UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Popila sam nepoznat broj kava noćas i jutros, junački završila pisanje rada i sad me čeka cjelodnevno i cjelonoćno curenje očiju nad knjigom
Guest- Guest
Zagy wrote:Kod nas je preksinoć bilo.....i Thor film simbolicno prikazivan....
hahah, prikladno

Ovdje baš fino pljušti, umalo sam ponesena dojmom zapjevala ono Let it rain over me, ali u zadnji tren sam se sjetila da još uvijek imam nekakvo dostojanstvo.

Guest- Guest
Lady_D wrote:opet poginuo jebeni biciklist
Kada se nikada nece nauciti da ovdje nema biciklistickih staza
Onda po otvorenoj cesti frajeri voze bicikle
Prosle godine je bmw iscupao ruku nekom njemcu i skrsio ga, poginuo je na mjestu
ovde se ponasaju kao jebene kamikaze.
ulazim u jednosmernu ulicu, i onda biciklista samo uleti u kontra-smeru gde ja mora da reagujem jer je on debilcina suicidna.
pre 3 dana sam jednom klincu izvukao usi jer je iz ulice koja nema prvenstvo prolaska samo uleteo u drugu ulicu, a spasilo ga je to sto je vozac kojji je isao iz ulice sa pravom prvenstva prolaska prikocio zbog lezeceg policajca.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Zagy wrote:Kod nas je preksinoć bilo.....i Thor film simbolicno prikazivan....
hahah, prikladno![]()
Ovdje baš fino pljušti, umalo sam ponesena dojmom zapjevala ono Let it rain over me, ali u zadnji tren sam se sjetila da još uvijek imam nekakvo dostojanstvo.
jedino je ovde temperatura kao u sahari, uz vlaznost vazduha od preko 50%...

Guest- Guest
Braćala wrote:Vegvísir wrote:Zagy wrote:Kod nas je preksinoć bilo.....i Thor film simbolicno prikazivan....
hahah, prikladno![]()
Zvuči fantastično

Guest- Guest
Jednim smo i mi pokupili skoro nekog deduBraćala wrote:Lady_D wrote:opet poginuo jebeni biciklist
Kada se nikada nece nauciti da ovdje nema biciklistickih staza
Onda po otvorenoj cesti frajeri voze bicikle
Prosle godine je bmw iscupao ruku nekom njemcu i skrsio ga, poginuo je na mjestu
ovde se ponasaju kao jebene kamikaze.
ulazim u jednosmernu ulicu, i onda biciklista samo uleti u kontra-smeru gde ja mora da reagujem jer je on debilcina suicidna.
pre 3 dana sam jednom klincu izvukao usi jer je iz ulice koja nema prvenstvo prolaska samo uleteo u drugu ulicu, a spasilo ga je to sto je vozac kojji je isao iz ulice sa pravom prvenstva prolaska prikocio zbog lezeceg policajca.
Jebemu mu sunce noge au mi se presjekle
Iz ulice uletio ravno isprd nas umjesto da stane i pogleda
Nismo mi isli brzo, ali svjedno je mogao nastradati
Ili mama talijanka koja vide da auti voze, a izbaci dijete sa kolicima na cestu i uredno misli da njoj svi automobili trebaju stat..umjesto da ona stane i sceka da prode auto ili je pusti da prede cestu
Ili kada ulaze u kruzni u krivom smjeru.... A vide da automobili voze u jednom, ali eto oni se uz sve znakove usude ici u drugom
Guest- Guest
Ti si tak i tak na balkanu za razliku.od nas...i klima to potvrdjuje....

Guest- Guest
Zagy wrote:Ti si tak i tak na balkanu za razliku.od nas...i klima to potvrdjuje....
a hrvatska nije balkan?

Guest- Guest
uzmem firmin Mob jer mi prazna baterija vec, kad vamo tabovi xvideos, freeones, svaka cast :^^
Braćala wrote:Zagy wrote:Ti si tak i tak na balkanu za razliku.od nas...i klima to potvrdjuje....
a hrvatska nije balkan?
Pogledaj prognozu.....blize smo zapadu i alpskoj klimi....

Guest- Guest
Zagy wrote:Braćala wrote:Zagy wrote:Ti si tak i tak na balkanu za razliku.od nas...i klima to potvrdjuje....
a hrvatska nije balkan?
Pogledaj prognozu.....blize smo zapadu i alpskoj klimi....
klimatski mozda, mentalitetom i temperamentom balkan do bola..

Guest- Guest
kic wrote:sto ce bit s gradjevinskom nel27?
rekla sam muzu da ode s posla,ne mogu ja s tim arhitektom rijeci prozborit vise.
oci mi se raspadaju danas
Arwen-
2014-04-22
također!Braćala wrote:Vegvísir wrote:Zagy wrote:Kod nas je preksinoć bilo.....i Thor film simbolicno prikazivan....
hahah, prikladno![]()
kic sta je ovo sada. Odjednom kad citiram mi je zuto,uvijek je bilo normalno bijelo
Arwen-
2014-04-22
kic wrote:smanji pice?:^^
vrati se na kokain, heroin je sranje...

Guest- Guest
Ma dobro je..ako primjetite da me nema,to je to. Mobitel je kriv :^O
Arwen-
2014-04-22
ako te ne bude duze od 48 sati, zovem: gss, czss, dorh, mup, i vatrogasce :^^