Hoffer: Unutar EU obnovit ću austrougarski savez
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hoffer: Unutar EU obnovit ću austrougarski savez
vuksadinare wrote:o's skoro dva milijuna muslica i milijun srba..'..a sad ovo kao nesto 'valja'..
I ništa sumnjivo da su ovi na zajedničkom braniku protiv KuK
catabbath- Posts : 12436
2015-08-22
Ima bitna razlika regoch:
Prvo ne ukljucuje Baltik.
Drugo ideja potice i artkkulira se iz europe tocnije Beca a be iz nato-americke administravije.
Prvo ne ukljucuje Baltik.
Drugo ideja potice i artkkulira se iz europe tocnije Beca a be iz nato-americke administravije.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
ma daj bog te tvoj..pa tu bi austrijanac trosil 90% vremena da arbitrira među suprostavljenim drzavama...sto cemu to...to je i kostalo austro ugarsku na koncu konca sto se iscrpljivala arbitrirajuci da se polticki sukobi među clanicama i narodima smire i na koncu debela vecina se okrenula protiv beca..i zavrsilo kako zavrsilo..bolje ne...za dobrobit osteriha...i po njihovo zdravlje..hoffer malo zna izgleda o povijesti austrougarske sto nije neobicno...dawson wrote:vuksadinare wrote:o's skoro dva milijuna muslica i milijun srba..'..a sad ovo kao nesto 'valja'..
I ništa sumnjivo da su ovi na zajedničkom braniku protiv KuK
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
vuksadinare wrote:.pa tu bi austrijanac trosil 90% vremena da arbitrira među suprostavljenim drzavama...
Pa neznam kako im je bilo u istočnim vukojebinama a u Istru su sigurno volili dolaziti, a posebno u Opatiju koju ni dan danas nisu prežalili. Šteta šta ta država nije malo duže potrajala jer sve poslije nje je bio goli qrac ovdje.
catabbath-
2015-08-22
Naravno, Epi, da je drukčije, zato i jesu inačice, a ne ista stvar. Htjedoh ukazati da se ove koncepcije vrte barem od 1848., a i malo ranije.
Za ostalo mi se jebe.epikur37 wrote:
– Mi imamo s jedne strane velike igrače poput Francuske ili Njemačke, prije i Britance i zemlje Beneluxa, koji su vrlo jaki. Tražim saveznike za jedan novi model, a to mogu biti Mađarska, Češka, Rumunjska, Srbija, Slovenija, Hrvatska, dakle zemlje sa sličnom kulturom i nasljeđem – ustvrdio je Hofer u razgovoru za švedski list Dagens Nyheter, koji će cijeli intervju objaviti na dan predsjedničkih izbora.
pa kad ne znas sto govoris....bas sam nedavno gledao film na klasik tv...sarajevski atentat...gdje nakon prvog propalog atentata na prestolonasljednika ferninada..ovaj vice na 'domacine'..'gdje sam ja to dosao'..ovo je divljina...vi ste svi divljaci...sto mi uopce tu radimo'dawson wrote:vuksadinare wrote:.pa tu bi austrijanac trosil 90% vremena da arbitrira među suprostavljenim drzavama...
Pa neznam kako im je bilo u istočnim vukojebinama a u Istru su sigurno volili dolaziti, a posebno u Opatiju koju ni dan danas nisu prežalili. Šteta šta ta država nije malo duže potrajala jer sve poslije nje je bio goli qrac ovdje.
2015-09-08
Nije potrajala jer nije omogućila dovršetak nacionalne integracije i sprječavala je prostorno ujedinjavanje razdieljenih narodah.
vuksadinare wrote:ovaj vice na 'domacine'..'gdje sam ja to dosao'..ovo je divljina...vi ste svi divljaci...sto mi uopce tu radimo'
Haha pa tako bi i ja i vjerojatno svaki civilizirani čovjek kad dođe u vukojebinu
pa kazem..zato je ovaj hoffer em neznalica em idijot..oce se rjesiti musliamna a dobio bih sa ovom idejom ohohohoho...toliko..zelis se neceg rjesiti a prizivas nesto pa dobijes isto samo x2...dawson wrote:vuksadinare wrote:ovaj vice na 'domacine'..'gdje sam ja to dosao'..ovo je divljina...vi ste svi divljaci...sto mi uopce tu radimo'
Haha pa tako bi i ja i vjerojatno svaki civilizirani čovjek kad dođe u vukojebinu
2015-09-08
Austrija nema mornaricu ...koji ce nam to kuraz ?
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
..da budem iskren i direktan..uz muje dobijes ne bas puno bolje hrvate i srbe...i podmukle janeze..divota...od hofferove 'pameti'..
