Susret Predsjednice Republike s Glavnim guvernerom Australije Nj. E. Peterom Cosgroveom u Canberri
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Susret Predsjednice Republike s Glavnim guvernerom Australije Nj. E. Peterom Cosgroveom u Canberri
Eroo wrote:S vremenom ćeš se navikniti...Inače hvala ti na podizanju teme.jastreb wrote:Admine,ovo je stvarno prevršilo sve mjere.
Od jednog posjeta,šjor Kolindo napravi 10 tema.
s vremenom ćeš ti polako pod zemlju.
Guest- Guest
Re: Susret Predsjednice Republike s Glavnim guvernerom Australije Nj. E. Peterom Cosgroveom u Canberri
Gnječ wrote:Eroo wrote:S vremenom ćeš se navikniti...Inače hvala ti na podizanju teme.jastreb wrote:Admine,ovo je stvarno prevršilo sve mjere.
Nije da se veselimo tome ..
Sora wrote:Ne smeta mi nista u vezi izgkeda. Vrlo je ženstvena.
Pogotovu jer sam i ja taj xxxl
Samo komentiram taj izgked
Bilo bi naravno vaznije da govorimo o njrnim politickim zaslugama
Da ti je važnije da se priča o njenim političkim odlukama onda prvi odabir ne bi bio sise i guzice ne :)
Guest- Guest
A i predsjednički posao radi veoma kvalitetno.MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim tebe najviše smeta izgled i to kod predsjednice.
Sad da sam zloban krenuo bih izvlačiti postove tvoje u kojima si nekoga drugog optuživala za površnost i slično...ali neću jer mi se ne da. U principu kad je Kolinda u pitanju....nema joj se šta prigovoriti ni za izgled ni za odijevanje.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Eroo wrote:A i predsjednički posao radi veoma kvalitetno.MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim tebe najviše smeta izgled i to kod predsjednice.
Sad da sam zloban krenuo bih izvlačiti postove tvoje u kojima si nekoga drugog optuživala za površnost i slično...ali neću jer mi se ne da. U principu kad je Kolinda u pitanju....nema joj se šta prigovoriti ni za izgled ni za odijevanje.
je, a kad prdne prdac joj vonja na ljubičice ciklame i karanfile.
Guest- Guest
Bože, nek bude volja Tvoja.Gnječ wrote:Eroo wrote:S vremenom ćeš se navikniti...Inače hvala ti na podizanju teme.jastreb wrote:Admine,ovo je stvarno prevršilo sve mjere.
A ti nećeš? Ni za živu glavu, a?
2016-07-22
MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:Ne smeta mi nista u vezi izgkeda. Vrlo je ženstvena.
Pogotovu jer sam i ja taj xxxl
Samo komentiram taj izgked
Bilo bi naravno vaznije da govorimo o njrnim politickim zaslugama
Da ti je važnije da se priča o njenim političkim odlukama onda prvi odabir ne bi bio sise i guzice ne :)
2016-07-22
Eroo wrote:A i predsjednički posao radi veoma kvalitetno.MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim tebe najviše smeta izgled i to kod predsjednice.
Ne radi. Žena je egoist i karijerist, puca joj ona stvar koju nema za državu kao takvu. Iz aviona je vidljivo da nije teamski igrač i da nema uopće u svom kodu ucrtanu mogućnost da surađuje s nekim na politički ravnopravni način unutar svoje zemlje. Sklona je javnom sramoćenju same sebe, u svojoj glavi je postavila niz ljudi koje smatra osobnim herojima i nije joj bitno ako osramoti sebe ili svoju zemlju da bi se slikala u društvu takvih ljudi. Njen teren bi bio rad na području balkana....tu pojede sve ove ostale avlijanere na čelu ostalih zemalja za doručak. Ali njoj je draže laštiti cipele američkom predsjedniku nego zapeti za interese pozicije koju obavlja. Svakako je napredak u usporedbi s šjor Ivom. Ali nedovoljno.
Guest- Guest
Eroo wrote:Bože, nek bude volja Tvoja.Gnječ wrote:Eroo wrote:S vremenom ćeš se navikniti...Inače hvala ti na podizanju teme.jastreb wrote:Admine,ovo je stvarno prevršilo sve mjere.
pa čemu se tu trudiš dizat ljudima tlak sišeš energju naporan si ko tvrdo govno kad zapne za hemoroide jel ti je to trolanje neki eliksir života šta li?
Guest- Guest
Umjesto da kažeš "Hvala"...Imaš vijest (za badave!) koju ne možeš naći u hr medijima. Barem ne ovako cjelovito.Gnječ wrote:Eroo wrote:Bože, nek bude volja Tvoja.Gnječ wrote:Eroo wrote:S vremenom ćeš se navikniti...Inače hvala ti na podizanju teme.jastreb wrote:Admine,ovo je stvarno prevršilo sve mjere.
pa čemu se tu trudiš dizat ljudima tlak sišeš energju naporan si ko tvrdo govno kad zapne za hemoroide jel ti je to trolanje neki eliksir života šta li?
2016-07-22
Nitko nije savršen.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:A i predsjednički posao radi veoma kvalitetno.MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim tebe najviše smeta izgled i to kod predsjednice.
Ne radi. Žena je egoist i karijerist, puca joj ona stvar koju nema za državu kao takvu. Iz aviona je vidljivo da nije teamski igrač i da nema uopće u svom kodu ucrtanu mogućnost da surađuje s nekim na politički ravnopravni način unutar svoje zemlje. Sklona je javnom sramoćenju same sebe, u svojoj glavi je postavila niz ljudi koje smatra osobnim herojima i nije joj bitno ako osramoti sebe ili svoju zemlju da bi se slikala u društvu takvih ljudi. Njen teren bi bio rad na području balkana....tu pojede sve ove ostale avlijanere na čelu ostalih zemalja za doručak. Ali njoj je draže laštiti cipele američkom predsjedniku nego zapeti za interese pozicije koju obavlja. Svakako je napredak u usporedbi s šjor Ivom. Ali nedovoljno.
U svakom slučaju državi podiže rejting u svijetu, što do sada niste imali ni u znakovima.
Sam Bog vam ju je dao...
2016-07-22
Eroo wrote:Umjesto da kažeš "Hvala"...Imaš vijest (za badave!) koju ne možeš naći u hr medijima. Barem ne ovako cjelovito.Gnječ wrote:Eroo wrote:Bože, nek bude volja Tvoja.Gnječ wrote:Eroo wrote:
S vremenom ćeš se navikniti...Inače hvala ti na podizanju teme.
stvarno me zaboli za tu kučketinu. odat ću ti jednu tajnu ali nemoj nikom reć: ako mi se ukaže prilika toj bi kučki sprašio metak u glavu.
Guest- Guest
Dobro Ero ti si sklon idealiziranju pojedinaca, pridavanju Božanskih epiteta istima i slično. Ne da mi se ulaziti uopće u to. Svakome njegovo.
Guest- Guest
A vi ste skloni nepoštivanju većinske volje svojih sudržavljana. Evidentno.MaximusDecimusMiridije wrote:Dobro Ero ti si sklon idealiziranju pojedinaca, pridavanju Božanskih epiteta istima i slično. Ne da mi se ulaziti uopće u to. Svakome njegovo.
2016-07-22
Kladio bih se da imaš propisanu uporabu plastičnog bešteka. Zbog opasnosti samoranjavanja.Gnječ wrote:Eroo wrote:Umjesto da kažeš "Hvala"...Imaš vijest (za badave!) koju ne možeš naći u hr medijima. Barem ne ovako cjelovito.Gnječ wrote:Eroo wrote:Bože, nek bude volja Tvoja.Gnječ wrote:
stvarno me zaboli za tu kučketinu. odat ću ti jednu tajnu ali nemoj nikom reć: ako mi se ukaže prilika toj bi kučki sprašio metak u glavu.
