Bal vampira
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Bal vampira
U kumrovcu bal vampira. Poremecena stoka na celu sa dikobrazon mesicem i smrdljivim cetnikom pupavcen predvodilo vampirsko orgijanje.... iskreno sam se nadao da ce neka teska nesrica dogodit potres pozar da se ta stoka pocrka... jebem vam antifasisticku partizansku majku u srid picke.. pokrepajte stoko
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Bal vampira
http://www.vecernji.hr/hrvatska/na-trgu-marsala-tita-prosvjedovali-protiv-promjene-naziva-ne-damo-nasega-tita-nikome-1087915
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Samo neka guraju majku im jebem sve do dana kad cemo ih hvatat i metkom u glavu spasit bolesti koja ih proganja. . Jebem mater svakone ko slavi to kumrovecko kopile
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
mesić mi je najveća ljiga, malo predsjednik sfrj malo predsjednik rh malo pjeva ustaške pjesme 91. malo je komunjara, baš ono komunistički uhljeb koji se nikad nije vruć vode napio. ko krpelj, prikvači se gdje treba i kad treba. i mi još uvijek plačamo njegov ured. mrš u pičku materinu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Evo tu kod mene jos mrkla noc nemogu spavat diga se pisat i otvorin internet i gledan tu komunisticku stoku kako slavi i piruje.... jebo vas hdz i njihova obecanja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1