2015-09-08
Vremena austro ugarske i franje josipa se vracaju.....najuredjenija drzava ikad :)
2015-08-06
vuksadinare wrote:pa kazem..zato je ovaj hoffer em neznalica em idijot..oce se rjesiti musliamna a dobio bih sa ovom idejom ohohohoho...toliko..zelis se neceg rjesiti a prizivas nesto pa dobijes isto samo x2...
Pa recimo neka bolja varijatna bi bila odjebati Bosnu. Uzmeš npr. Austriju, Sloveniju, sjevernu Italiju, koja bi to država bila
Bih i srbija ne idu u ovu opciju...to je jasno.
2015-08-06
to se slazem..mada hofferu nisu mili ni janezi...recimo bolja je ova solucija austrijanci,,cesi,slovaci ebentualno mađari..no poznato je bas da nikad nije cvala ljubav između ugarske i austrije..tako da mađari se uzimaju sa rezervomdawson wrote:vuksadinare wrote:pa kazem..zato je ovaj hoffer em neznalica em idijot..oce se rjesiti musliamna a dobio bih sa ovom idejom ohohohoho...toliko..zelis se neceg rjesiti a prizivas nesto pa dobijes isto samo x2...
Pa recimo neka bolja varijatna bi bila odjebati Bosnu. Uzmeš npr. Austriju, Sloveniju, sjevernu Italiju, koja bi to država bila
2015-09-08
Promislimo, sjetimo se: Siget, 1671., odvajanje Krajine, nesjedinjenje Dalmacije, 1849., 1867./8., 1871.(...)
Zašto ne Bosher? Tamošnje Hrvate ne smijemo prepustiti Balkanu!epikur37 wrote:Bih i srbija ne idu u ovu opciju...to je jasno.
Baš oni idu jer baš njima treba netko tko ce ugušit Hr i da im istodobno bude saveznik na kopnu i u EU.epikur37 wrote:Bih i srbija ne idu u ovu opciju...to je jasno.
Austrija se tu nudi.
2014-04-11
Ministar civilnih poslova Bosne i Hercegovine Adil Osmanović i ministar vanjskih poslova Austrije Sebastian Kurz potpisali su večeras u Beču sporazum o saradnji u oblasti obrazovanja, nauke, sporta i mladih između Austrije i BiH, a ceremoniji je prisustvovao i ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak.
Kurz je prilikom potpisivanja izjavio da u Austriji živi više od 200.000 ljudi porijeklom iz BiH koji predstavljaju važan segment austrijskog društva.
"Ga zajednica je primjer dobro integrirane zajednice, koja je istovremeno zadržala svoj identitet. Austrija je najveći investitor u BiH, a vaša dijaspora kroz svoje predstavnike ima važan udio u tome. Stoga smo posebno zadovoljni što možemo reći da je godina kulturne saradnje između BiH i Austrije doprinijela još većem zbližavanju naših dviju zemalja", istakao je austrijski ministar, javlja BHRT, prenosi Fena.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/adil-osmanovic-i-sebastian-kurz-u-becu-potpisali-vrijedan-medjudrzavni-sporazum/161129137
Kurz je prilikom potpisivanja izjavio da u Austriji živi više od 200.000 ljudi porijeklom iz BiH koji predstavljaju važan segment austrijskog društva.
"Ga zajednica je primjer dobro integrirane zajednice, koja je istovremeno zadržala svoj identitet. Austrija je najveći investitor u BiH, a vaša dijaspora kroz svoje predstavnike ima važan udio u tome. Stoga smo posebno zadovoljni što možemo reći da je godina kulturne saradnje između BiH i Austrije doprinijela još većem zbližavanju naših dviju zemalja", istakao je austrijski ministar, javlja BHRT, prenosi Fena.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/adil-osmanovic-i-sebastian-kurz-u-becu-potpisali-vrijedan-medjudrzavni-sporazum/161129137
2014-04-11
Eventualno dio uz granicu s hrvatima ali definitivno ne BiH kao takvu. Takav nered, s dva dominantna naroda koji u osnovi ne pripadaju k&k kulturnom krugu....samo budala moze uzeti u svoje okrilje.
2015-08-06
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Radnička fronta : Obnovit ćemo Jugoslaviju
» Nažalost razorena područja obnovit će se po mjeri siromaštva
» Pokretači akcije: Nećete im oduzeti djecu, Vesni i Goranu obnovit ćemo kuću
» Kaštela : Pretučenom Lovri i njegovoj obitelji obnovit će se kuća u kojoj sad nema ni struje ni vode
» Raskol unutar NATO-a radi Ukrajine
» Nažalost razorena područja obnovit će se po mjeri siromaštva
» Pokretači akcije: Nećete im oduzeti djecu, Vesni i Goranu obnovit ćemo kuću
» Kaštela : Pretučenom Lovri i njegovoj obitelji obnovit će se kuća u kojoj sad nema ni struje ni vode
» Raskol unutar NATO-a radi Ukrajine
Page 2 of 10