2016-07-22
Ahaaaa...znači kritiziranje nečijih poteza je automatski nepoštivanje volje većine? Jebeno ga i ti razumio tu demokraciju na svoj način mile mi majke.
Guest- Guest
Kad ste tonuli mediji su vam hvalili Mesića, Josipovića i ostale krivce za situaciju u kojoj se danas nalazite.MaximusDecimusMiridije wrote:Ahaaaa...znači kritiziranje nečijih poteza je automatski nepoštivanje volje većine? Jebeno ga i ti razumio tu demokraciju na svoj način mile mi majke.
KGK pokušava popraviti koliko se popravit da i koliko je u njenoj moći, naravno.
Vaši mediji je uopće ne prate, a imali bi razloga, itekako. U čemu je problem?
2016-07-22
Mediji je prate jerbo je svaki dan u njima. Iz dobrih ili loših razloga.
Tvoj je osnovni problem što je što je promatraš kroz prizmu gospe i svaku kritiku upućenu na njenu adresu komentiraš kako komentiraš. A tako se ja ne želim raspravljati. Djetinjasto.
Tvoj je osnovni problem što je što je promatraš kroz prizmu gospe i svaku kritiku upućenu na njenu adresu komentiraš kako komentiraš. A tako se ja ne želim raspravljati. Djetinjasto.
Guest- Guest
Tko to kaže?Eroo wrote:A vi ste skloni nepoštivanju većinske volje svojih sudržavljana. Evidentno.MaximusDecimusMiridije wrote:Dobro Ero ti si sklon idealiziranju pojedinaca, pridavanju Božanskih epiteta istima i slično. Ne da mi se ulaziti uopće u to. Svakome njegovo.
Pljuvao si svojevremeno po Mesiću,Josipoviću,Milanoviću,čiji je dolazak na vlast također bio rezultat većinske volje državljana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mesića ste birali 2x, a svi dobro znate ša je sve učino...Ili Josipović, koji nije ništa učinio?MaximusDecimusMiridije wrote:Mediji je prate jerbo je svaki dan u njima. Iz dobrih ili loših razloga.
Oni koji su njih nekoć hvalili danas kritiziraju KGK...bila kriva ili ne.
Pokušavam ti pojasnit moje "razloge", ali sumnjam da ću u tome uspjeti...
2016-07-22
Većinske volje stranih medija . I ambasada.jastreb wrote:Tko to kaže?Eroo wrote:A vi ste skloni nepoštivanju većinske volje svojih sudržavljana. Evidentno.MaximusDecimusMiridije wrote:Dobro Ero ti si sklon idealiziranju pojedinaca, pridavanju Božanskih epiteta istima i slično. Ne da mi se ulaziti uopće u to. Svakome njegovo.
Pljuvao si svojevremeno po Mesiću,Josipoviću,Milanoviću,čiji je dolazak na vlast također bio rezultat većinske volje državljana.
PS: Uostalom navedeni su ti krivci za današnje stanje. Da, na to sam vas često upozoravao ali ste mi zabrusili
da bi Mesića birali i treći put ako bi bilo moguće.
2016-07-22
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Susret Predsjednice Republike i Predsjednika Europskog parlamenta
» Susret Predsjednice s ministrom obrane Države Izrael
» Predsjednica Republike susrela se s predsjednikom Vlade Australije Nj. E. Malcolmom Turnbullom
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović s g. Davidom Hurleyem, guvernerom Novog Južnog Walesa i na gospodarskom forumu u organizaciji Europsko-australskog poslovnog vijeća
» Susret Predsjednice s ministrom obrane Države Izrael
» Predsjednica Republike susrela se s predsjednikom Vlade Australije Nj. E. Malcolmom Turnbullom
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović s g. Davidom Hurleyem, guvernerom Novog Južnog Walesa i na gospodarskom forumu u organizaciji Europsko-australskog poslovnog vijeća
Page 2 of 5