Beograd je bombardovan prije 75 godina
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Beograd je bombardovan prije 75 godina
Sine moj vi ste u kurzu.
Mi već sad moramo tražit po Srbiji ljude i vojne zapovijednike koji će ovo shvatit i kad vaša vlada ovima kaže NE i uslijedi to šta uslijedi da tim ljudima damo nadzor nad putnim komunikacijama tako da nikava hrvatska vojska tamo ne ulazi jer nas zanima samo podijela na istok i zapad a ne upadanje u istok ( Srijem ).
Mi već sad moramo tražit po Srbiji ljude i vojne zapovijednike koji će ovo shvatit i kad vaša vlada ovima kaže NE i uslijedi to šta uslijedi da tim ljudima damo nadzor nad putnim komunikacijama tako da nikava hrvatska vojska tamo ne ulazi jer nas zanima samo podijela na istok i zapad a ne upadanje u istok ( Srijem ).
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Radite nam problem. Nama Srijem ne treba a oni će doć sa 500 tenkova vamo , Hr je kuraz na biciklu , nemože ratovat protiv toga i normalno kapitulacija .....onda će doć vama pa e vam uvjetovat da ih pustite .....kad im kažete NE jer ste Londonske pudlice slijedi to šta slijedi .....onda će nama opet uvalit taj Srijem da čuvamo tu dionicu pruge.
PA JEL STVARNO MISLITE DA NAMA TO TREBA ???!!!???
PA JEL STVARNO MISLITE DA NAMA TO TREBA ???!!!???
2014-04-11
Ne budite londonske pudlice.Kad zatraže da ih pustite da preko vaših pruga oće transportirat vojsku jednostavno recite Londonu : nismo jaki jbga i ono moramo ih pustit i to je to.
Srbija ostaje u komadu , nama ne uvaljuju taj Srijem da čuvamo , ne pada vam istočni dio RS , Bjeljina i to jer je tu most preko Srijemske Rače i svi happy.
Srbija ostaje u komadu , nama ne uvaljuju taj Srijem da čuvamo , ne pada vam istočni dio RS , Bjeljina i to jer je tu most preko Srijemske Rače i svi happy.
2014-04-11
U protivnom ako im kažete NE .....onda nama uvaljuju Srijem jer nema tko drugi to kontrolirat .....i ono tlaka.
Jednostavno je to nama tlaka.
Jednostavno je to nama tlaka.
2014-04-11
Najbolje da Nijemci dovedu Dance pa neka to Danci ćuvaju.
Jbte Srijem.
Jbte Srijem.
2014-04-11
Ono šta je dobro u cijeloj priči je šta taj eu corps čine zemlje kojima Rusija nije ugroza ( ne graniče sa njom i to ) a imaju problema sa imigrantima i islamskom najezdom .....a kako je jedna od tih zemalja i Francuska ......
Nažalost Francuska će biti vojno zauzeta ( neredi u samoj Francuskoj , bliski istok , sjeverna Afika i afričke kolonije ) pa vojno vamo neće bit nešto prisutni al Švabe su im saveznici pa možda oni utjeću na Srbiju da popusti i pusti eu corps preko svog teritorija tj nesprovode politiku Londona ( NATOa ).
To mi je jedino pametno vojno riješenje koje i Hr najviše odgovara.
Nažalost Francuska će biti vojno zauzeta ( neredi u samoj Francuskoj , bliski istok , sjeverna Afika i afričke kolonije ) pa vojno vamo neće bit nešto prisutni al Švabe su im saveznici pa možda oni utjeću na Srbiju da popusti i pusti eu corps preko svog teritorija tj nesprovode politiku Londona ( NATOa ).
To mi je jedino pametno vojno riješenje koje i Hr najviše odgovara.
2014-04-11
Francuzi nemaju namjeru prepustit Mediteran Turskoj a Turska je isto NATO.
Grčka i Turska se ne mirišu.
Rumunjska zbog straha od Rusije ostaje NATO i jedini željeznički put za kopnenu wojsku do Soluna ( čitaj Egejsko more ) je Srbija.
Londonu se ne swiđa jačanje osovine Pariz - Berlin i ako Srbija stane na putu tome biti će pregažena.
Grčka i Turska se ne mirišu.
Rumunjska zbog straha od Rusije ostaje NATO i jedini željeznički put za kopnenu wojsku do Soluna ( čitaj Egejsko more ) je Srbija.
Londonu se ne swiđa jačanje osovine Pariz - Berlin i ako Srbija stane na putu tome biti će pregažena.
2014-04-11
Srbi su čudan narod .....najviše se busaju u prsa da su protiv islamske najezde a onda će sprovodit politiku Londona da blokira eu vojsku prema istoćnoj Ewropi.
Valjda to njihovo geopolitičko slijepilo proizlazi iz činjenice da nemaju more pa ne vide širu sliku al jbga to nije moj problem.
Valjda to njihovo geopolitičko slijepilo proizlazi iz činjenice da nemaju more pa ne vide širu sliku al jbga to nije moj problem.
2014-04-11
Realno nemam volje stavljat vojsku u Srijem a niti mi je to vojni plan al ako ih ne pustite ide peglanje .....nakon toga vam neće vjerovati ništa pa nećete moči niti čuvari biti a putne komunikacije su im bitne .....to tamo nemaju kome drugome dat pod kontrolu nego će uvalit nama a to je nama samo tlaka i problem .....neču ja to kontrolirat tj samo fruška gore i ovaj dio zapadno di je ušće Drine u Savu .....ono tamo ispod Fruške gore i istoćno od tog ušća Drine u Savu ......
2014-04-11
Sve u svoje vrieme. Okolnosti se moraju poklopiti. Nećemo sami da ne naletimo na nož.pizzon wrote:Regoč wrote:Točno, nama su, radi dubine prostora, nužne Hercegovina i zapadna Bosna, na to se trebamo usredotočiti.RayMabus wrote:Nama će opet uvalit Srijem tj da ćuvamo putnu komunikaciju do Beograda.
A da budem iskren ne da mi se .....to mi je samo nepotrebo raspoređivanje vojske tamo gdje mi ne treba.
nije dovoljno " usredotociti " se, najbolje je da napadnete.
nama nije dovoljan razlog aktiviranja aktivne odbrane
samo vase " usredotocenje " akcija.. akcija
To vas čeka ako ne pustite eu korps preko svog teritorija.
Hanđar divizija stavljena tamo a odsjećena od BiH jer ja kontroliram most Sremska Rača .....a šta će vam oni tamo radit .....BOLI ME KURAZ.
To će vam bit lekcija kad stanete na stranu Londona.
Hanđar divizija stavljena tamo a odsjećena od BiH jer ja kontroliram most Sremska Rača .....a šta će vam oni tamo radit .....BOLI ME KURAZ.
To će vam bit lekcija kad stanete na stranu Londona.
2014-04-11
Da, to je najgore, iščekivanje.pizzon wrote:cekamo da krenete da bismo vas docekali
Največi debili Balkana : Srbi.
Jednom kad vas napadnu jer moraju jer im nedate da transportiraju tenkove i ostalo preko Srbije neče vam ništa vjerovat ......znači nemožet niti bit stražari.
A šta misliš da ću vam ja to čuvat tj tu putnu komunikaciju tamo u Srijemu ?
Aha kako da ne.
Ima tko će a ja imam pametnijeg posla.
Jednom kad vas napadnu jer moraju jer im nedate da transportiraju tenkove i ostalo preko Srbije neče vam ništa vjerovat ......znači nemožet niti bit stražari.
A šta misliš da ću vam ja to čuvat tj tu putnu komunikaciju tamo u Srijemu ?
Aha kako da ne.
Ima tko će a ja imam pametnijeg posla.
2014-04-11
Susjedima sretna godisnjica, Vojislavu posebno, da je proslavi u krugu blize obitelji uz rakiju i misomor.
omni-
2014-04-12
Vojislav .....za kralja ( London ) i otažbinu.
2014-04-11
Daj brale mi moramo nać neke saveznike na srpskoj strani da ih uvjeri da puste eu corps da ide željeznicom preko njihovog teriorija a ne da poslušaju London ( NATO ).
Uopće nam ne odgovara nikakva promjena stanja na Balkanu u smislu granica.
Otvorit neki ured RS u Zagrebu jer ne odgovara ni njima.
Možda ih oni uvjere da London nije opcija i da je Srbija nit u eu nit u NATO i da to šta je NATO u Rumunjskoj ne znači da će se uključit u obranu Srbije.
