BREAKING: Ruski opozicijski leader Navalny popio čaj
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
BREAKING: Ruski opozicijski leader Navalny popio čaj
BREAKING: Ruski opozicijski leader Navalny umro u zatvoru
Eroo- Posts : 78873
2016-07-22
Re: BREAKING: Ruski opozicijski leader Navalny popio čaj
Moje emocije su takve da je najbolje ništa ne reći.
Sve rusofile treba u zatvor i ...čaj za marendu neka im bude obaveza.
pobi sve sto zucne, olos !
ne znam kako i zasto narod
trpi ova ponizenja i zlo
ne znam kako i zasto narod
trpi ova ponizenja i zlo
2020-04-21
immortal likes this post
nejasno,
zasto se vratio iz nemacke
zlikovcu na izvolte...
zasto se vratio iz nemacke
zlikovcu na izvolte...
2020-04-21
Jedan izdajnik I prodana dusa manje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
AlfaOmega and Službenik like this post
immortal dislikes this post
gdje su sad dušebriznici meka srca koji su plakali za Gonzalom Lirom?Aha,vjerojatno jer je Navalni očito umro od starosti.pa ne bi rusi i nije putler staljin.
vili40-
2015-08-02
Lider čega?
Izdajnički kurvin sin u službi zapada krepao.
Nadam se da se govnar koprcao u mukama.
Izdajnički kurvin sin u službi zapada krepao.
Nadam se da se govnar koprcao u mukama.
immortal dislikes this post
Ovaj ruski režim je krvav do nosa.
immortal likes this post
vili40 wrote:gdje su sad dušebriznici meka srca koji su plakali za Gonzalom Lirom?Aha,vjerojatno jer je Navalni očito umro od starosti.pa ne bi rusi i nije putler staljin.
Je l' Lira bio Ukrajinac koji je izdao Ukrajinu? Nije. Nego novinar s američkom i čileanskom putovnicom koji je pisao o realnom stanju u ukronacističkoj jebenoj tvorevini koju ti kao fetivi suvremeni i moderni kvaziljevičar braniš.
Jeba te Navaljni. Spali u znak prosvjeda.
Last edited by Koba on 2/16/2024, 15:49; edited 1 time in total
Eroo wrote:Ovaj ruski režim je krvav do nosa.
Čekaj malo, nije još počeo čistiti gamad tvoje vrste. Navaljni je tek mala lokvica. Kad vas prave prasce Ruje počnu loviti bit će skvičanja.
Eroo wrote:Sve rusofile treba u zatvor i ...čaj za marendu neka im bude obaveza.
Probaj od mene pička ti materina udbaška i tebi i Ukrajini.
Da ćeš doći na red u to ne sumnjaj. Ne računaj na poziciju u u zaleđu.Koba wrote:Eroo wrote:Sve rusofile treba u zatvor i ...čaj za marendu neka im bude obaveza.
Probaj od mene pička ti materina udbaška i tebi i Ukrajini.
Pravda je najbolja osveta.
2016-07-22
Lira je bio ruski špijun i pedofil jeba te on i ti njega.Koba wrote:vili40 wrote:gdje su sad dušebriznici meka srca koji su plakali za Gonzalom Lirom?Aha,vjerojatno jer je Navalni očito umro od starosti.pa ne bi rusi i nije putler staljin.
Je l' Lira bio Ukrajinac koji je izdao Ukrajinu? Nije. Nego novinar s američkom i čileanskom putovnicom koji je pisao o realnom stanju u ukronacističkoj jebenoj tvorevini koju ti kao fetivi suvremeni i moderni kvaziljevičar braniš.
vili40-
2015-08-02
postoji li u Rusiji iti jedna osoba, ali iti jedna javna osobna da je samo blago protiv Putina i rata, a da nije strpana u zatvor ili pala kroz prozor?
bio je onaj jedini predsjednički kandidat , lik čak i nije nešto niti protiv Putina niti protiv rata, nego je samo kao opozicija koja nije pod kontrolom Moskve ---- i odbilo mu kandidaturu.
Inače takve države su žestoka sprdačina.
