Neofolk / apocalyptic folk / martial industrial / military pop / psych folk / new weird america
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Neofolk / apocalyptic folk / martial industrial / military pop / psych folk / new weird america
Sad kad si ih već spomenuo, naravno da tema ne može proći bez da stavim:
Guest- Guest
Re: Neofolk / apocalyptic folk / martial industrial / military pop / psych folk / new weird america
Kakvu glaščinu ima Lisa Gerrard
Guest- Guest
Vrlo zanimljivo.Vegvísir wrote:
E sad, ja stvarno ne bih znao gdje bih ove genijalce svrstao, valjda nije pogrešno ako ih "okačim" ovdje":
Guest- Guest
von_Starhemberg wrote:Vrlo zanimljivo.Vegvísir wrote:
E sad, ja stvarno ne bih znao gdje bih ove genijalce svrstao, valjda nije pogrešno ako ih "okačim" ovdje":
Ma može i ovdje, dobro zvuči
Ni ovo što sam gore stavila nije baš u potpunosti za ovu temu, ali mi je nekako bilo najbliže tu staviti
Volim kako zvuči taj Joik stil pjevanja karakterističan za Same... dosta zanimljivu priču iza sebe ima...
http://en.wikipedia.org/wiki/Joik
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» Asylum flow to industrial world
» Dow Jones Industrial Average Breaks 20,000 for First Time
» Is Martial Law the Next Shoe to Drop?
» Why does Croatia look so weird?
» Asylum flow to industrial world
» Dow Jones Industrial Average Breaks 20,000 for First Time
» Is Martial Law the Next Shoe to Drop?
» Why does Croatia look so weird?
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 1 of 4