ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

cat fight baba udesno

Go down

cat fight baba udesno Empty cat fight baba udesno

Post by debotoijusto 13/5/2024, 20:24

DANAS su se na društvenim mrežama sukobile bivša premijerka Jadranka Kosor i aktualna saborska zastupnica Vesna Vučemilović. Podsjetimo, Vučemilović je odlučila podržati Plenkovića i priključiti se parlamentarnoj većini, zbog čega su je Suverenisti izbacili iz stranke.

Vučemilović je u razgovoru za Novi list pokušala objasniti svoju odluku. "Što bih ja radila u četiri godine oporbe, samo sjedila u saboru i primala zastupničku plaću? Kako bi, primjerice, Suverenisti prikupili potpise 30 zastupnika da bilo koji naš prijedlog, nakon što bi dva mjeseca bio u dnevnom redu, dođe na raspravu planarne sjednice?

Tko bi nam to dao potpis? Matematika je egzaktna, bez Možemo i SDP-a jednostavno se ne može do 30 potpisa jer u saboru nema više Socijaldemokrata, a Domovinski pokret u ovom sazivu nije u oporbi", istaknula je.

Navedeno objašnjenje je zasmetalo Kosor. "Veli seka da ona ne bi bila 4 godine u opoziciji i primala plaću pa je radije podržala AP protiv kojeg je bila u opoziciji jer je smisao opozicije u demokracijama da bude korektiv vladajućima. Prekobicnula se, bude nagrađena, vrag odnio sram i obraz", napisala je Kosor na X-u.
Ubrzo joj je stigao odgovor. "Gle tko se javio. Dežurna hrvatska internetska alapača. Osoba koja nikad u životu nije nijedne izbore dobila na svoje ime nego je uvijek bila postavljana na funkcije, radi frizure. Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Njezina jedina ostavština se može sažeti u pet riječi: 'Kud Ivo, tud i ja'", poručila je Vučemilović na Facebooku.


https://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-seka-bude-nagradjena-vrag-odnio-obraz-vucemilovic-gle-tko-se-javio/2564794.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30677
2014-04-12


Back to top Go down

cat fight baba udesno Empty Re: cat fight baba udesno

Post by vuksadinare 13/5/2024, 20:31

Libo me racku za jednu i drugu ali Vucemilovicka je u pravu kad je rekla da je jaca cinkerica.. znam lika koji je radio u ministarstvu branitelja dok je ona bila ministrica i jos onda mi je rekao da jaca cinka Sanader u svoje suradnike.. a cinkala je i Milanovica.. mislim ona je ako ne zadnja među zadnjima koja bi trebala moralizirati o drugima.. ko i severina kad moralizirati da su drugi kurve i dvolicni
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 99289
2015-09-08


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum