SAD i EU stoje iza puča?
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: SAD i EU stoje iza puča?
Nisam mislio na treću stranu tipa UN, to nema šanse.Winter is coming wrote:de eskalacija? ne vidim kako je to moguce,bilo bi dobro ali mi izgleda vrlo malo vjerovatno,sta sad da dodje tu neki unprofor kurac palac i pokusa nesto neko primirje implementirati i razoruzati one fanaticne koljace ovi bi ih prvo izjebali pa zaklali,nema sanse,tu nema mira daok se to ne porazi na bojnom polju,a amerima bi bilo npr sa njihove tacke gledista dobro nahuskati tursku da se nafura protiv rusije jer eto jos jedan pas koji ce ujesti ruskog medvjeda a ameri bi ratovali sa rusima do zadnjeg janjicara,ukrajinca i gruzijca
E sad ovo je fakat jebačka špekulacija i rastezanje do maksimuma ali...
Rusi nedaju Assada, Amerima je pun kurac Sirije kao i ISIL-a. Ni jedni ni drugi ne žele "čizme na tlu".
Ovako razjeban Erdogan bi to mogao pomoći, Sirija i Turska su povijesno prijateljski povezani i Turska retorika u Siriji je do sada bila uvjetovana američkom politikom. Ovako Erdogan i Rusi mogu dovesti Siriju u red, Ameri imaju dobru ispriku a i dodatnu retoriku da je najbitnija borba protiv ISILA. Izbjeglički val prestaje pa i EU odgovara. Turci pak mogu nalupat Kurde do neprepoznatljivosti a Erdogan postaje "Sultan". Kasnije se Ameri lako sližu sa Turcima i viola situacija sređena, svi igrači izlaze kao pobjednici.
Obzirom da je Turska faktor i na Crnom moru tu također može doći do de-eskalacije. Rusi puste Donbass Ukrajincima, zadrže Krim. Baltik se nakon toga raspetljava administrativno i stvar riješena. Pušaći: ISIL, Kurdi, Ukrajinci, Ukrajinski Rusi
Napominjem još jednom ovo je rastegnuto da maksimuma ali nije nemoguće.
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
Na greškama se uči (reče jež i siđe sa četke)Noor wrote:tre911 wrote:Jel bude onda ono; uhvati me onesvjestiti ću seNoor wrote:Izbjegavam ih..al ako koji izroni iz dubine, sta sad .....nije da vidi prvi put..nego to sto se uplasimtre911 wrote:Pao mi na pamet podvodini turizam, ne znam zaštoNoor wrote:
pa svako malo sam u njemu...a u moru ide off
Aaa sjetio sam se
Paaa ...tesko mi procijenit dok je u ronilackom odijelu isplati li se
Bolje s ovima na suhom ..;)
Guest- Guest
No shit, mislim bio je sigurno sumnjam da su ga ukinuli.gargamel0101 wrote:No shit?Brain32 wrote:Dobro, mi imamo ured ODC-a u zgradi Ministarstva Obranemarcellus wrote:deda hipster wrote:marcellus wrote:cia je morala znat za operaciju takvih razmjera da jebe rak raka, ako nije ništa javila erdoganu znači da podržavaju
CIA morala znat, a domaće Turske obavještajne službe nisu morale niš znat
ako je sve organizirano iz SAD... usto turska obavještajna služba je inficirana zavjerenicima kao i vojska, za pretpostaviti je, a i nije neko ludilo, više ko naša soa, kurac na biciklu od službe
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:No shit, mislim bio je sigurno sumnjam da su ga ukinuli.gargamel0101 wrote:
No shit?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
tre911 wrote:Na greškama se uči (reče jež i siđe sa četke)Noor wrote:tre911 wrote:Jel bude onda ono; uhvati me onesvjestiti ću seNoor wrote:Izbjegavam ih..al ako koji izroni iz dubine, sta sad .....nije da vidi prvi put..nego to sto se uplasimtre911 wrote:Pao mi na pamet podvodini turizam, ne znam zaštoNoor wrote:
pa svako malo sam u njemu...a u moru ide off
Aaa sjetio sam se
Paaa ...tesko mi procijenit dok je u ronilackom odijelu isplati li se
Bolje s ovima na suhom ..;)
hahaha
Brain32 wrote:Nisam mislio na treću stranu tipa UN, to nema šanse.Winter is coming wrote:de eskalacija? ne vidim kako je to moguce,bilo bi dobro ali mi izgleda vrlo malo vjerovatno,sta sad da dodje tu neki unprofor kurac palac i pokusa nesto neko primirje implementirati i razoruzati one fanaticne koljace ovi bi ih prvo izjebali pa zaklali,nema sanse,tu nema mira daok se to ne porazi na bojnom polju,a amerima bi bilo npr sa njihove tacke gledista dobro nahuskati tursku da se nafura protiv rusije jer eto jos jedan pas koji ce ujesti ruskog medvjeda a ameri bi ratovali sa rusima do zadnjeg janjicara,ukrajinca i gruzijca
Rusi nedaju Assada, Amerima je pun kurac Sirije kao i ISIL-a. Ni jedni ni drugi ne žele "čizme na tlu".
Ovako razjeban Erdogan bi to mogao pomoći, Sirija i Turska su povijesno prijateljski povezani i Turska retorika u Siriji je do sada bila uvjetovana američkom politikom. Ovako Erdogan i Rusi mogu dovesti Siriju u red, Ameri imaju dobru ispriku a i dodatnu retoriku da je najbitnija borba protiv ISILA. Izbjeglički val prestaje pa i EU odgovara. Turci pak mogu nalupat Kurde do neprepoznatljivosti a Erdogan postaje "Sultan". Kasnije se Ameri lako sližu sa Turcima i viola situacija sređena, svi igrači izlaze kao pobjednici.
Obzirom da je Turska faktor i na Crnom moru tu također može doći do de-eskalacije. Rusi puste Donbass Ukrajincima, zadrže Krim. Baltik se nakon toga raspetljava administrativno i stvar riješena. Pušaći: ISIL, Kurdi, Ukrajinci, Ukrajinski Rusi
meni ovo zvuči prilično razumno, nažalost po Kurde i Ukrajince..
veber-
2014-12-30
,znaš da toga imam u rukavu i kad sam u potkošuljiveber wrote:hahahahahahahaha
jebote tre
Guest- Guest
znam. jebote ti kada pričaš vic krepam od smijeha samo na tonalitettre911 wrote:,znaš da toga imam u rukavu i kad sam u potkošuljiveber wrote:hahahahahahahaha
jebote tre
2014-12-30
ne znam baš da im treba rasap njhove politiek na bliskom istoku to isto da kežepš kako je SSSR sam plnairao sebe sjebatidarla wrote:marcellus wrote:
meni to isto tako izgleda, ono mi smo se držali ta tane, vi ste imali šansu i zasrali ste, mi sad stojimo uz erdogana do iduće prilike da ga zamijenimo nekim pouzdanijim
Da, a usput je i njemu poruka da se stavi u okvire. Mislim da ljudi opcenito stvari gledaju previse crno-bijelo, oni imaju vise interesa i balansiraju ih. Tako da to sto ce oni sada njemu dati da pokoka sto on misli, ne znaci nista. Sto bi se reklo ima odredjenu dozu slobodne volje unutar njihove volje. Osima toga njima radikalizacija do odredjene mjere odgovara, treba pumpati ratnu industriju a i americke prosjecne glavurde.
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/turkey-coup-erdogan-barack-obama-us-tensions-air-space-isis-a7141151.html
[size=48]Turkey coup: Tensions between US and Erdogan administration rise after failed power grab[/size]
US Secretary of State John Kerry has denied the US played any part in Turkey's attempted coup, calling such claims 'utterly false and harmful'
Kermit-
2014-04-17
kako god činjenica je da su se SAD i EU držale po strani i čekale tko će prevladati, što upućuje da im je do saveznika Erdogana stalo ko do lanjskog snijega i njemu je to jasno, što opet znači da će se isti vjerojatno i dalje približavati rusiji i asadu, uostalom to što je zabranio letove iz indžirlika je de facto odjeb amerima
a kery božemoj šta će reć sigurno ne "mi smo ih pustili s lanca"
Nema šanse iza erdogana stoje ezani, salavati, tekbiri i đihadije, to jest nusra, isil, al shram, a sve financira Katar i KSA to mu je baza, to su ti koji su odmah rezali glave, uralali,m vikali i koji ga financiraju, jedino što je dobro što se Erdogan izgleda jako povadio sa amerima, sada ide protiv njih a to mu iskreno i nije tako zdravo, ali to je dobro za Siriju, jer sigurno niej toliko lud da ide i protiv ameria i rusa, iranaca, assadakic wrote:Brain32 wrote:Nisam mislio na treću stranu tipa UN, to nema šanse.Winter is coming wrote:de eskalacija? ne vidim kako je to moguce,bilo bi dobro ali mi izgleda vrlo malo vjerovatno,sta sad da dodje tu neki unprofor kurac palac i pokusa nesto neko primirje implementirati i razoruzati one fanaticne koljace ovi bi ih prvo izjebali pa zaklali,nema sanse,tu nema mira daok se to ne porazi na bojnom polju,a amerima bi bilo npr sa njihove tacke gledista dobro nahuskati tursku da se nafura protiv rusije jer eto jos jedan pas koji ce ujesti ruskog medvjeda a ameri bi ratovali sa rusima do zadnjeg janjicara,ukrajinca i gruzijca
meni ovo zvuči prilično razumno, nažalost po Kurde i Ukrajince..
Kermit-
2014-04-17
tko će prevladfati a puča nije niti bilo, da su ameri bili uključeni barem bi locirali ovoga Erdogana pa bi ga netko ubio, a ne bi preuzimali gradski vodovod i most a mislili da idu na vojnu vježbumarcellus wrote:kako god činjenica je da su se SAD i EU držale po strani i čekale tko će prevladati, što upućuje da im je do saveznika Erdogana stalo ko do lanjskog snijega i njemu je to jasno, što opet znači da će se isti vjerojatno i dalje približavati rusiji i asadu, uostalom to što je zabranio letove iz indžirlika je de facto odjeb amerima
Kermit-
2014-04-17
da i šta je sa 3000 sudaca od kojih su svi iz vrhovnog i ustavnog uhićeni ono nema veze sa vezom, ovo je planirao duže vrijeme
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:marcellus wrote:kako god činjenica je da su se SAD i EU držale po strani i čekale tko će prevladati, što upućuje da im je do saveznika Erdogana stalo ko do lanjskog snijega i njemu je to jasno, što opet znači da će se isti vjerojatno i dalje približavati rusiji i asadu, uostalom to što je zabranio letove iz indžirlika je de facto odjeb amerima
da tko će prevladfati a puča nije niti bilo,
da su ameri bili uključeni barem bi locirali ovoga Erdogana pa bi ga netko ubio,
a ne bi preuzimali gradski vodovod i most a mislili da idu na vojnu vježbu
A baš. Jadni oni ročnici koje je serdogan pobio a ni krivi ni dućni
FALSE FLAG ---- rekao sam odmah
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Turkey Islam: Top AKP politician calls for religious constitution
http://www.bbc.com/news/world-europe-36139169
ovo je vijest prije 3 mjeseca, pametnom dosta
http://www.bbc.com/news/world-europe-36139169
ovo je vijest prije 3 mjeseca, pametnom dosta
Kermit-
2014-04-17
Doduše: "General Bekir Ercan Van, the commander of Turkey’s Incirlik airbase, which is used both by the Turkish Air Force and NATO forces, has been detained by Turkish authorities accused of complicity in the attempted coup."marcellus wrote:kako god činjenica je da su se SAD i EU držale po strani i čekale tko će prevladati, što upućuje da im je do saveznika Erdogana stalo ko do lanjskog snijega i njemu je to jasno, što opet znači da će se isti vjerojatno i dalje približavati rusiji i asadu, uostalom to što je zabranio letove iz indžirlika je de facto odjeb amerima
Brain32-
2014-04-15
asilovski wrote:da i šta je sa 3000 sudaca od kojih su svi iz vrhovnog i ustavnog uhićeni ono nema veze sa vezom, ovo je planirao duže vrijeme
jednostavno koristi priliku
ma da. jučer puč danas smjenjujem suce, sutra napadam grčku...marcellus wrote:asilovski wrote:da i šta je sa 3000 sudaca od kojih su svi iz vrhovnog i ustavnog uhićeni ono nema veze sa vezom, ovo je planirao duže vrijeme
jednostavno koristi priliku
spontano
2014-12-30
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 11 of 12