Imaš na papiru Rusiju, koja je što je najgore na papiru Republika, demokracija, ima zakone i ustav sličan kakav imaju druge Europske zemlje, a sa druge strane ponaša se kao Kina koja je barem na papiru i jednopartijska diktatura, i na papiru ima ograničenja sloboda , pa znaš na čemu si, šta smiješ šta nesmiš.
u Rusiji na papiru se možeš ponašati i pričati i sve ostalo kao u većini zapadnih zemalja, a u stvarnosti, Putinovi NKDOvci tumače zakon kako njima odgovara.
bio je onaj jedini predsjednički kandidat , lik čak i nije nešto niti protiv Putina niti protiv rata, nego je samo kao opozicija koja nije pod kontrolom Moskve ---- i odbilo mu kandidaturu.
Inače takve države su žestoka sprdačina.
Imaš na papiru Rusiju, koja je što je najgore na papiru Republika, demokracija, ima zakone i ustav sličan kakav imaju druge Europske zemlje, a sa druge strane ponaša se kao Kina koja je barem na papiru i jednopartijska diktatura, i na papiru ima ograničenja sloboda , pa znaš na čemu si, šta smiješ šta nesmiš.
u Rusiji na papiru se možeš ponašati i pričati i sve ostalo kao u većini zapadnih zemalja, a u stvarnosti, Putinovi NKDOvci tumače zakon kako njima odgovara.
a doslovno.vili40 wrote:Lira je bio ruski špijun i pedofil jeba te on i ti njega.Koba wrote:vili40 wrote:gdje su sad dušebriznici meka srca koji su plakali za Gonzalom Lirom?Aha,vjerojatno jer je Navalni očito umro od starosti.pa ne bi rusi i nije putler staljin.
osim toga nitko ga nije mučio, lik je sam napisao da nije bio mučen, nego da je obolio u zatvoru, a gdje neće, pušio cigaru za cigarom, kada mu je SBU ušao u stan, posrana wc školjka, lik izgleda kao djeda od 80godina.. tucker carlson njegovo godište izgleda kao mladić, ja znam likove sa 55godina, jedan iz rata, lik ima trbušne mišiće, radi na baušteli.. ne bi toga slomio UA zatvor...
vili40 wrote:Lira je bio ruski špijun i pedofil jeba te on i ti njega.Koba wrote:vili40 wrote:gdje su sad dušebriznici meka srca koji su plakali za Gonzalom Lirom?Aha,vjerojatno jer je Navalni očito umro od starosti.pa ne bi rusi i nije putler staljin.
Realno me boli kurac za Liru. Ali je zagnojio jer je prokazivao ukrofašističku tvorevinu.
Govorim o licemjerju smrdljivog zapada.
On pedofil? Moguće. Hunter Biden nije. Slava Americi.
Navaljni je bio Rus koji je radio za strane službe, dakle izdajnik.
I nakon izgona došao se takav kurčiti.
Što je mislio revoluciju podignuti?
99% Rusa danas diže zdravicu.
Ja nisam Rus, ali dižem zdravicu.
Ponavljam, nadam se da se barem malo koprcao.
Idemo narode navali, još malo pa nestalo, kupite benzina ili petroleja za spaliti se, za sirotog Navaljnog. Možete i pred rusko veleposlanstvo. Dobit ćete i poticaje od vlade RH ili EU fondova.
Mogao bi ti završiti u Sibiru. U najboljem slučaju.Koba wrote:Idemo narode navali, još malo pa nestalo, kupite benzina ili petroleja za spaliti se, za sirotog Navaljnog. Možete i pred rusko veleposlanstvo. Dobit ćete i poticaje od vlade RH ili EU fondova.
Najprije preko Dunava, a odatle u Ukrajinu, u vod zatvorenika. Bez oružja i municije.
Potrošen ukrajinski metak je najveći dobitak za Rusiju. Tako danas izgleda.
Poslije toga, ako imadneš sreće - pravac u Sibir. U crnoj vreći, jelte...
2016-07-22
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» U Rusiji otrovan Navalny: u teškom je stanju
» Navalny tužio zatvor u Moskvi zato što nije dobio Kur'an
» Newt Gingrich: Trump bi mogao postati Američki Navalny
» covjek popio
» Chinese leader Xi Jinping take part in the APEC economic summit and meet with Biden
» Navalny tužio zatvor u Moskvi zato što nije dobio Kur'an
» Newt Gingrich: Trump bi mogao postati Američki Navalny
» covjek popio
» Chinese leader Xi Jinping take part in the APEC economic summit and meet with Biden
Page 1 of 6