UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Zagy wrote:A meni idu na živce mrgudi kojima sve ide na kurac!![]()
Ja ne slavim Valentinovo, odavno si ne kupujemo ništa, znam da je komercijala u pitanju....Al brate neka drugi odlučuju za sebe... neka se daruju ako žele. ...ako ne žele opet dobro ...ne osjećam se ugroženo ni sa jedne strane....
slažem se..... dobro rečeno
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Uopce nisam mrgud, nisam nikada "slavio" taj dan.
Ajmo si cestitati kinesku novu godinu, pravoslavni bozic, svetog josipa...
Ajmo si cestitati kinesku novu godinu, pravoslavni bozic, svetog josipa...

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
Ti možeš birati i dan sv.Mrguda,tvoj izbor...u tome je poanta,biraj sine...ili čiko. ..kako god...:D
Guest- Guest
Dobar dan svima, pa i dežurnom čangrizalu

Slažem se sa Zagy, nek svatko slavi, obilježava i čestita ono što mu se slavi, obilježava i čestita. Sve je iskomercijalizirano; k vragu, od slavljenja rođendana preko Božića, Uskrsa, Svetog Nikole pa do obilježavanja dana mrtvih. Meni je Valentinovo bezveze, kao i puno drugih takvih dana, al' eto, onima koji ga slave ili im je ono samo simpa tulavost koja ih veseli - nek' im je sretno.

Slažem se sa Zagy, nek svatko slavi, obilježava i čestita ono što mu se slavi, obilježava i čestita. Sve je iskomercijalizirano; k vragu, od slavljenja rođendana preko Božića, Uskrsa, Svetog Nikole pa do obilježavanja dana mrtvih. Meni je Valentinovo bezveze, kao i puno drugih takvih dana, al' eto, onima koji ga slave ili im je ono samo simpa tulavost koja ih veseli - nek' im je sretno.
Guest- Guest
Ja ne kužim čemu tolika fama oko Valentinova. Ako ti se ne slavi, nemoj slavit i bok.
Meni je danas godišnjica, pa ne radimo cirkus oko toga. Dogovorili smo se da ćemo odmarat doma, preskočit kuhanje i čišćenje i jest lava muffinse.
Meni super Valentinovo.
Meni je danas godišnjica, pa ne radimo cirkus oko toga. Dogovorili smo se da ćemo odmarat doma, preskočit kuhanje i čišćenje i jest lava muffinse.
Meni super Valentinovo.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
draga modra,
pisem ti ovo u nadi da se neces u potpunosti razocarat u mene i da me neces zbog toga manje voljet
naime, kao sto si i vidjela iz prilozene slike na drustvenoj mrezi facebook, tiramisu koji sam pravila je ispao visualno nelijep
presjek kojeg si trazila ti nisam mogla poslati, jer ga, zbog premalo stegnute kreme, fenomena koji sad vec postaje normalna pojava u mojim slasticarnim avanturama, nije ni bilo
moje razocarenje je bilo neizmjerno
osobe koje su se ipak usudile probat tu propalu 'stvar' (da, stvar, bolji naziv ni ne zasluzuje ) su mi rekle da je preukusan
to mi nije bila utjeha, jer perfekcionist koji jesam, se ne zadovoljava takvim odgovorima ...
cinjenica da me ipak andjeo kolaca voli se pokazala sutradan kad, otvorivsi frizider, ugledah stvar stegnute strukture, oh !
moja sreca je bila neizmjerna !
no presjek je i dalje bio nemoguc, jer je zbog tog prvog dana stvar vec napravila poprilicno stete za estetiku
mislim da je ovaj novi recept s previse kreme los
nastavit cu pravit po mom starom receptu, koji sam iz inata bacila, al pokusat cu si vizualizirat onaj papir s rozim slovima i bit ce sve u redu
nadam se ... jer sto je zivot bez nade
izvlacim pouku iz svega ovoga, koja mi kaze da nista u zivotu ne treba shvacat zdravo za gotovo i da i najjednostavnije stvari u zivotu mogu bit promasene, ako ih uzmes s visoka
srdacan pozdrav,
bb
pisem ti ovo u nadi da se neces u potpunosti razocarat u mene i da me neces zbog toga manje voljet
naime, kao sto si i vidjela iz prilozene slike na drustvenoj mrezi facebook, tiramisu koji sam pravila je ispao visualno nelijep
presjek kojeg si trazila ti nisam mogla poslati, jer ga, zbog premalo stegnute kreme, fenomena koji sad vec postaje normalna pojava u mojim slasticarnim avanturama, nije ni bilo
osobe koje su se ipak usudile probat tu propalu 'stvar' (da, stvar, bolji naziv ni ne zasluzuje ) su mi rekle da je preukusan
to mi nije bila utjeha, jer perfekcionist koji jesam, se ne zadovoljava takvim odgovorima ...
cinjenica da me ipak andjeo kolaca voli se pokazala sutradan kad, otvorivsi frizider, ugledah stvar stegnute strukture, oh !
no presjek je i dalje bio nemoguc, jer je zbog tog prvog dana stvar vec napravila poprilicno stete za estetiku
nastavit cu pravit po mom starom receptu, koji sam iz inata bacila, al pokusat cu si vizualizirat onaj papir s rozim slovima i bit ce sve u redu
izvlacim pouku iz svega ovoga, koja mi kaze da nista u zivotu ne treba shvacat zdravo za gotovo i da i najjednostavnije stvari u zivotu mogu bit promasene, ako ih uzmes s visoka
srdacan pozdrav,
bb
betty.boop-
2015-01-23
Vi ste mladi, zaljubljeni, normalno da vam je super.medication wrote:Ja ne kužim čemu tolika fama oko Valentinova. Ako ti se ne slavi, nemoj slavit i bok.
Meni super Valentinovo.
Samo gustajte.
dijagram-
2015-08-09
betty.boop wrote:draga modra,
srdacan pozdrav,
bb

dijagram-
2015-08-09
Hahaha, a boze bety.
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=6040
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=6040

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-