Danas kuham...
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Danas kuham...
bijo rucak..Rujka ispekla u rerni Piceka,krumpir na krupno,crvenu rogu i crveni luk...fino..salata mijesanja od paradajza,krastavaca,luka..desert pita motara sa jabukom
Guest- Guest
Probao sam sva bića što žive u šumi. Najekstremnije što sam probao bila su jaja od vepra :D
Last edited by malkavian on 5/5/2016, 22:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
zasto...??Jednom probao i zavolio medjede...jesti...malo za promjenu,sto oni jedu ljude...
kad se meso sape izdvoji.,ostavi se na sobnoj temperaturi 2-3 dana,da pocne fermentirati..onda se malo na brzo skuha,ali vrlo kratko i onda polako na lagani rostilj..naravno prvo dobro usoliti..
kad se meso sape izdvoji.,ostavi se na sobnoj temperaturi 2-3 dana,da pocne fermentirati..onda se malo na brzo skuha,ali vrlo kratko i onda polako na lagani rostilj..naravno prvo dobro usoliti..
Guest- Guest
Jezik, probao bi jezik. Svinjski obozavam, ali dimljen i skuhan u hladetini
Guest- Guest
ne bih bas pajceka,no jos bolji je ghovedji,odimljeni
inace original recept za Medjedovu sapu je da mora stajati na otvorenom,dakle ocisceno od koze,samo meso,dok ga muhe ne upljuju i licinke se ne pojave i pocnu jesti..tek tad dobije socnost i mekocu...ebi ga..ja se nisam usudio..
inace original recept za Medjedovu sapu je da mora stajati na otvorenom,dakle ocisceno od koze,samo meso,dok ga muhe ne upljuju i licinke se ne pojave i pocnu jesti..tek tad dobije socnost i mekocu...ebi ga..ja se nisam usudio..
Guest- Guest
Good for you
Skupi hrabrosti pa probaj jednom
Ja ću se ipak držati pravog mesa jer nema ništa bolje od dobre komadine mesa u ustima
i to da osjetiš onak :D
Skupi hrabrosti pa probaj jednom
Ja ću se ipak držati pravog mesa jer nema ništa bolje od dobre komadine mesa u ustima
i to da osjetiš onak :D
Guest- Guest
cinbur...jaja ...spinat ...luk ...chorizo i hljeba uvik ima
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50