjedi neka prestanu BiH kroatizirati i srbizirati. Bosna i Hercegovina postoji i postojati će. Svi koji je negiraju i koji je ne vole neka idu iz ove zemlje
» Milanović se druži sa onima koji tvrde da su Hrvati genetski inferiorni
» Kolinda i Krstičević : Nemamo para za nove avione
» Demograf otkrio koji dijelovi Hrvatske najbrže izumiru. Jeste iznenađeni?
» Susjedi neka prestanu BiH kroatizirati i srbizirati. Bosna i Hercegovina postoji i postojati će. Svi koji je negiraju i koji je ne vole neka idu iz ove zemlje
Page 2 of 3