ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA?

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA? - Page 2 Empty Re: U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA?

Post by Serbinho-3 28/12/2023, 20:56

Koba wrote:
Eroo wrote:
Serbinho-3 wrote:
Balkancima nigde ne valja.

Da ih pitas da li hoce u Raj, rekli bi da hoce.

Ali ako im kazes da prvo moraju umreti, rekli bi da nece.

Ne valja Jugoslavija, ne valja EU, ne valja nista.

Ero se tu polomi reklamirajuci istu, napravise ga budalom.


U EU su ušli samo pomno odabrani narodi. To je i čast i dokaz superiornosti.
A to s budalom...potsjetilo me na konverzaciju umo poremećenog pacijenta s direktorom ludnice.
Direktor ludnice veli luđaku: -Ne možeš tako razgovarati sa mnom, ja sam direktor!
A ovaj mu odgovara: - I ja sam bio predsjednik države, pa šta?

Glupane, evo sad će nam poslije sladorana, mljekarske industrije, stočarstva, peradarstva sjebati i ribarstvo do kraja. EU komisija traži neki jebeni certifikat za svaku konzervu srdela/sardina, a to košta k'o sami finalni proizvod. Smanjujemo ili gasimo vlastitu proizvodnju hrane ''od do''. Nekad smo izvozili, a sad uvozimo preko pola potrepština i to smeća europska. I još će nam platiti da uništimo naše ribarske brodove, pa će onda talijanski brodovi ovdje ribariti, pakirati i prodavati nam našu ribu. Jebem materinu superiornu da ti jebem. Države se pretvaraju u Bruxellske provincije i kolonije. Jeb'o ti anemični govnar mater. Ići ćete pred narodni sud prije ili kasnije ako je u ovom hrvatskom narodu ostalo mrvu pameti. Ako nije, neka nestane jebem ga glupog.


Prebacis u Srbiju na granici, predju ujutro kombi prevozom

firme na posao i sta ti mogu.

Proizvodnja u Srbiji, sestrinska firma, muljas po Balkanski,

imas i Kinesko trziste, Rusko, Arapska, jebe ti se.

Ero ce da kenja, ne moze to tako :starac , EU, NATO, dok onaj mora da

prezivi.


Serbinho-3

Posts : 26057
2014-08-25


Back to top Go down

U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA? - Page 2 Empty Re: U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA?

Post by mentalitet 28/12/2023, 21:24

Koba wrote:
mentalitet wrote:
Koba wrote:
mentalitet wrote:"Razočarana sam kada danas gledam šta je urađeno za proteklih 30 godina. Nisam očekivala da ćemo zapravo prodati sve što se prodati dalo, čak i zemlju. To nije bio deo nikakvog plana", izjavila je za RTV Slovenija povodom 33. godišnjice plebiscita poznata slovenačka publicistkinja Spomenka Hribar, inače i sama aktivna učesnica odluka koje su 1990. i 1991. dovele do proglašenja slovenačke nezavisnosti.

Jebiga drugarice Hribar ,poslije jebanja i pushenja nema kajanja:::)))

Nije problem što su Hrvatska i Slovenija proglasile odjebaus od Juge nego što se radilo poslije. Jugoslavija je bila neodrživa inače, a kamoli s  onakvom Srpčadi. Sve što se događalo u SL i HR je reakcija na Miloševićeve jogurt revolucije koje su počele 1986. Raspad Juge de facto počeo je raspadom SKJ u siječnju 1990. kad su se SKS i SKH počele ponašati kao samostalne stranke. Srbiji je poslije nuđeno da se Juga preformira kao Benelux, ali mahnita Srpčad nije htjela niti čuti. Što se tiče Slovenije i oni su se sjebali podosta, ali postoje velike razlike. Najočitija je kad pređeš granicu između SL i HR. Potpuno drugačiji svijet. Hrvatska je postala zmazana rupetina prepuna smeća. Pogledaj Ljubljanu i Zagreb i sve će ti biti jasno. Slovenija od 1991. ima čak rast stanovništa od nekih 150 000 stanovnika za razliku od nas koji smo od 2001. izgubili 600 000 stanovnika. Slovenija ima veće prosječne mirovine i plaće, a cijene su uglavnom iste ili manje. Imaju veći BDP per capita od nas. Mi smo svoju industriju sjebali skroz, agrar i stočarstvo sjebali do propasti. Nekad smo izvozili šećer, a onda smo primjerice morali zatvoriti dvije šećerane zbog ulaska u EU i sad uvozimo šećer. Ukrajinski pička im materina usrana. Ugl, Slovenci nisu imali kockoglave ustašoidne katolibane i zato ipak žive puno  kvalitetnije iako su ukupni resursi itekako bili na našoj  strani da ih prešišamo u svemu.

A jebi ga,cak u ono vrijeme su vam germani ispirali mozak da je YU nemoguce odrzati iako je Slovenija i Hrvatska koristila srpske i bosanske resurse  za dzabe od energije do rude.Sada se Beograd i Srbija gradi a Zagreb i Hrvatska puse kurac.Industrija davno unistena,brodogradilista mrtva ,cak i hranu morate uvoziti ,pa iz Srbije godisnje uvezete za 1 milijardu eura hrane a Slavonija prazna.Mislim ono fakat ste nenadjebivi idioti.Ovo sto imate turizma moze da ode u 100 pizdi materinih samo da vam neka budala postavi kakvu bombu u Split ili negdje na Jadranu.Ali idioti nikada nisu imali drzavu pa daj nek koshta sta koshta.Tako je i jedan moj susjed vidio onomad da vozim mercedesa pa i on kupio (prodao neku zemlju),a kada mu se pokvario dosao meni plakat,sused dajte pomagajte.Samo sam okrenuo glavu i otishao.Od tada me mrzio ko da sam mu sve pobio.

Gle, ja ne znam otkud tebi da je zapad tj. Germani htjeli raspad Juge? Pa jebote svi su se uprli i nudili ekspresni ulazak Juge u tadašnju EZ samo da Hrvatska i Slovenija ne proglase neovisnost. Je l' ti stvarno misliš da je bila moguća Juga sa Miloševićem? Što su ti vrane mozak popile? Jesam ti lijepo rekao što im je bilo nuđeno, ali čovječe božji oni su atakirali na ustav 1974. i htjeli ga srušiti, centralizirati Jugu i uvesti izbore za cijelu Jugu po načelu 1 punoljetni stanovnik-jedan glas. To je izravno značilo ukidanje federalnog sustava, zapravo svih ustava još od prvog 1947. i stvaranje srpske Juge. A Germani i Anglosasi su nas jebali jer je Juga bila njihovo voljeno čedo. Ovdje glupe Rvatine misle da je Njemačka drage volje prihvatila neovisnost Hrvatske. Jesu kurac, pa gledali sa svima ostalima pola godine razvaljivanja i još nam sankcije uvaljivali, a ona kurvetina im poslije pjevala Danke Dojčland. Stvar je u tomu da kad su vidjeli da ne mogu pobrstiti Jugu odjednom, krenuli su nas ucjenjivati jedne po jedne s pristupanjem NATO-u i EU s privatizacijama i kvotama koja su zapravo pomalo sjebavala našu ekonomiju što sam ti predočio primjerom na šećeranama. Vidi razliku kako su nas zapadnjaci jebali u zdrav mozak kad smo bili u ratu, a vidi kako sada futraju Ukrajinu s milijardama i oružjem. E vidiš, tu se vidi koga zapad podupire, a koga je šiljio kurcem u guzicu. Dobro, Ukrajina je pobrštena samo ukronacike to još ne znaju. Znat će, a onda će tek shvatiti koje govno su progutali za zapad.

Samo to sve objasniti mojim kockoglavim katolibanskim Rvatinama je nemoguća misija. Još mi glupani IQ broja cipela koje nose vele da sam Srbenda. Kraljevi kretenizma. king  

Samo im vikni ZDS i odmah svršavaju, a sa strane drmaju cajke i sve ostalo nebitno. 
Za kurac smo krečili osamostalivši Hrvatsku da bismo danas bili sprdačina od tzv. države koja siše kurac Bruxellesu. Ništa smo. Nula. Zero.
Ja ne vjerujem da si ti rodjen u Hrvatskoj  jer te nisu uspjeli germanizirati i po fashistichkom sistemu utjerati te u chopor.Vjeruj mi da bi i ja bio kao oni da sam tamo ostao.Ali kada se izmaknesh iz te jebene mentalne selendre onda bolje vidis sve shto se desavalo i shto se deshava i kamo to sve ide.Evo samo ti je dovoljno pomisliti u svezi Rusije.Zashto ta jebena Rusija zagovara multipolarnost,suverenizam,poshtovanje UN i medjunarodnog prava,poshtovanje vjere,obiteljskih vrijednosti i tradicije.Pa svaki normalan Hrvat ce biti za te vrijednosti a ne one koje nude sve suprotno od toga.Ali drago mi je da vidim da sve vishe postoji hrvata koji su svjesni svega toga pa stidljivo prelaze na ono shto Rusija nudi svijetu i ne samo oni vec vecina svijeta.Vazno je samo da ne budesh korisna budala jer je to danas u svijetu najveca kletva i poruga.

_________________
Mentalno bolesni srbi su najveci hrvati.
mentalitet
mentalitet

Posts : 4908
2020-07-05


Back to top Go down

U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA? - Page 2 Empty Re: U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA?

Post by mentalitet 28/12/2023, 21:32

Eroo wrote:
mentalitet wrote:A jebi ga,cak u ono vrijeme su vam germani ispirali mozak da je YU nemoguce odrzati iako je Slovenija i Hrvatska koristila srpske i bosanske resurse  za dzabe od energije do rude.Sada se Beograd i Srbija gradi a Zagreb i Hrvatska puse kurac.

Nije samo nemoguća nego je bila da te Bog sačuva.
Čuli, bogte, Srbija i Beograd se gradi...Srbija i Beogard ima više od pola niži  GDP životni standard.
A pazi vamo, Srbija nije bila u ratu...osim onoliko koliko su pljačkali bijelu tehniku po Hrvatskoj i Bosni.
Dokazano kje da Srbi ne mogu ni sami sa sobom, a kamo li s drugima.
Ne umeju da rade, a bogami ni da se biju... jocolor
Ja sam sa tobom davno zavrshio.Uz najbolje strpljenje da te shvatim zashto si tako glup i pokvaren nisam mogao osim da zakljuchim da si tako glup i pokvaren rodjen,jebeno iskompleksirano bice  koje misli ako je na avatar stavio oca psihoanalize da je ujedno i pametan kao on.Ako si neshto i prochitao od njega iz tvojih upisa se vidi da nisi nishta shvatio i da se samo i dalje blamirash i ponizavash.Dobro,svaki mazohista je takav.Zato odjebi u 100 pizdi materinih i trazi nekoga drugoga da te ponizava i mentalno bichuje.

_________________
Mentalno bolesni srbi su najveci hrvati.
mentalitet
mentalitet

Posts : 4908
2020-07-05


Back to top Go down

U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA? - Page 2 Empty Re: U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA?

Post by mentalitet 28/12/2023, 21:51

Serbinho-3 wrote:
Balkancima nigde ne valja.

Da ih pitas da li hoce u Raj, rekli bi da hoce.

Ali ako im kazes da prvo moraju umreti, rekli bi da nece.

Ne valja Jugoslavija, ne valja EU, ne valja nista.

Ero se tu polomi reklamirajuci istu, napravise ga budalom.

Nije istina.Meni je bilo jako dobro u Zagrebu i da mi je netko davao 1 mil. dolara ja ne bi otishao da nisu u Hrvatsku pocheli dolaziti cionistichko zidovske ustashe koje je zapad pripremao tolike godine da budu "borci za slobodu".Da si vidio shta sam ja vidio jer sam bio blizu toj takozvanoj hrvatskoj gamadi koja se naturila uz pomoc medija kao elita.Isti kurac kao danas u Srbiji shto se namece kao takozvana elita iz kruga beogradske dvojke.Ostatci komunjara koji su za vrijeme YU imali velike privilegije pa su osjetili trenutak kao onda u Hrvatskoj kako prevesti srbe zedne preko vode i ucerat im kao shto su ucerali hrvatima.Ja sam pochinjao zivot tri puta iznova i dokazao svojim umom i radom da sam neunishtiv samo ako imam slobodu kreiranja.Machka je za mene kurac od ovce jer sam se uvijek dochekivao na svoje ruke i noge jer sam se uvijek drzao one nashe narodne poslovice "U se'e i u svoje kljuse".Vidio sam mnoge balkance sa srednjom shkolom koji su pametniji od amera sa fakultetima.Prvi puta sam posumnjao u americhki obrazovni sistem kada sam vidio sa koliko malo truda moja djeca zavrshavaju takozvani prestizni Koledz.Vjeruj mi da bi me bilo sram da se suoche sa nekom djecom koja su zavrshila fakultete na Balkanu ali 80_tih godina dok je shkolstvo josh koliko toliko bilo shkolstvo.Cilj zapadnih cionista je odgojiti robove i poslushnike koji nece postavljati pitanja jer takvi idioti i ne znaju da postoji neki drugi svijet.Kada za to ne znash onda i ne mozesh usporedjivati.Jebi ga ja znam sve te svjetove u kojim sam zivio i znam koje su prave ljudske vrijednosti.

_________________
Mentalno bolesni srbi su najveci hrvati.
mentalitet
mentalitet

Posts : 4908
2020-07-05


Back to top Go down

U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA? - Page 2 Empty Re: U CEMU SU SLICNE ZLOVENIJA I KRVATSKA?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum