dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: dnevnik snova
Weber wrote:180kn/h?
nemaš ziher.
Zašto dečki spominju aute, plaću, a ne IQ? Ono, čiji je veći?!
Guest- Guest
pa mačke i pauke :^^ a hentai ti ne smeta? :^^mativka wrote:Ti baš sve što ja ne volim! Em pauci, em mačketine....Što imaš protiv mene?
tja..po meni su prilicno individualno stabilne..,a ne znam cija kakica i pisalina mirisu bas...mativka wrote:Dvoličnijih i smrdljivije kakice i piškaline :)bogomdani wrote:Sto fali mackama..nema maznijih stvorenja--
Guest- Guest
Pa Weber valjda spominje ono cime kolikotoliko raspolaze..mativka wrote:Weber wrote:180kn/h?
nemaš ziher.
Guest- Guest
kic wrote:pa mačke i pauke :^^ a hentai ti ne smeta? :^^
Ono je neistraženi izazov...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kazem,isti moja bivsa cura..SVE zna-jednostavno..Weberu,se ti to meni na neki morbidni nacin upucavas...usput,imam satnicu od koje bi ti hertz poskocio kao nervozno prase..puuuno vecu od tebe..
Je li Rujka bila smart ass
Guest- Guest
bogomdani wrote:tja..po meni su prilicno individualno stabilne..,a ne znam cija kakica i pisalina mirisu bas...mativka wrote:Dvoličnijih i smrdljivije kakice i piškaline :)bogomdani wrote:Sto fali mackama..nema maznijih stvorenja--
Eno, od susjeda sve kod mene. Lako ih pridobiti, više su moje nego njegove....A, miris im osjetim na 50 m....
Guest- Guest
ic oke mativka, ne moraš nam sve reć :^^mativka wrote:kic wrote:pa mačke i pauke :^^ a hentai ti ne smeta? :^^
Ono je neistraženi izazov...
120-130. ovisi o raspoloženju kada odem na test.mativka wrote:Weber wrote:180kn/h?
nemaš ziher.
jednom sam uspio nabrzaka 100
2014-12-30
kic wrote:ic oke mativka, ne moraš nam sve reć :^^
Tebi ne moram, kad sve znaš...
Guest- Guest
Rujka je oke,pricam za jednu u Zegeju...uhhhhhkoji je to teski bio karakter..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Kazem,isti moja bivsa cura..SVE zna-jednostavno..Weberu,se ti to meni na neki morbidni nacin upucavas...usput,imam satnicu od koje bi ti hertz poskocio kao nervozno prase..puuuno vecu od tebe..
Je li Rujka bila smart ass
Guest- Guest
ček da i ja probam nešto napisati i onda tri smajlića kao neki sigil povezati i da vidim što dobim..mativka wrote:kic wrote:ic oke mativka, ne moraš nam sve reć :^^
Tebi ne moram, kad sve znaš...
mativka voli nositi crne haljine
kic wrote:mativka voli nositi crne haljine
Da, jako volim...Kako si znao?!
Guest- Guest
welcome to the cool side :^^mativka wrote:Vidiš kako je bez smajlića tajanstvenije...Hmm...
kic wrote:kad sve znam, rekla si sama
I čizmice s visokom petom one preko koljena...
Guest- Guest
već te vidim kako jašiš konja preko nekog Ličkog proplanka, ček, sad se igramo asocijacija, teta dzepna će nas metlom potrati-
to sam i ja pomislio....kic wrote:već te vidim kako jašiš konja preko nekog Ličkog proplanka, ček, sad se igramo asocijacija, teta dzepna će nas metlom potrati-
veber-
2014-12-30
kic wrote:već te vidim kako jašiš konja preko nekog Ličkog proplanka, ček, sad se igramo asocijacija,
Kakvog konja, što ti je?! Ajme, Kic nemoj me razočarati..valjda onaj Tentatron (ili kako već)....
Guest- Guest
Weber wrote:to sam i ja pomislio....kic wrote:već te vidim kako jašiš konja preko nekog Ličkog proplanka, ček, sad se igramo asocijacija, teta dzepna će nas metlom potrati-
A jeste zaostali!
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti