Susret Predsjednice Republike s Glavnim guvernerom Australije Nj. E. Peterom Cosgroveom u Canberri
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Susret Predsjednice Republike s Glavnim guvernerom Australije Nj. E. Peterom Cosgroveom u Canberri
Ono što Josipović nije, a Mesić nije moga ni da je htio.pismejker wrote:
predsjednica putuje tamo i vamo i radi konkretno ..sto???
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Re: Susret Predsjednice Republike s Glavnim guvernerom Australije Nj. E. Peterom Cosgroveom u Canberri
Eroo wrote:Ono što Josipović nije, a Mesić nije moga ni da je htio.pismejker wrote:
predsjednica putuje tamo i vamo i radi konkretno ..sto???
Dobro..ova dva dripca nisam niti pratio,malo zesce lopine...konkretno sto?...cemu se uopce nada,kad drzava nije na pravnim temeljima u praksi ostvarena..
Mislis da ce stranci odmah potrcati svoje pare investirai u drzavu?Kako da ne..svi oni traze provno financijsku stabilnost i sigurnost..TO ne postoji zasada..
Guest- Guest
U mojoj struci smo one koji vidi samo probleme, ali ne i rješenja, nazivali "NJET" iženjerima.
Eroo wrote:U mojoj struci smo one koji vidi samo probleme, ali ne i rješenja, nazivali "NJET" iženjerima.
dobar..odnekle mi je poznato..i to jos dok sam bio klinac...
Kakogod,onda je kriva strategija,trebala bi se GKG fokusirati na Unutarnje stanje i probleme i NJIH rjesavati...E kad se oni rjese i drzava postane financijsko pravni bastion,e onda ako hoce nek leti do Sirijusa i pregovara dilove...
Guest- Guest
Eroo wrote:U mojoj struci smo one koji vidi samo probleme, ali ne i rješenja, nazivali "NJET" iženjerima.
tvoja struka kako zove iženjere koji vide samo rješenja ali ne i probleme?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:U mojoj struci smo one koji vidi samo probleme, ali ne i rješenja, nazivali "NJET" iženjerima.
tvoja struka kako zove iženjere koji vide samo rješenja ali ne i probleme?
ovaj jos i bolji..
Guest- Guest
kvalitetan inženjer svaki problem rješava
Guest- Guest
Noor wrote:kvalitetan inženjer svaki problem rješava
šta to znači "kvalitetan" ? da je kvalitetan ne bi bilo problema in the first place.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:kvalitetan inženjer svaki problem rješava
šta to znači "kvalitetan" ? da je kvalitetan ne bi bilo problema in the first place.
uffff..ti bi vrlo brzo ukinuo svoje radno mjesto...imam neke poznanike koji su u T-Comu napravili brutalna rjesenja,puhali se,a onda bili proglaseni tehnoloskim viskom..
Guest- Guest
problemi su zadaci koji se nameću za riješiti. nekad ih je više, nekad manje...a nekad ih i nema. ovisi
Guest- Guest
pismejker wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:kvalitetan inženjer svaki problem rješava
uffff..ti bi vrlo brzo ukinuo svoje radno mjesto...imam neke poznanike koji su u T-Comu napravili brutalna rjesenja,puhali se,a onda bili proglaseni tehnoloskim viskom..
ako ideš radit u T-Com znači da si luzer. T-Com je Zyklon-B za talente. Einsteina ne bi u T-Comu primili ni na helpdesk da radi jer bi puno relativizirao.
Guest- Guest
ako ih nema moraju se stvoriti...
Guest- Guest
nisi daleko od istinepismejker wrote:ako ih nema moraju se stvoriti...
Guest- Guest
Gnječ wrote:pismejker wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:kvalitetan inženjer svaki problem rješava
ako ideš radit u T-Com znači da si luzer. T-Com je Zyklon-B za talente. Einsteina ne bi u T-Comu primili ni na helpdesk da radi jer bi puno relativizirao.
dobro na nivou RH je tehnoloski pristojan..nije poanta u tome,jer ljudi grabe sve sto mogu,nego u davanju rjesenja,koje ce te na kraju napraviti suvisnim..
to je kontra logike..
Niti jedan fault tolerant sustav nije nacinjen savrseno,nego elastican na failove,dakle moze nadalje raditi,ali ipak treba gresku ispraviti..
napravis rjesenje koje je "savrseno" dakel ne generira gresku cesto nego jednom u n slucajeva,ukinuo si si radno mjesto...vremenom naravno,dok neki birokracki stakor za ljucke resurse otkrije da i nemas bas previse posla..
