ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nije anemija sad je i si kopa! Plenki ne zna što Pupi radi sa proračunskim novcem

Go down

Nije anemija sad je i si kopa! Plenki ne zna što Pupi radi sa proračunskim novcem Empty Nije anemija sad je i si kopa! Plenki ne zna što Pupi radi sa proračunskim novcem

Post by vuksadinare Wed 17 Jan - 12:59

https://narod.hr/hrvatska/plenkovic-ne-zna-sto-radi-snv-s-proracunskim-novcem-podsjetit-cemo-ga
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 98682
2015-09-08


Back to top Go down

Nije anemija sad je i si kopa! Plenki ne zna što Pupi radi sa proračunskim novcem Empty Re: Nije anemija sad je i si kopa! Plenki ne zna što Pupi radi sa proračunskim novcem

Post by debotoijusto Wed 17 Jan - 17:10

SABORSKI zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić ustvrdio je danas da je, nakon njegovog pitanja premijeru o knjizi Krajina 1991.-1995., za koju tvrdi da je "velikosrpska propaganda" financirana javnim novcem, pustio dva dana da vidi hoće li itko reagirati.
Mlinarić je na konferenciji za medije u Hrvatskom saboru ustvrdio da je "pustio dva dana da vidi hoće li se na njegovo zastupničko pitanje predsjedniku vlade Andreju Plenkoviću, u vezi sa spornom knjigom naslova Krajina, očitovati vlada ili njezin Ured za nacionalne manjine ili Ministarstvo branitelja". 


Riječ je o knjizi Krajina 1991.-1995. autora Koste Nikolića, u izdanju Frakture i SNV-a, koja je, prema opisu knjige na Frakturinim internetskim stranicama, potkrijepljena brojnim dokumentima s početka devedesetih.
To je u izjavi za Novi list istaknuo i glavni urednik Frakture Seid Serdarević, rekavši da Nikolićeva knjiga gotovo isključivo sadrži dokumente iz arhive Krajine u Srbiji koja je u Hrvatskoj nedostupna, dokumente iz sudskih postupaka u Haagu, ali i transkripte iz Ureda predsjednika Franje Tuđmana. Istaknuo je da interpretacije autora i autorovih sudova u knjizi nema.
ovaj nije knjigu ni otvorio  :facepalm
cipe saraj malo ... ajde sad o vojsci na granici 
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30366
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum