ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by RayMabus Mon 22 Jan - 13:48

Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

https://www.geopolitika.news/vijesti/putin-cinjenica-je-da-nemamo-kamo-doveli-su-nas-do-takvog-stanja-da-im-moramo-reci-stop/


Evo snimaju o tebi ( doživotni predcjednik )


Ukrajina: Dopuštanje ruskim filmovima da sudjeluju na međunarodnim festivalima je podrška agresoru.


“Pacijent br. 1”  ruski je igrani film iz 2023. godine redatelja Reza Gigineishvilija.Enlarge this imageClick to see fullsize
Putin: Činjenica je da nemamo kamo Patient-No-1-poster


Radnja filma odvija se u kasnom SSSR-u . Generalni sekretar Centralnog komiteta KPSS- a Konstantin Ustinovič Černenko leži u vladinoj klinici. On je star i slab, ali čvrsto drži vlast. “Moć se samo uzima, nikad se ne daje”, ponavlja. A to pogoduje i elitama i obavještajnim službama - dok je “tijelo” živo, razne skupine dobivaju svoje političke bodove. Glavni tajnik je "osuđen na doživotnu kaznu". O njemu se brine mlada medicinska sestra Sasha. Mala, krhka i neugledna, nosi teško breme odgovornosti za život najvišeg dužnosnika zemlje.


Nagrada za najbolji rad scenografa na Filmskom festivalu Dark Nights (PÖFF) u Tallinnu 

Nagrada za najbolju režiju na 33. Cottbus Film Festivalu

Filmska nagrada Zaklade Werner Herzog (2023.)

Gigineishvilijev film o umirućem glavnom tajniku pobijedio je u Njemačkoj . DW (13. studenog 2023.). Datum pristupa: 13.11.2023.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56979-slovacka-obnavlja-kulturnu-suradnju-s-rusijom
RayMabus
RayMabus

Posts : 179295
2014-04-11


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by RayMabus Mon 22 Jan - 13:59

Ruski predsjednik Vladimir Putin odgovarao je na pitanja novinara o aktualnim temama vezanim uz odnos Rusije i zapada, najviše u kontekstu Ukrajine i tamošnjeg rata kojemu se kraj ne nazire. Njegove su odgovore jučer objavili brojni ruski mediji, a mi prenosimo najzanimljivije dijelove.

Putin je podsjetio na riječi bivšeg češkog predsjednika Miloša Zemana (mandat mu je završio početkom 2023.g.), lijevog populiste nesklonog Europskoj uniji i njenoj migrantskoj politici, a sklonog Rusiji i Kini – koji je vrlo otvoreno rekao: rat u Ukrajini nije počeo u veljači 2022., nego u ljeto 2008., kada je odlučeno da se Ukrajini i Gruziji otvore vrata NATO.

Ruski čelnik je podsjetio da je Ukrajina stekla neovisnost na temelju Deklaracije o neovisnosti u kojoj je pisalo da je Ukrajina neutralna država, a odluka iz 2008. radikalno je promijenila situaciju u istočnoj Europi i sa stajališta osiguranja ruske sigurnosti. “Pojava na našim granicama moćnog vojnog bloka, čije su akcije regulirane, između ostalog, člankom 5. Washingtonskog sporazuma, u Rusiji će biti shvaćena kao izravna prijetnja sigurnosti naše zemlje. I izjave da ovaj proces nije usmjeren protiv Rusije ne mogu nas zadovoljiti.“ – kazao je Putin.

Dodao je da se nacionalna sigurnost ne može se graditi na obećanjima i da je Rusija takva uvjeravanja već čula uoči prethodnih valova širenja bloka, a da je sve to pokret prema granicama ruske vojne infrastrukture. „Zato, dečki, hajdemo živjeti zajedno i voditi iskreni dijalog. Kako ćemo biti tretirani, tako ćemo i reagirati na ovu politiku”, kazao je Putin. “Mi se ne krećemo prema NATO-u, ali NATO ide prema nama. Stoga, reći da se Rusija ponaša agresivno, u najmanju ruku ne odgovara zdravoj logici.

Na komentar izvjesnog njemačkog novinara da “NATO kaže da je takvo (ukrajinsko) pristupanje u nadolazećim godinama jednostavno nerealno”, Putin je odgovorio: „Što znači “oni kažu”? Vi i ja moramo razumjeti što oni “govore” u međudržavnim odnosima. 30 godina nam se govori da neće biti širenja NATO-a. A danas vidimo infrastrukturu NATO-a tik uz naš dom. Štoviše, raspravlja se o pitanju pristupanja Ukrajine NATO-u. Kažu, kao što ste rekli, to neće biti sutra. A kada? Prekosutra? Što to mijenja za nas iz povijesne perspektive? Apsolutno ništa. Čujemo da Ukrajina danas nije spremna za ulazak u NATO, znamo tu tezu. I onda kažu da je sutra neće primiti. Hoće li biti prihvaćena kada bude spremna za to? Ali za nas je to možda prekasno, pa želimo riješiti ovaj problem sada.“

Na upit ruskog novinara što bi se moglo dogoditi „ako nas (na zapadu) opet ne čuju, a „na pragu su naše kuće“ – Putin je odgovorio slijedeće: “Može biti vrlo različito. Ovisi o prijedlozima koje mi daju naši vojni stručnjaci. … „Činjenica je da nemamo kamo. Doveli su nas do takvog stanja da im moramo reći stop““ – rekao je ruski predsjednik.

“(Joe) Biden kaže da će Rusija napasti NATO ako se Putin ne zaustavi u Ukrajini”, podsjetio je novinar dalje Putina koji je odgovorio slijedeće:

“Ovo je potpuna besmislica, mislim da predsjednik Biden to razumije, ovo je samo figura govora kako bi opravdao svoju pogrešnu politiku u ruskom smjeru. Pogrešna je jer ne mislim da Sjedinjene Države danas, mislim u budućem svjetskom razvoju. Zainteresirani su, kao što su mislili prije 20 godina, da nanesu…strateški poraz Rusiji. Mislim, prvo, da to nije u nacionalnom interesu samih Sjedinjenih Država, ovo je prvo. Drugo, Rusija nema razloga, nema interesa – ni geopolitičkog, ni ekonomskog, ni političkog, ni vojnog – boriti se sa zemljama NATO-a.

Putin je kazao kako Rusija i NATO nemaju nikakvih teritorijalnih zahtjeva jedni prema drugima i dodao: “Pa uzeli su Finsku i uvukli je u NATO. Jesmo li imali sporova s Finskom? Problema nije bilo, sad će ih biti, jer ćemo tamo sada stvoriti Lenjingradsku vojnu oblast i tamo koncentrirati određene vojne jedinice. Zašto im ovo treba? … Oni nam umjetno stvaraju probleme, jer ne žele imati takvog konkurenta u Rusiji. To je sve. I morat će pronaći zajednički jezik s nama, jer će s nama morati računati.”


Sad se vadi kad je shvatija da se zajeba šta je iša napast Ukrajinu. Basketball  king
RayMabus
RayMabus

Posts : 179295
2014-04-11


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by RayMabus Mon 22 Jan - 14:07

Na upit ruskog novinara što bi se moglo dogoditi „ako nas (na zapadu) opet ne čuju, a „na pragu su naše kuće“ – Putin je odgovorio slijedeće: “Može biti vrlo različito. Ovisi o prijedlozima koje mi daju naši vojni stručnjaci. … „Činjenica je da nemamo kamo. Doveli su nas do takvog stanja da im moramo reći stop““ – rekao je ruski predsjednik.


Putin: Činjenica je da nemamo kamo Images?q=tbn:ANd9GcS6meQdD4bbeZqBoLcrzTj4RiwBao6iDCHMi_Xx-atEKq6W2RgcG5WNT_oQ9Ce8fuCpoI8&usqp=CAU
RayMabus
RayMabus

Posts : 179295
2014-04-11


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by Hoholo Mudovski Mon 22 Jan - 14:15

RayMabus wrote: Putin. “Mi se ne krećemo prema NATO-u, ali NATO ide prema nama. Stoga, reći da se Rusija ponaša agresivno, u najmanju ruku ne odgovara zdravoj logici.


Putin: Činjenica je da nemamo kamo 200.gif?cid=0679c7acazkaj826d06yaimba63hpx88xlz3qfkocq7w9uv9&ep=v1_gifs_search&rid=200
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 5175
2023-08-31


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by debotoijusto Mon 22 Jan - 14:30

misaj da ne zagori
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30919
2014-04-12


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by RayMabus Mon 22 Jan - 14:32

Baš me boli kurac šta je on zapeja u Ukrajini.

Nisan mu ja reka da napadne. To je njegova odluka. Nemam ja ništa s tim.

Ne znate čitat s razumjevanjem ?

Moram sto puta ponovit a onda još i podebljavat to šta triba da vi skužite konačno.

Ajmo opet.

Evo:

Mala napomena: Potpuno je nebitno šta ja sidim na jednoj strani planete ili sam u drugom sustavu jer se misli dakle sama duša kreću brzinama većim od brzina svjetlosti pa je dovoljno samo da nešto pomislim.

