SAD i EU stoje iza puča?
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: SAD i EU stoje iza puča?
Aha, uz to je i velika kuja američkog i izraelskog krupnog kapitala.HQ wrote:Brain32 wrote:čitala sam malo o Fethullah Gülenu, u usporedbi s Erdoganom čovjek djeluje razumno, umjereno i prosvijećeno :/
AlfaOmega- Posts : 10378
2015-09-11
veber-
2014-12-30
zašto bih je bacila, neću je baciti, baš sam si dobro ispalaveber wrote:baci sliku ;)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pa može i Marc biti u badiću ako ima primjetne grudi, to bi bilo pristojnoveber wrote:ti i marc u badićima
aupičkumaterinu :D:D:D:D:D:D:
2014-04-12
znaš na kaj sam mislio. stavi ju na forum. ili na pp.HQ wrote:zašto bih je bacila, neću je baciti, baš sam si dobro ispalaveber wrote:baci sliku ;)
2014-12-30
aupm...HQ wrote:pa može i Marc biti u badiću ako ima primjetne grudi, to bi bilo pristojnoveber wrote:ti i marc u badićima
aupičkumaterinu :D:D:D:D:D:D:
marc, pokaži guzu i sise
2014-12-30
pooojmaaaa... meni treba crtati, ipak sam ja plavušaveber wrote:znaš na kaj sam mislio. stavi ju na forum. ili na pp.
btw, mislim da začatavamo temu koja samo što se nije pretvorila u fajt, mrzit će nas, već su pripremili oružje
2014-04-12
Iza puca ne stoji nitko izvana, mozda tek mlaka potpora.
Unutarnje stvari turaka.
Unutarnje stvari turaka.
dijagram-
2015-08-09
boli te jajnik, samo ti meni javi kada odete i kada se vraćate.HQ wrote:pooojmaaaa... meni treba crtati, ipak sam ja plavušaveber wrote:znaš na kaj sam mislio. stavi ju na forum. ili na pp.
btw, mislim da začatavamo temu koja samo što se nije pretvorila u fajt, mrzit će nas, već su pripremili oružje
kupiona gratis. jezikom ju odradim
2014-12-30
evo čitam Turci od AMera traže izručenje onoga svećenika u USA, , kako rekoh između redaka Erdogan optužuje USA za "prste u pekmezu", Erdogan i Putin će ponovo postati dva brata idućih par mjeseci..
zanima me kako će ekipa koja je jučer mrzila Erdogana radi Rusije, kako će reagirati za par mjeseci kada ovi budu dva brata(opet)
zanima me kako će ekipa koja je jučer mrzila Erdogana radi Rusije, kako će reagirati za par mjeseci kada ovi budu dva brata(opet)
Guest- Guest
Pa složit ću se (konačno) da je marčelo napisao dobar članak, mada se u svemu ne slažem s njim, tj. sa svime napisanim... Članak je prilično korektno napisan.
Kak god bilo da bilo sad sve češće drug marčelo piše o onome o čemu sam ja davno po forumima pisao a on se sa mnom nije slagao.
Eto npr. sad mačelo piše o arapskom proljeću u režiji Amera, o revoluciji na Majdanu koja je počela u zna se čijoj režiji, o diktatorima koji su svrgnuti da bi nja njihovo mjesto došli još gori, o mrcvarenju kurda...
Tja... Bit će od marčela jednog dana pravi komunist.
Kak god bilo da bilo sad sve češće drug marčelo piše o onome o čemu sam ja davno po forumima pisao a on se sa mnom nije slagao.
Eto npr. sad mačelo piše o arapskom proljeću u režiji Amera, o revoluciji na Majdanu koja je počela u zna se čijoj režiji, o diktatorima koji su svrgnuti da bi nja njihovo mjesto došli još gori, o mrcvarenju kurda...
Tja... Bit će od marčela jednog dana pravi komunist.
21.45 Recep Tayyip Erdogan je pozvao Sjedinjene Države da izruče klerika u egzilu Gulena, za kojeg drži da je odgovoran za neuspjeli puč izveden u noći na subotu.
Guest- Guest
samo jedan moze biti osmanlijski sultan !preko_vode_do_slobode wrote:21.45 Recep Tayyip Erdogan je pozvao Sjedinjene Države da izruče klerika u egzilu Gulena, za kojeg drži da je odgovoran za neuspjeli puč izveden u noći na subotu.
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Glupo mi je da netko mrzi nekoga stranca zbog drugoga stranca. Međunarodne odnose trebamo procjenjivati iz hrvatske perspektive: što je dobro za nas i kako će se nešto odraziti na nas. Mrziti ili voljeti zbog ideologije neku zemlju je promašeno. Ameriku zbog njezinoga pederizma i feminizma prezirem, ali omogućili su nam dvie ključne stvari (teritorijalnu cjelovitost i slobodu za generale) pa nam se vazalstvo njima pokazuje korisnim, iako mi je draži iranski vrjednosni sustav, ali oni nam ne mogu pomoći.preko_vode_do_slobode wrote:
Kad je bila mala zvala se Nevinka, ono po šokačkiHQ wrote:'el baš moram?veber wrote:neve burku na cufa i vozi.
okan se interneta
ali bolja sam u badiću nego s burkom, bake mi moje Nevenke
Guest- Guest
Samo ti satvi sliju, neće niko ni zucnutiHQ wrote:pooojmaaaa... meni treba crtati, ipak sam ja plavušaveber wrote:znaš na kaj sam mislio. stavi ju na forum. ili na pp.
To me podsjetilo na situaciju u autobusu negdje između Knina i Splita kad dvije splićanke pričaju i ova jedna kaže; našla sam novog dečka, ma ludilo skroz, samo da znaš što mi je radio jezikon, skroz sam popizdila, a tek rukama kada me je za sise primija, pa me po guzi dira ajme.................i tek pred splitom neko otraga vikne; De reci više jel te jeba ili nije, triba san izaći prije dvi stanice!!
Guest- Guest
tre911 wrote:Samo ti satvi sliju, neće niko ni zucnuti
To me podsjetilo na situaciju u autobusu negdje između Knina i Splita kad dvije splićanke pričaju i ova jedna kaže; našla sam novog dečka, ma ludilo skroz, samo da znaš što mi je radio jezikon, skroz sam popizdila, a tek rukama kada me je za sise primija, pa me po guzi dira ajme.................i tek pred splitom neko otraga vikne; De reci više jel te jeba ili nije, triba san izaći prije dvi stanice!!
(ma, ako stavim sliju u badiću, tko će vas se više riješiti )
2014-04-12
I Chemtrails,Amerika,Njemacka,Vlaho Orepic i Marija Serifovic.
Guest- Guest
Zašto bi nas se rješavala , ima da predemo ko mačićiHQ wrote:tre911 wrote:Samo ti satvi sliju, neće niko ni zucnuti
(ma, ako stavim sliju u badiću, tko će vas se više riješiti )
Guest- Guest
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 2 of 12