ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Recenzije kozmetike

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 10/4/2018, 18:01

E btw, znam da nije striktno kozmetika, al je bilo u kozmetičke svrhe. A i dosadno mi je, pa ću napisat recenziju laserskog skidanja madeža sad kad je prošlo par tjedana.

Enivej, imala par madeža koji su mi godinama bili podnošljivi, no sad su se u trudnoći nekako povećali. I naravno, sjetim se ja pametna u 9. mjesecu trudnoće da je sad pravo i idealno vrijeme za to odstranit (jedan je bio na vratu i bilo me strah da ga beba noktićem ne uhvati).
Odem u dermatologa (sve pričam o privatniku, btw), pogleda sve, utvrdi da nije ništa opasno i zakaže me za lasersko odstranjivanje za par dana.
Za par dana dobila lokalnu na 5 mjesta, odnosno skinuo 5 komada. Ne znam je li sve skupa trajalo pola sata. Ne boli ništa, osim što pecne kad se daje anestezija (i to me najviše "zaboljela" ova na području struka).
Stavio flastere, platila 1500 kuna sve skupa i gotovo.
Idućih par dana pazila da ne močim, čistila Octeniseptom, mazala Betrionom (antibiotskom mašću) i stavljala flastere.
Stvori se krasta kao kod bilo koje ranice, otpadne i sad izgleda kao da je bila neka sitna rana. S vremenom će i to proć.
Prezadovoljna rezultatom, a najviše time što više ne moram stalno pazit na te djelove tijela.


Par dana nakon toga strujom spržio i 30-ak sitnih fibroma, koji su također u trudnoći izašli. To je sve prošlo za 10-ak dana i sad nema više ničega. To samo malo pecka, kratko traje i došlo me 300 kuna.

Koliko sam vidjela, cijene dosta variraju od ordinacije do ordinacije, pa sam ovo stavila čisto okvirno. Vidjela sam par ordinacija u Zg-u u kojima bi to sve skupa došlo duplo skuplje.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 11/4/2018, 19:34

:tu
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 18/4/2018, 07:42

Ako imas sansu zagy probaj lime crime ruzeve, tekuce


Do kraja mj si narucujem soft glam
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by ᴍᴏxʏ on 18/4/2018, 08:24

Imam 2-3 kuci....jedan od njih plavi!  sunny

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Find what you love, and let it kill you! 

Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
ᴍᴏxʏ
ᴍᴏxʏ

Female
Posts : 17413
2014-04-17

Age : 41
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by L'âme on 18/4/2018, 08:40

Med, kod koga si to radila?

_________________
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
Rudolf Steiner
L'âme
L'âme

Posts : 25744
2014-04-12


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by L'âme on 18/4/2018, 08:47

[size=54]Lady, koja ti je to od Eucerina?[/size]


Last edited by maggie13 on 18/4/2018, 08:51; edited 1 time in total

_________________
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
Rudolf Steiner
L'âme
L'âme

Posts : 25744
2014-04-12


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by L'âme on 18/4/2018, 08:50

Inace, u svezi dekorativne, postoji velika razika medju markama i cjenovnim razredima.
Od povoljnijih mogu neke stvari od Loreala, MF-a ili Bourjoisa.
Sjenila, neki ruzevi, maskare, rumenila...
Puderi vichy i shiseido (zavisi koliko sam velikodusna prema sebi), a inace solidna dekorativna po vrlopristojnim cijenama MakeUpFactory, ArtDeco, Pupa, etc.
Imam vrlo osjetjivu kozu i oci, pa mi je Art Deco super.

_________________
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
Rudolf Steiner
L'âme
L'âme

Posts : 25744
2014-04-12


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 21/4/2018, 13:24

Dr. Grmuša u Splitu...

E da, Make up Factory je i meni super. Imam savršeno rumenilo od njih. Nekako nemaju upečatljiv štand, pa sam ih zaobilazila, a odličan im je make up. Jesi oni nekakva ArtDeco podfirma ili sam ja to krivo razumjela?
Pupa isto ima odličan make up.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by L'âme on 21/4/2018, 18:42

@medication wrote:Dr. Grmuša u Splitu...

E da, Make up Factory je i meni super. Imam savršeno rumenilo od njih. Nekako nemaju upečatljiv štand, pa sam ih zaobilazila, a odličan im je make up. Jesi oni nekakva ArtDeco podfirma ili sam ja to krivo razumjela?
Pupa isto ima odličan make up.
hvala na info:-)
Ne znam jesu li iz iste firme oba branda.
Osobno mi je artdeco drazi.
Bolje pogoduje osjetljivim ocima.

_________________
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
Rudolf Steiner
L'âme
L'âme

Posts : 25744
2014-04-12


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 20/6/2018, 08:40

Dobila sam hvaljeno The Balm dugotrajno rumenilo. Fine je teksture, kvalitetno i jako pigmentirano. No za sad mi se po trajnosti jos uvijek Make up factory cini boljim.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 21/6/2018, 11:14

Balea feuchtigskeit gel creme za lice je nesto predivno. Osvjezi, hidratizira, divno.

avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by ᴍᴏxʏ on 21/6/2018, 14:04

Ja ne planiram vise uci u bipu...samo u dm....

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Find what you love, and let it kill you! 

Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
ᴍᴏxʏ
ᴍᴏxʏ

Female
Posts : 17413
2014-04-17

Age : 41
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 21/6/2018, 14:06

Zasto/
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 21/6/2018, 14:32

Ovo je i mene zacudilo...
Zasto zagy?
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by ᴍᴏxʏ on 21/6/2018, 14:40

Zgadila mi se bipa
A i skuplji smo

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Find what you love, and let it kill you! 

Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
ᴍᴏxʏ
ᴍᴏxʏ

Female
Posts : 17413
2014-04-17

Age : 41
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by ᴍᴏxʏ on 21/6/2018, 14:44

I balea je jaca i od vecine skupih marki....

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Find what you love, and let it kill you! 

Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
ᴍᴏxʏ
ᴍᴏxʏ

Female
Posts : 17413
2014-04-17

Age : 41
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 21/6/2018, 14:54

Znam...
Samo ljudi misle da, ako kupe neki vichy ili sl da ce automatski dobiti zdraviji proizvod po tijelo itd.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by veber on 21/6/2018, 14:59

Recenzije kozmetike  - Page 48 Bipa_g10
Bipa u HR

_________________
Bolje Bukefal u garaži nego Alexandar u Srbiji
veber
veber

Male
Posts : 42901
2014-12-30


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 21/6/2018, 15:00

:^0

Jadnom sam u Lidlu vidjela snizen secer sa 5.99, na 5.89... I jos pise super akcija! 
Cerila sam se cijeli dan
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by ᴍᴏxʏ on 21/6/2018, 15:05

To su tippfehler...to je drugo....

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Find what you love, and let it kill you! 

Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
ᴍᴏxʏ
ᴍᴏxʏ

Female
Posts : 17413
2014-04-17

Age : 41
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 48 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum