Milanka Opačić:'Najte mi dirati mužjaka bute posla imali s menom'
Page 1 of 1
Milanka Opačić:'Najte mi dirati mužjaka bute posla imali s menom'
http://www.tportal.hr/vijesti/parlamentarni-izbori-2016/441684/Milanka-Opacic-o-Milanovicu-Pokazao-je-velicinu.html
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Re: Milanka Opačić:'Najte mi dirati mužjaka bute posla imali s menom'
...milanka opacic..'ja hrvatica'....
2015-09-08
bude dvije cuske opalila pupovcu iza usiju...
2015-09-08
Pa zašto ona ne bi bila Hrvatica???vuksadinare wrote:...milanka opacic..'ja hrvatica'....
A Hasanbegović kao može.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zato sto se ona nije izjasnila kao hrvatica vec srpkinja a hasan je kao hrvat..eto to ej razlika...jastreb wrote:Pa zašto ona ne bi bila Hrvatica???vuksadinare wrote:...milanka opacic..'ja hrvatica'....
A Hasanbegović kao može.
2015-09-08
Hasan je porijeklom Srbin iz Užica. I kad bi malo bolje kao povjesničar proučio svoje porijeklo postupio bi kao Emir Kusturica.vuksadinare wrote:zato sto se ona nije izjasnila kao hrvatica vec srpkinja a hasan je kao hrvat..eto to ej razlika...jastreb wrote:Pa zašto ona ne bi bila Hrvatica???vuksadinare wrote:...milanka opacic..'ja hrvatica'....
A Hasanbegović kao može.
Opačićka je rođena u Hrvatskoj,kao i njeni preci sigurno 500 godina unazad i nigdje nisam pročitao kako ona licitira ili da uopće naglašava svoje srpstvo.
2014-04-22
Kažem jedini Hrvati islamske vjere su oni iz šireg područja Bihaća i Krajine.
Ćopićeva Bosna press.
Ćopićeva Bosna press.
2014-04-22
Imali Hrvata tu u Hr? Sve honorarni. .
Guest- Guest
kojih 500 godina?..no dobro.....stvar je izbora..ova hoce bit srpkinja on hoce biti hrvat i to ej to..njihov izbor i njihovo pravo...jastreb wrote:Hasan je porijeklom Srbin iz Užica. I kad bi malo bolje kao povjesničar proučio svoje porijeklo postupio bi kao Emir Kusturica.vuksadinare wrote:zato sto se ona nije izjasnila kao hrvatica vec srpkinja a hasan je kao hrvat..eto to ej razlika...jastreb wrote:Pa zašto ona ne bi bila Hrvatica???vuksadinare wrote:...milanka opacic..'ja hrvatica'....
A Hasanbegović kao može.
Opačićka je rođena u Hrvatskoj,kao i njeni preci sigurno 500 godina unazad i nigdje nisam pročitao kako ona licitira ili da uopće naglašava svoje srpstvo.
2015-09-08
Pa petsto godina od naseljavanja Vlaha na hrvatske prostore.vuksadinare wrote:
kojih 500 godina?..
2014-04-22
nemoj da ides u apsurdnost....vise ces hrvatskih prezimena kod muslimana u bh-a naci u istocnoj bosni nego u bosanskoj krajini...no to nije temajastreb wrote:Kažem jedini Hrvati islamske vjere su oni iz šireg područja Bihaća i Krajine.
Ćopićeva Bosna press.
2015-09-08
malo mi mitomanis...jastreb wrote:Pa petsto godina od naseljavanja Vlaha na hrvatske prostore.vuksadinare wrote:
kojih 500 godina?..
2015-09-08
Aj 300..jebes 300 godinavuksadinare wrote:kojih 500 godina?..no dobro.....stvar je izbora..ova hoce bit srpkinja on hoce biti hrvat i to ej to..njihov izbor i njihovo pravo...jastreb wrote:Hasan je porijeklom Srbin iz Užica. I kad bi malo bolje kao povjesničar proučio svoje porijeklo postupio bi kao Emir Kusturica.vuksadinare wrote:zato sto se ona nije izjasnila kao hrvatica vec srpkinja a hasan je kao hrvat..eto to ej razlika...jastreb wrote:Pa zašto ona ne bi bila Hrvatica???vuksadinare wrote:...milanka opacic..'ja hrvatica'....
A Hasanbegović kao može.
Guest- Guest
Pa i ne baš. Čak sam nedavno saznao da su i muslimani iz okolice Šamca i Orašja 100%-tni Srbi doseljeni iz Šapca,Beograda,Užica...nakon Karađorđeva ustanka.vuksadinare wrote:nemoj da ides u apsurdnost....vise ces hrvatskih prezimena kod muslimana u bh-a naci u istocnoj bosni nego u bosanskoj krajini...no to nije temajastreb wrote:Kažem jedini Hrvati islamske vjere su oni iz šireg područja Bihaća i Krajine.
Ćopićeva Bosna press.
2014-04-22
Da? Manastir Gomirje je formiran 1600-te godine. Znači star je 400 g.vuksadinare wrote:malo mi mitomanis...jastreb wrote:Pa petsto godina od naseljavanja Vlaha na hrvatske prostore.vuksadinare wrote:
kojih 500 godina?..
Manastir Krupa 1317. Manastir Dragović 1395-te.
Krka još i prije. Itd itd.
2014-04-22
Blasphemy! !!jastreb wrote:Da? Manastir Gomirje je formiran 1600-te godine. Znači star je 400 g.vuksadinare wrote:malo mi mitomanis...jastreb wrote:Pa petsto godina od naseljavanja Vlaha na hrvatske prostore.vuksadinare wrote:
kojih 500 godina?..
Guest- Guest
nemoj da titu sad postavljam nesto..,mogala bi te krupa ladnom vodom osvijestitijastreb wrote:Da? Manastir Gomirje je formiran 1600-te godine. Znači star je 400 g.vuksadinare wrote:malo mi mitomanis...jastreb wrote:Pa petsto godina od naseljavanja Vlaha na hrvatske prostore.vuksadinare wrote:
kojih 500 godina?..
2015-09-08
Similar topics
» Senf:'Ne bute se vise jeftine u ZET-u vozile..inace cipelcug'
» Bane uspio razljutiti i Plenkija:'Nije se konzultirao oko kredita sa menom.Nek se ocituje sam.'
» Kraj bezvezne karijere Milanke Opačić
» HDZ ne želi dirati HNB koji je morao znati za Agrokorove muljaže
» Zaposlenici ministarstva na poslu šeću psa Milanki Opačić
» Bane uspio razljutiti i Plenkija:'Nije se konzultirao oko kredita sa menom.Nek se ocituje sam.'
» Kraj bezvezne karijere Milanke Opačić
» HDZ ne želi dirati HNB koji je morao znati za Agrokorove muljaže
» Zaposlenici ministarstva na poslu šeću psa Milanki Opačić
Page 1 of 1