Guest- Guest
Posao si moras neprekidno stvarati sam..to je istina..Noor wrote:nisi daleko od istinepismejker wrote:ako ih nema moraju se stvoriti...
Guest- Guest
Noor wrote:problemi su zadaci koji se nameću za riješiti. nekad ih je više, nekad manje...a nekad ih i nema. ovisi
problemi su prepreke a ne zadaci. rješavanje se radi pomoću zadataka. i to u hodu ako si stručnjak. ako nisi stručnjak onda sjedi i plači ili se učlani u neku partiju budi uhljeb pa onda zagorčavaj živote pravim stručnjacima.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:problemi su zadaci koji se nameću za riješiti. nekad ih je više, nekad manje...a nekad ih i nema. ovisi
problemi su prepreke a ne zadaci. rješavanje se radi pomoću zadataka. i to u hodu ako si stručnjak. ako nisi stručnjak onda sjedi i plači ili se učlani u neku partiju budi uhljeb pa onda zagorčavaj živote pravim stručnjacima.
ufffff,nemoj tu ghamad spominjati,sjeme im se zatrlo i osusilo..
Guest- Guest
pismejker wrote:Gnječ wrote:pismejker wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:kvalitetan inženjer svaki problem rješava
dobro na nivou RH je tehnoloski pristojan..nije poanta u tome,jer ljudi grabe sve sto mogu,nego u davanju rjesenja,koje ce te na kraju napraviti suvisnim..
to je kontra logike..
Niti jedan fault tolerant sustav nije nacinjen savrseno,nego elastican na failove,dakle moze nadalje raditi,ali ipak treba gresku ispraviti..
napravis rjesenje koje je "savrseno" dakel ne generira gresku cesto nego jednom u n slucajeva,ukinuo si si radno mjesto...vremenom naravno,dok neki birokracki stakor za ljucke resurse otkrije da i nemas bas previse posla..
e to su ti iženjeri koji neznaju pa jebu one koji znaju.
Guest- Guest
e upravo tako....
Guest- Guest
Meni je prvotni shock bio,kad sam dosao u svabiju,masovnost i opakost konkurencije u poslu..
nema,Svabi su briljantni inzenjeri,financijasi,ma cega se sve dohvate..skole shvacaju jako ozbiljno i daju sve da budu najbolji...kakve sam ja skole doli imao,pa nije niti cudo da ovdje moram popunavati rupe u neznaju,a njih je oko 90%...pa se ti sad misli..
nema,Svabi su briljantni inzenjeri,financijasi,ma cega se sve dohvate..skole shvacaju jako ozbiljno i daju sve da budu najbolji...kakve sam ja skole doli imao,pa nije niti cudo da ovdje moram popunavati rupe u neznaju,a njih je oko 90%...pa se ti sad misli..
Guest- Guest
pismejker wrote:Meni je prvotni shock bio,kad sam dosao u svabiju,masovnost i opakost konkurencije u poslu..
e tako. učim ja cijeli život non stop. ovisi koje si ciljeve postaviš. moraš si postaviti realne ciljeve i znati da neznaš ništa. zvuči paradoksalno ali je tako. ljudi često precijene vlastite intelektualne sposobnosti pa taj gap nadomjeste ispraznim frazetinama i neo-kriptografskim vokabularom koji ni oni sami ne razumiju. doduše u manjku znanja uvijek možeš mahati svemogućom diplomom. no i to polako odlazi u trash jedino se u bantustanu RH to drži ko Sveto pismo. 70% programera u svijetu nije završilo nikakvu formalnu školu svi su autodidakti i rade za sve korporacije nitko ih za diplomu ne pita. ovdje u ER HA stvari su dijametralno suprotne, nemaš diplomu? ajd odjeb.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Susret Predsjednice Republike i Predsjednika Europskog parlamenta
» Susret Predsjednice s ministrom obrane Države Izrael
» Predsjednica Republike susrela se s predsjednikom Vlade Australije Nj. E. Malcolmom Turnbullom
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović s g. Davidom Hurleyem, guvernerom Novog Južnog Walesa i na gospodarskom forumu u organizaciji Europsko-australskog poslovnog vijeća
» Susret Predsjednice s ministrom obrane Države Izrael
» Predsjednica Republike susrela se s predsjednikom Vlade Australije Nj. E. Malcolmom Turnbullom
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović s g. Davidom Hurleyem, guvernerom Novog Južnog Walesa i na gospodarskom forumu u organizaciji Europsko-australskog poslovnog vijeća
Page 4 of 5