Uopće nam ne odgovara nikakva promjena stanja na Balkanu u smislu granica.
Otvorit neki ured RS u Zagrebu jer ne odgovara ni njima.
Možda ih oni uvjere da London nije opcija i da je Srbija nit u eu nit u NATO i da to šta je NATO u Rumunjskoj ne znači da će se uključit u obranu Srbije.
2014-04-11
Šef austrijske vojske u Moskvi: "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
Šef glavnog stožera austrijske vojske, general Othmar Commenda, posjetio je Moskvu te se tamo sastao s vodećim predstavnicima ruskih oružanih snaga. U razgovoru za rusku novinsku agenciju TASS rekao je kako je austrijska vojska spremna surađivati s Moskvom pošto joj je Rusija "znatno bliža od drugih velikih sila". Štoviše, ističe kako je jedan od razloga zašto je posjetio Moskvu taj da bi prkosio "tuđim naredbama". Nije konkretno rekao kome bi to smetao njegov posjet Moskvi, no može se pretpostaviti.
"Neću izvršavati naredbe po pitanju s kime ima smisla razgovarati, a s kime ne. To je upravo razlog zbog kojeg sam vam odlučio doći u posjet", rekao je general Othmar Commenda za vrijeme sastanka s prvim zamjenikom ruskog ministra obrane, Valerijem Gerasimovom.
Commenda je istaknuo kako je Beč svjestan globalnih promjena te kako je Rusija danas znatno bliža Austriji nego bilo koja druga velika svjetska sila. "S globalnim problemima možemo se nositi samo surađujući", poručio je austrijski general. Gerasimov je pak svog gosta upoznao s detaljima ruske vojne kampanje protiv terorista u Siriji.
http://www.advance.hr/vijesti/sef-austrijske-vojske-u-moskvi-ovdje-sam-jer-necu-slusati-naredbe-onih-koji-mi-govore-da-tu-ne-bih-trebao-biti-rusija-nam-je-bliza-od-bilo-koje-druge-svjetske-sile/
Šef glavnog stožera austrijske vojske, general Othmar Commenda, posjetio je Moskvu te se tamo sastao s vodećim predstavnicima ruskih oružanih snaga. U razgovoru za rusku novinsku agenciju TASS rekao je kako je austrijska vojska spremna surađivati s Moskvom pošto joj je Rusija "znatno bliža od drugih velikih sila". Štoviše, ističe kako je jedan od razloga zašto je posjetio Moskvu taj da bi prkosio "tuđim naredbama". Nije konkretno rekao kome bi to smetao njegov posjet Moskvi, no može se pretpostaviti.
"Neću izvršavati naredbe po pitanju s kime ima smisla razgovarati, a s kime ne. To je upravo razlog zbog kojeg sam vam odlučio doći u posjet", rekao je general Othmar Commenda za vrijeme sastanka s prvim zamjenikom ruskog ministra obrane, Valerijem Gerasimovom.
Commenda je istaknuo kako je Beč svjestan globalnih promjena te kako je Rusija danas znatno bliža Austriji nego bilo koja druga velika svjetska sila. "S globalnim problemima možemo se nositi samo surađujući", poručio je austrijski general. Gerasimov je pak svog gosta upoznao s detaljima ruske vojne kampanje protiv terorista u Siriji.
http://www.advance.hr/vijesti/sef-austrijske-vojske-u-moskvi-ovdje-sam-jer-necu-slusati-naredbe-onih-koji-mi-govore-da-tu-ne-bih-trebao-biti-rusija-nam-je-bliza-od-bilo-koje-druge-svjetske-sile/
2014-04-11
kupio sam neke gljive sumnjivog porijekla i nakon konzumacije dosao u iskusenje pisati slicne stvari kao i na ovoj temi...srecom, zena mi rekla da povracam i isperem zeludac srpskom sljivovicom, pa ce mi bit bolje...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Neš u Beograd, nisi ni prije...
» ..nekad bilo..prije 100 godina..
» NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
» Izgled Zemlje prije 300 milijuna godina
» Neš u Beograd, nisi ni prije...
» ..nekad bilo..prije 100 godina..
» NA DANAŠNJI DAN PRIJE 75 GODINA OSLOBOĐEN JE ZAGREB
» Izgled Zemlje prije 300 milijuna godina
Page 4 of 4