ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

fokusiran na posao a oni ga zajebavaju

Go down

fokusiran na posao  a oni ga zajebavaju Empty fokusiran na posao a oni ga zajebavaju

Post by debotoijusto 10/1/2024, 12:03

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman u HRT-ovoj emisiji “A sada Vlada” kazao je da je platio kaznu od 5300 eura kojom ga je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo zbog neprijavljivanja isplaćenih dividendi iz više tvrtki.


Ministar je također komentirao navode da ima još imovine neprijavljene u imovinskoj kartici, vilu u Privlaci pored Zadra i kapelicu u Zagorju za koju navodno nema građevinsku dozvolu, te kazao kako je to netočno i da je riječ o “insinuacijama novinara”, misleći pritom na novinara Ivana Pandžića iz 24sata koji je pročešljao Radmanovu imovinu.“Što se tiče nekretnine u Privlaci – točno je da smo od brata i sestre prošle godine otkupili dvije trećine. A sva ulaganja u kalendarskoj godini se prijavljuju u narednoj godini.
Ove ćemo godine to upisati u imovinsku karticu”, kazao je Grlić Radman uz napomenu da je novinaru odgovoreno na sva pitanja. Dodao je kako građevinska dozvola za taj objekt postoji od prvoga dana te objasnio da ga je njegov otac kupio s dozvolom.

Nakon toga, Grlić Radman je prokomentirao kapelicu u Stubičkim Toplicama koju je 2004. podignuo njegov otac, a ministar ju je naslijedio. “Što se tiče Stubičkih Toplica, tu je novinar bio površan ili su zemljišne knjige takve – mi smo u posjedu dokumenata da je objekt legaliziran.
Radi se o nasljedstvu oca od 4. listopada 2004. To je kapelica od četiri kvadratna metra i namjera oca je bila darovati kapelicu žiteljima stubičkog kraja. To se sada realizira”, kazao je ministar.


Na pitanje kako to da tolika količina imovine nije prijavljena odgovorio je kako se radi o nasljedstvu iz 2019. godine i da se radi o propustu, a da je on sve vrijeme bio fokusiran na posao. Dodao je kako “ništa nije bilo skrivano” i da je “sve prijavljeno poreznoj upravi”.


https://www.telegram.hr/politika-kriminal/grlic-radman-uvjerava-da-nije-skrivao-svoju-vilu-i-kapelicu-vec-da-je-silno-fokusiran-na-posao-pa-je-na-njih-zaboravio/
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30373
2014-04-12


Back to top Go down

fokusiran na posao  a oni ga zajebavaju Empty Re: fokusiran na posao a oni ga zajebavaju

Post by debotoijusto 10/1/2024, 12:03

fokusiran na posao  a oni ga zajebavaju AHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjMvMTEvcHhsLTA2MDIyMy05ODE2MzI2My5qcGc
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30373
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum