Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Boban imenovan savjetnikom predsjednika FIFA-e
meni je jedina mrlja ona podrška Milanoviću pred zadnje izbore, inače je oke.
sat2 wrote:
Zalaže se on za m ... k...! Nema on muda ni za šta. Veća je faca mali Šimić ... da je spasio jednog igrača napravio je više od Bobana!
Tak je, ne valja Boban, nema muda...
Pokaza je on muda kad je tribalo, za razliku od nekih, samo eto ispada problem kod njega što uopće nije htio ništa pokušavati u našem nogometu. A to nije problem, jer je to jedino pametno što je mogao napraviti. Ne može ne on, nego nitko u ovakvom i ovom sustavu ništa napraviti. Lipo je on jednom reka jednom ministru, da očiste naš nogomet, pa da se onda on može uključiti. Nisu očistili (a politika, ministar i Vlada je to mogla napraviti promjenom zakona i provođenjem istih) i to je to. On sam da se na bilo koji način u bilo što uključija, ništa nebi moga napraviti...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:davor je brend
darth_vader-
2014-04-17
Mene onako cak i sram reci tko je presjedk saveza. Mamiceva kurva......
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
nekad se i hdz podržavaokic wrote:meni je jedina mrlja ona podrška Milanoviću pred zadnje izbore, inače je oke.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ja sdp nebi podrzavao nema boga.. ja bih ih pobio a o hdzu imam toliko lose misljenje jos od 09 08 1992 i kruseva pored mostarskog citluka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SDP-ov igrač Boban drugi čovjek FIFA-e
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» PREDSJEDNICA REORGANIZIRALA PANTOVČAK: Evo tko je smijenjen, a tko imenovan
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» PREDSJEDNICA REORGANIZIRALA PANTOVČAK: Evo tko je smijenjen, a tko imenovan
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2