Amo opet čitat, datum vam je 23.01.2022

by RayMabus Sun 23 Jan - 9:50

Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.

Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.

Procjenjujem koliko je glup.Tema 23-01-2022
RayMabus
RayMabus

Posts : 179295
2014-04-11


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by RayMabus Mon 22 Jan - 14:39

Znači ja sam mu otvorio prostor za napad 23.01.2022 godine s ciljem da testiram koliko je glup.

Šta ja imam s tim šta je on odnosno bolje rečeno njegov ego odlučio da napadne cijelu Ukrajinu ?

Ništa. To je njegova odluka a ne moja. Sam pao sam se ubio. 

Ajmo sad opet čitat i podebljat ću to s navlačenjem.


Na početku ovog stvaranja Bog je glavnom liku povjerio i poslao tu školu unutarnjeg nadvladavanja. Zvao se Lucifer, anđeo koji je zračio tolikom dobrotom da je Svjetlo njegove ljubavi ispunilo ekstazom njegovu braću.
-
Bog ga je poslao da iskuša čovječanstvo i nije mogao odbiti božansku zapovijedDoveo je legiju od 72 anđela, čija su sjećanja izbrisana kako bi mogli bez oklijevanja izvršiti svoju misiju. Na taj način su postali Demoni, nastanjujući cikluse Tame (to su ciklusi koji interferiraju na svim vibracijskim planovima, kako duhovnom tako i fizičkom planu).
-
Ovi demoni, u obliku iskušenja, dominiraju tijelom želja ljudskog bića i također djeluju povećavajući ego u duhovima pogreške. Ego ne postoji samo na fizičkoj razini jer i duhovi zablude imaju ego u gušćim vibracijama, a taj im ego donosi žudnju za moći, buntovništvo i patnju. Samo duhovi koji su dosegli Svjetlost nemaju ego.
-
Kad je Lucifer krenuo sa svojom polemičkom misijom za one koji ne shvaćaju u potpunosti da je to uloga, bio je poznat kao Sotona, princ tame.
RayMabus
RayMabus

Posts : 179295
2014-04-11


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by RayMabus Mon 22 Jan - 15:02

Putin je kazao kako Rusija i NATO nemaju nikakvih teritorijalnih zahtjeva jedni prema drugima i dodao: “Pa uzeli su Finsku i uvukli je u NATO. Jesmo li imali sporova s Finskom? Problema nije bilo, sad će ih biti, jer ćemo tamo sada stvoriti Lenjingradsku vojnu oblast i tamo koncentrirati određene vojne jedinice. Zašto im ovo treba?


Uzeli su ? Nisu uzeli. Finska je sama kad je vidila šta ti i tvoji barbari izvodite odlučila sama ući u vojni obrambeni savez. Eto pa ti sad laži da su je "uzeli".


RayMabus
RayMabus

Posts : 179295
2014-04-11


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by RayMabus Mon 22 Jan - 15:32

Koji đikan ovi Putin.

Amo dalje. Ti gori samo drži obranu ( pat poziciju kakvu takvu, bilo kakvu , nekakvu samo da je pat pozicija ) i ne beri brigu. Stiže armija Jug.

I kreće prema Komšičevcima koji su sad u rasulu.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/margarita-simonjan-sablaznila-u-emisiji-uzivo-na-ruskoj-tv-treci-svjetski-rat-uskoro-ali-ne-zbog-ukrajine-15418262

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Images?q=tbn:ANd9GcQdc5u-OGZSuFlRH69TS0tQue3YtHpkH5HGPA&usqp=CAU
RayMabus
RayMabus

Posts : 179295
2014-04-11


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by Hoholo Mudovski Mon 22 Jan - 19:23

debotoijusto wrote:misaj da ne zagori
"Tražimo da se dostave barem imena ubijenih u Buchi, ali se zahtjevima ne udovoljava. Sve se prešućuje."
Lavrov opet apelira u UNu
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 5175
2023-08-31


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by Hoholo Mudovski Mon 22 Jan - 19:25

Predmnijevam ista ekipa što je snajperima rokala prosvjednike na Majdanu...
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 5175
2023-08-31


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by RayMabus Sun 28 Jan - 8:38

Putin: Činjenica je da nemamo kamo 240128009.1_mn

Putin je počeo govoriti o nacizmu na Baltiku: Put ka ekspanziji "ruskog svijeta"?
RayMabus
RayMabus

Posts : 179295
2014-04-11


Back to top Go down

Putin: Činjenica je da nemamo kamo Empty Re: Putin: Činjenica je da nemamo kamo

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum