ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fiko opet kmeči

Go down

Fiko opet kmeči Empty Fiko opet kmeči

Post by RayMabus Sat 23 Dec - 19:57

Pošto vidim da ovoga neki forumaši stavljaju na forum kao autoritet a danas nemam pametnijeg posla a i uostalom tek san se diga pa ovi iskače iz paštete na ekranu, sad će vama general lijepo objasnit sve tako da mi ga više ne postate.

Slovačka, pet miljona stanovnika a najviše automobila po glavi proizvode. Znači tamo neka Italija je za njih goli kurac kad se gleda ovisnost ekonomije o autoindustriji jer su veliki proizvođači automobila tamo prebacili proizvodnju jer je jeftinija radna snaga plus jeftini ruski plin iz Rusije iz pravca Ukrajine.

I normalno sad pajdo gura svoje interese jer kad anglosasi krenu na đenerala Šojgua i u proboj ka Azovskom moru i tako prekinu plovidbu i ugroze rusku mornaricu i zatvore ih đeneral Šojgu će njemu prekinit dovod plina u Slovačku i onda će on propast i umjesto auta morat će štancat granate jer će to kurit za razliku od njegoviih auta na benzin i dizel koji su i onako lagano u padu jer pola novoregistiranih auta u EU su na struju a još i brat Xi zatrpava EU tržište automobila svojim jeftinim e-autićima.

---------

Premijer Slovačke:

Zapad je vjerovao da će Rusi kleknuti i postati bespomoćni, ako Ukrajincima date oružje i novac. Ova strategija nikada nije uspjela. Rusija nikada ne kleči i ona će biti ta koja će postavljati svoje uvjete. Rusija neće napustiti Krim, Donjeck, Lugansk i regije koje je kontrolirala.

Dragi moj Fico pripremi se da uvoziš plin preko đenerala galaksije ( LNG terminal na Krku ).
RayMabus
RayMabus

Posts : 172109
2014-04-11


Back to top Go down

Fiko opet kmeči Empty Re: Fiko opet kmeči

Post by RayMabus Sat 23 Dec - 20:11

Nije bitno oće oni to napustit il neće jer to je stvar odvijanja stvari na bojišnici i to se tebe ne tiče kao predsjednika il premijera Slovačke ili šta si već.

To je jako bezobrazno od tebe šta se diraš u suverentitet druge i k tome još i susjedne države. Izrazito bezobrazno ako mene pitaš.

Vojna pomoć eu mora proć jer će ti inače general Šojgu izbit na granicu Slovačkom glupane a o financijskoj ćemo još pričat kad i ako bude sad Wilders na razini Nizozemske a on je inače za mjere štednje itd.

Malo su oni korumpirani ti Ukrajinci, ne da se ni meni na izvolte dat takvima tolike pare.
RayMabus
RayMabus

Posts : 172109
2014-04-11


Back to top Go down

Fiko opet kmeči Empty Re: Fiko opet kmeči

Post by RayMabus Sat 23 Dec - 20:22

Izbori su u Austriji iduće godine u jesen. Taj ugovor o protoku plina između Rusije i Austrije itd istiće krajem 2024. a meni je to kasno jer mi treba kaos ( recesija ) prije toga kako bi anti-Komšić brigade dobile šta više na tim izborima u Austriji koje su na jesen 2024.

Taj plinovod do Austrije ide preko tebe. Ti si u osnovi koleteralna šteta a ne moja meta al mi se nalaziš na putu. Počmi se pripremat za taj scenario da ćeš ostat bez dobave plina iz tog smjera ( preko Ukrajine plinovodima ).
RayMabus
RayMabus

Posts : 172109
2014-04-11


Back to top Go down

Fiko opet kmeči Empty Re: Fiko opet kmeči

Post by RayMabus Sat 23 Dec - 20:34

Fiko opet kmeči 1100px-Austria2024.svg

Ispitivanje javnog mnijenja za sljedeće parlamentarne izbore u Austriji
RayMabus
RayMabus

Posts : 172109
2014-04-11


Back to top Go down

Fiko opet kmeči Empty Re: Fiko opet kmeči

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum