rekreacija
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: rekreacija
Nisam imala pojma da mi aplikacija koja je došla s iphoneom sve ovo vrijeme računa koliko sam svaki dan prošla kilometara, koraka napravila i stepenica se popela. Sasvim slučajno otkrila danas i koliko god da me zabavilo jer sam se odmah bacila na statistički pregled, u jednu ruku mi je sama spoznaja da mi je to iphone računao bez mog znanja nekako... jeziva.

Guest- Guest
Au, zar imaju takvu napravu?Vegvísir wrote:Nisam imala pojma da mi aplikacija koja je došla s iphoneom sve ovo vrijeme računa koliko sam svaki dan prošla kilometara, koraka napravila i stepenica se popela. Sasvim slučajno otkrila danas i koliko god da me zabavilo jer sam se odmah bacila na statistički pregled, u jednu ruku mi je sama spoznaja da mi je to iphone računao bez mog znanja nekako... jeziva.![]()
Bogami, kod mene bi se uzarila od zabiljeski:)
dijagram-
2015-08-09
Znala sam da postoji aplikacija, ali nisam imala pojma da cijelo vrijeme u pozadini ona to sve fino računa... Saznala sasvim slučajno dok sam u busu od dosade čeprkala po mobu. 

Guest- Guest
proceprkaj ti jos, tko zna sto sve otkrijesVegvísir wrote:Znala sam da postoji aplikacija, ali nisam imala pojma da cijelo vrijeme u pozadini ona to sve fino računa... Saznala sasvim slučajno dok sam u busu od dosade čeprkala po mobu.
vrazja tehnika
dijagram-
2015-08-09
Sad si me nagovorila da i dalje drzim svoj stari selotejpom umotani mobic i ne kupujem nista takvog naprednog:)Vegvísir wrote:Prosto me strah.
dijagram-
2015-08-09
evo ga
došli prijatelji od mojih.. pita žena jesam se ja to malo udebljala

ajme meni
komentari ne prestaju pljuštat!
došli prijatelji od mojih.. pita žena jesam se ja to malo udebljala

ajme meni

komentari ne prestaju pljuštat!

modra-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Jebemu modra, u kakvom ti to okruženju zločestih, nepristojnih i neodgojenih ljudi živiš?
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji imaju potrebu bacati takve komentare

Guest- Guest
to ti je druga projekcija.
ukrmim se pa onda drugima gledam trn u oku...
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=9130
ukrmim se pa onda drugima gledam trn u oku...
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=9130

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 50 of 50