ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

mi smo za njih Real Madrid

Go down

mi smo za njih Real Madrid Empty mi smo za njih Real Madrid

Post by debotoijusto Wed 5 Jun - 11:24

SRPSKI predsjednik Aleksandar Adem Vuchiqi govorio je tijekom gostovanja na RTS-u o Svesrpskom saboru koji počinje za tri dana. Kazao je kako će to biti velika manifestacija i fešta za Beograd te najavio dolazak velikog broja ljudi.
"Mislim da će oko 10 tisuća doći iz Republike Srpske. Ali najmanje šest do sedam tisuća ljudi", poručio je. Potvrdio je kako će se održati zajednička sjednica vlade Srbije i vlade Republike Srpske. 

"Bit će prisutna i dvojica predsjednika. Radimo na tekstu deklaracije. Imat ćemo mnogo toga važnog i zajedničkog", dodao je. Naglasio je kako će se konačno dogovoriti sve oko izgradnje Muzeja žrtava Jasenovca, prenosi Telegraf.
Napomenuo je kako je njemu muzej strašno važan i da su tri godine trajali pregovori o početku izgradnje. "Konačno da krenemo raditi. Tri godine nismo. I stvarno sam sit priča i danas sam, nažalost, morao povisiti ton i s tim će sada krenuti", rekao je Adem Vuchiqi.
Istaknuo je kako će svaki ministar imati svog gosta. "Svi će bukvalno imati svoje goste iz Republike Srpske da potpisuju sporazume, memorandume i da vide što možemo učiniti, prije svega i uvijek poštujući Daytonski sporazum, i prozivajući neodgovorne inozemne faktore koji ruše Daytonski sporazum uvijek optužujući nekog drugog", naveo je. 
Potvrdio je da će pozvati i predstavnike Srba iz Crne Gore. "Neki se stide svoje matice, neki se ne stide. Ti koji se ne stide svoje Srbije oni su dobrodošli. Oni koji se stide Srbije oni će lako naći mjesto za svoju kuknjavu i kritiku protiv Srbije i u Zagrebu, i u Podgorici, i u Sarajevu i svuda. Tako da će i za Beograđane to biti jedna velika fešta", uvjeren je Adem Vuchiqi.
Tvrdi da je Srbima bilo dosta izbornih kampanja. "Ubiše nas godinu dana sa svim svojim zahtjevima dok nisu konačno poraženi ogromnom razlikom. Dakle, sad idemo raditi da provedemo sve ono što smo obećali ljudima 2027. Kada to uradimo, onda imate izbore poslije 15 godina vlasti. Možda je vrijeme i za neke druge, ali to uvijek odlučuje narod", poručio je. 
Dodao je da su neki pitali što će Realu 15. titula u Ligi prvaka, da je bolje da Dortmund uzme drugu, a da je na kraju ipak Real uzeo 15. titulu. "Rekao sam vam ja prije tjedan dana, mi smo za njih Real Madrid", zaključio je. 


https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-organizira-svesrpski-sabor/2570902.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30806
2014-04-12


Back to top Go down

mi smo za njih Real Madrid Empty Re: mi smo za njih Real Madrid

Post by debotoijusto Wed 5 Jun - 11:27

u ono vrijeme probude se gradjani srbije no bude kasno a kmecanje bude na najjace , poslanica 2.1 po debotu
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30806
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum