Stiglo ozbiljno upozorenje iz Washingtona za državu u Europi: 'Srdačne veze sa Rusijom su opasne'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Stiglo ozbiljno upozorenje iz Washingtona za državu u Europi: 'Srdačne veze sa Rusijom su opasne'
To, Longi, samo udri...
Eroo- Posts : 79705
2016-07-22
Re: Stiglo ozbiljno upozorenje iz Washingtona za državu u Europi: 'Srdačne veze sa Rusijom su opasne'
Ne zanimaju me depeše iz kancelarija globalne kabale koja usput rečeno podržava Komšića.
Ako im smeta ovisnost nekog tamo u Europi o ruskom plinu i nafti a pa štaš sad ?
ŽIVJELA RUSIJA
ŽIVJELA RUSIJA
ŽIVJELA RUSIJA
TKO VAN JEBE MATER I KOGA ĆETE VI PRAVIT BUDALON. PRODAJETE RUSKU NAFTU MAĐARIMA I TIM ISTIM RUSOFILIMA A ONDA SE NEŠTO KAO ŽALITE. MRŠ U TRI PIZDE MILE MATERINE.
Ako im smeta ovisnost nekog tamo u Europi o ruskom plinu i nafti a pa štaš sad ?
ŽIVJELA RUSIJA
ŽIVJELA RUSIJA
ŽIVJELA RUSIJA
TKO VAN JEBE MATER I KOGA ĆETE VI PRAVIT BUDALON. PRODAJETE RUSKU NAFTU MAĐARIMA I TIM ISTIM RUSOFILIMA A ONDA SE NEŠTO KAO ŽALITE. MRŠ U TRI PIZDE MILE MATERINE.
RayMabus- Posts : 187308
2014-04-11
T.- Posts : 17683
2014-04-14
Orban u problemima...
2016-07-22
Bit će druga pjesma kad Narančasti ponovo zasjedne u fotelju jajaste kancelarijeEroo wrote:Stiglo ozbiljno upozorenje iz Washingtona za državu u Europi: 'Srdačne veze sa Rusijom su opasne'
https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet/stiglo-ozbiljno-upozorenje-iz-washingtona-za-drzavu-u-europi-srdacne-veze-sa-rusijom-su-opasne/537182
zganci_i_jetrica- Posts : 1423
2021-06-05
Ustvari, nakon malo analize došao sam do zaključka
da se radi o 2 države.
Netko o tome ipak zna više od mene.
da se radi o 2 države.
Netko o tome ipak zna više od mene.
2016-07-22
Orban: Okupirat ćemo Bruxelles, nemamo izbora
MAĐARSKI premijer Viktor Orban rekao je danas, u iščekivanju europskih izbora u lipnju, da je spreman marširati u Bruxelles i "okupirati" središte Europske unije kako bi "branio mađarsku slobodu i suverenost".
Orban, na vlasti već 14 godina, se nada da će njegova stranka Fidesz profitirati od uspona krajnje desnice diljem Europe. Njegova se zemlja priprema za preuzimanje rotirajućeg predsjedanja Europskom unijom u drugoj polovici godine.
samo naprijed do kraja
MAĐARSKI premijer Viktor Orban rekao je danas, u iščekivanju europskih izbora u lipnju, da je spreman marširati u Bruxelles i "okupirati" središte Europske unije kako bi "branio mađarsku slobodu i suverenost".
Orban, na vlasti već 14 godina, se nada da će njegova stranka Fidesz profitirati od uspona krajnje desnice diljem Europe. Njegova se zemlja priprema za preuzimanje rotirajućeg predsjedanja Europskom unijom u drugoj polovici godine.
"Nemamo drugi izbor nego okupirati Bruxelles"
"Ako želimo obraniti mađarsku slobodu i suverenost, nemamo drugi izbor već okupirati Bruxelles", rekao je Orban pred oko 1000 pristaša. "Marširat ćemo u Bruxelles i sami donijeti promjenu Europskoj uniji", poručio je.samo naprijed do kraja
vili40-
2015-08-02
Eroo wrote:To, Longi, samo udri...
Pičko šabanska, ne'š uteći. Pjevat ćeš ti meni Po dolinam i vzgoriam sred Brežica ogrnut ruskom trobojnicom.
RayMabus wrote:Koga boli k za dopise globalne kabale i šta oni hoće ?
E zbog ovoga imash poshtovanje od mene jer si shvatio smisao svih jebenih dogadjaja na Balkanu.Evo hvala Bogu i Milanovic shvatio pa zeli biti ko prijatelj mu Dodo i maknuti hrvate od te Kabale jer im se sprema takav sunovrat da mi je pomalo i zao jer nisu svi chifuti krivi ali vecina jeste i neka si jebu mater.Pazi ovo,prijete Srbiji na takav nachin kao fol Srbija je dio Evrope,jeste ali geografski a nikako mentalno.Znachi pichke zidovske vishe ne znaju ni direktno prijetiti nego u bijelim rukavicama.Gdje je njihova poznata arogancija izabranog naroda ali od satane a ne od Boga.Prije je bilo lako udri iz zraka male narode po svijetu pa se ovi drugi useru i onda moraju slushati.Ali u doba super sonichnih raketa i NY i Washington su na dlanu tih atomskih monstruma kao na dlanu u roku par minuta pa ajmo dilbere ako imash muda.Konachno se vidi kraj Kaabali nakon 2.000 tisuca godina.Hvalim te boze.Gdje sui bio prije jebote,na godishnjem?
Koba wrote:Eroo wrote:To, Longi, samo udri...
Pičko šabanska, ne'š uteći. Pjevat ćeš ti meni Po dolinam i vzgoriam sred Brežica ogrnut ruskom trobojnicom.
A jesi ti naivan.On ce to od srca pjevati.On ti ima filozofiju one kineske poslovice "Ako ne mozesh izbjeci silovanje,probaj uzivati u njemu"On je genetski peder,voli da ga gadjaju u shupak.Tak da,kuzish?
ima da pjeva ovu našu...Koba wrote:Eroo wrote:To, Longi, samo udri...
T.- Posts : 17683
2014-04-14
RayMabus wrote:JEL TI JASNO ZAŠTO ?RayMabus wrote:Zato šta ja to oću a ja sam general galaksije a to znači da ja zapovijedam.Eroo wrote:RayMabus wrote:
Dignite ruske plinovode i naftovode u zrak ako vam smeta Mađarska ovisnost o ruskom plinu i nafti.
Zašto?
ZATO ŠTA SAM JA NA VRHU PIRAMIDE I BIT ĆE KAKO JA HOĆU.
ponašaš se kao da si se naglavače nekoliko puta sunovratio s te piramide
obuzdaj se prašinaru i pripremi na rušenje svih piramida u kršćanskom svijetu
2014-04-16
Ovaj je Demokrata i sve je to normalno.
Madjar je bio Imperija dok je Amerika bila poljana.
Interes neki nisu videli na Zapadu i onda traze sebe
Rezali su i na Ruse tako, pre nego sto su otisli u EU.
Ostali sto su ovce, to je druga prica.
Dovoljno je videti Budimpestu i shvatiti neke stvari.
Madjar je bio Imperija dok je Amerika bila poljana.
Interes neki nisu videli na Zapadu i onda traze sebe
Rezali su i na Ruse tako, pre nego sto su otisli u EU.
Ostali sto su ovce, to je druga prica.
Dovoljno je videti Budimpestu i shvatiti neke stvari.
Serbinho-3- Posts : 27896
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ozbiljno upozorenje turskog ministra: Više nismo saveznici Europe
» Putin već odlučio ozbiljno vojno zaprijetiti Europi
» Trebamo radikalne reforme OZBILJNO UPOZORENJE: Mandatar treba biti iz Mosta, stvari izmiču kontroli
» Forbes: Demokrate i Hillary imaju puno dublje i lukrativnije veze sa Rusijom od Trumpa
» Vučic: Zapad nam želi uništiti vojnu industriju i naše specijalne veze sa Rusijom
» Putin već odlučio ozbiljno vojno zaprijetiti Europi
» Trebamo radikalne reforme OZBILJNO UPOZORENJE: Mandatar treba biti iz Mosta, stvari izmiču kontroli
» Forbes: Demokrate i Hillary imaju puno dublje i lukrativnije veze sa Rusijom od Trumpa
» Vučic: Zapad nam želi uništiti vojnu industriju i naše specijalne veze sa Rusijom
Page 2 of 2