ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Go down

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a Empty Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Post by RayMabus Fri 15 Dec - 13:13

Situacija na terenu u zoni ukrajinskog sukoba vrlo dobro pokazuje da su nade Zapada da nanese strateški poraz Rusiji očito nerealne, rekao je direktor ruske Vanjske obavještajne službe (SVR) Sergej Nariškin.

Naglasio je da je Ukrajina ključna točka subverzivnih napora Zapada u regiji. “Sada Sjedinjene Američke Države i njihovi NATO saveznici cinično koriste stanovništvo te zemlje kao topovsko meso u svojoj agresiji na Rusiju. Slanjem nepreglednih ešalona oružja i vojne opreme kijevskom režimu Amerikanci i Europljani pokušavaju nanijeti Moskvi ono što Zapad obično opisuje kao strateški poraz, ali stvarna situacija na terenu pokazuje da su takvi snovi bez nade i uzaludni”, rekao je na sastanku čelnika sigurnosnih i obavještajnih službi zemalja članica ZND-a.

“Danas zapadnjaci formuliraju svoj cilj na drugačiji način: ‘Rusiji se ne smije dopustiti da pobijedi’. Ali morat će odustati i od ovog postulata”, rekao je Nariškin. Prema riječima šefa SVR-a, važno je napomenuti da američke i britanske obavještajne službe također koncentriraju svoje napore na pronalaženje plaćenika koji bi pristali sudjelovati u sukobu na strani kijevskog režima.

Zapadnjaci pridaju posebnu važnost popuni i osiguravanju borbene spremnosti etničkih bojni iz zemalja ZND-a. Neki od njihovih pripadnika smatraju se rezervom za provođenje subverzivnih akcija i sabotaža na području ne samo Rusije, već i drugih zemalja ZND-a, uključujući i tijekom važnih izbornih kampanja”, dodao je.

Nariškin je naglasio da u tom kontekstu problem međunarodnog terorizma treba držati u fokusu. Relevantnost ovog zadatka raste ne samo u kontekstu širenja ideja vjerskog ekstremizma, već i u svjetlu pristiglih signala o namjeri Anglosaksonaca da ponovno iskoriste radikalne skupine u potrazi za svojim ciljevima, tvrdi. Rizik od prodora zagovornika ekstremističkih ideologija s terorističkim iskustvom iz Afganistana, Iraka, Libije, Sirije i sada Palestine na područje zemalja ZND-a vrlo je visok, upozorio je.

Šef ruske vanjske obavještajne službe: Cilj Zapada u vezi Ukrajine se mijenja


Pa novačiš ih i ti. Šta sad hoćeš ? Oni se ne bore tamo za đenerala Šojgua jer vole majčicu Rusiju nego radi para. Mi imamo više para pa ćemo ih više unovačit. Koliko para toliko muzike. Zakon ponude i potražnje. Slobodno tržište. pirat 

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a 200px-CIS_Map

Zemljovid zemalja članica
RayMabus
RayMabus

Posts : 171725
2014-04-11


Back to top Go down

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a Empty Re: Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Post by RayMabus Fri 15 Dec - 13:25

Ovo su moje analize od nikidan jer sam brojao broj mrtvih stranaca u ruskoj i ukrajinskoj vojsci da nešto shvatim:

Nepal upozorio Ruse: Prestanite regrutirati Nepalce u svoju vojsku
RayMabus
RayMabus

Posts : 171725
2014-04-11


Back to top Go down

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a Empty Re: Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Post by RayMabus Fri 15 Dec - 13:26

Broj poginulih i zarobljenih stranaca u ovom ratu a kao dio formacija zaračenih strana:

https://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Russo-Ukrainian_War#Russian_invasion_of_Ukraine

Ukrajina - 312 poginulih a Rusija - 265

Ove brojke su i veće a posebno za rusku stranu jer skrivaju mrtve da ne moraju plaćat odštetu i da se ne zna koliko ih je zagnjolilo dole jer ih je zagnjojilo puno pa onda bolje kad je nestao na zadatku i nitko ništa ne zna čak nit da je postojao i bio tamo.

No bitni su omjeri tj iz kojih država ih svaka strana novači te iz kojih zemalja najviše ( di im je najveći bazen odakle ih novače ).
RayMabus
RayMabus

Posts : 171725
2014-04-11


Back to top Go down

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a Empty Re: Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Post by RayMabus Fri 15 Dec - 13:26

Među ruskim snagama najviše je stranaca poginulu iz Tajkistana ( 63 ) a među ukrajinskim snagama iz Gruzije ( 57 ).

Istovremeno nema nit jedan Gruzijac poginuo među ruskim snagama dok ima jedan Tajkistanac poginuo među ukrajinskim snagama.

Zaključak: Gruzijci ne vole Ruse i ratuju na strani Ukrajine ( gruzijska legija ) a KGB i ruski vojni vrh a dakle ovo dvoje je u osnovi Putin jer je on i bivši KGB-ovac ima odlične veze s onima tamo u Tajkistanu na vlasti. Ovaj jedan poginuli Tajkistanac u ukrajinskim redovima je tu zalutao al očito da Tajkistanci u osnovi rade za pare a Ukrajina u Tajkistanu nema ipak tako dobre veze ko Rusija koja ima pa je tamo sklopila sporazume.

Južna Osetija i Abhazija su odmetnuti dijelovi Gruzije a koje je odvojila Rusija da Gruzija ne bi u NATO itd i zato su Gruzijci na Ukrajinskoj strani toliko masovno dok istovremeno iz južne Osetije i Abhazije nema nit jedan poginuli na ukrajinskoj strani jer su oni iz tog istog razloga ( raspačavanje Gruzije kako ne bi ista ušla u NATO pri čemu su i nastale ove dvije međunarodno nepriznate države a koje priznaje samo Rusija + možda još pokoji ruski satelit ) tu samo na ruskoj strani a protiv Ukrajine.

Broj poginulih Abhazija - 1, južna Osetija - 16 dakle najviše iz južne Osetije ( ona nema izlaz na more ) i s obzirom da je to mala enklava ovdje je 16 poginulih na toliku populaciju značajna brojka. Dakle novači ih dosta i iz Južne Osetije.
RayMabus
RayMabus

Posts : 171725
2014-04-11


Back to top Go down

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a Empty Re: Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Post by RayMabus Fri 15 Dec - 13:27

Dalje Kavakaz, jedan Armenac i jedan Azerbejđanac poginuli u ruskim redovima. U Ukrajinskim redovima nema poginulih Armenaca al ima čak 33 Azerbejđanca ( provjerio sam malo da nisu slučajno Armenci po imenu al nisu nego baš Azeri ). Azer je ratovao sa Sovjetima za nezavisnost kad se raspadao SSSR tako da očito ne cvate ljubav između njih i Rusa ( uostalom pomagali su Armeniju cijelo vrijeme od raspada SSSR-a ). Zanimljivo  poginulih Turaka nema nigdje pa u biti ovi Azeri su i nekakvi Erdoganovi sateliti da ne bude on uključen nego ovako preko posrednika i to na strani Ukrajine.

To je šta se tiče Kavkaza. Drugi po najvećem broju poginulih iz centralne Azije a u ruskim redovima je Uzbekistan sa 58 poginulih dok kod u Ukrajine jedan poginuli Uzbekistanac.

14 Kirgistanaca poginulih u ruskim redovima a u Ukrajinskim niti jedan.

Iz ovoga vidimo da je najveći bazen odakle đeneral Šojgu crpi ljudstvo a koje nije iz Rusije regija centralne Azije no zanimljivo nema poginulih Kazastanaca među ruskim redovima a ima dva Kazastanca u ukrajinskim. To je zato jer sami Kazastanci nisu za Ruse nego su za sebe a to znači neovisnost i onda neki od njih ratuju za Ukrajinu a protiv Rusije dok niti jedan barem službeno ne za Rusiju tj nema poginulih. U Kazastanu ima dosta Rusa al ako ima takvih poginulih onda ih očito Rusija ne vodi pod Kazastance nego Ruse ( vjerovatno svi imaju i dvojno državljanstvo dakle i kazastansko i rusko ) pa ih onda još i zbog toga ne vode kao strance.
RayMabus
RayMabus

Posts : 171725
2014-04-11


Back to top Go down

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a Empty Re: Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Post by RayMabus Fri 15 Dec - 13:27

Zanimljivo je malo pogledat i po nekim kontinentima neke stvari a to sad obuhvaća analizu tri kontinenta: Afrika, Južna i sjeverna Amerika.

Očekivano Putin ništa sjeverna Amerika jer tu su samo SAD i Kanada a oni su dio tog tzv Zapada i u osnovi anglosasija tj oni i vode rat protiv njega a preko Ukrajine.

No južna Amerika i Afrika su zanimljive jer ima samo jedan Kolumbijac i to u redovima Donjeckih lokalaca dakle neki dobrovoljac u osnovi i jedan poginuli iz Tanzanije i jedan iz Zambije u privatnoj plačeničkoj ruskoj vojsci a to se misli na Wagner najviše iako ima i drugih al sad odnedavno to vodi samo rusko ministarstvo obrane i sad nešto đeneral Šojgu po Kubi traži tko će ginit za njega i njegovu guzicu. Venezuele nema a zašto nema to je pitanje. Možda Maduro jer je tamo usamljen ne želi izazivat Ameriku jer mu je ista poviše glave a on je tamo sam a drugi saveznici su mu daleko i neki od najvažnijih ( Rusija ) zaokupljeni svojim problemima ( rat u Ukrajini ).

Ukrajina pak ništa Afrika al ima sjeverna Amerika i dosta i iz južne Amerike al dole je jaka CIA koja te plaćenike inače angažira pa zna odma di će to tražit i onda šalje u Ukrajinu da se biju protiv Rusa a za Ukrajinu i anglosasiju.

Malo je zanimljivo koliko malo je Putin povuka plaćenika iz Afrike i južne Amerike a šta je razlog tome pitanje je. Ovi iz centralne Azije iz bivših država SSSR-a znaju ruski dok ovi na ovim kontinentima ne znaju beknit ruski plus daleko su a i većinu ovih iz centralne Azije đeneral Šojgu je pokupio na gradilištima diljem Rusije zbrda dola.

Uglavnom zaključak bi bio da Rusija nije dovoljno iskoristila veze i resurse u Africi i južnoj Americi a za popunjavanje redova za rat u Ukrajini.

Australija kao kontinent je država a ona je bivša anglosaska kolonija i ona pripada osovini Zapada dakle anti-Rusija osovina tako da je tu jasno čiji su ovi kao kontinent odnosno kontinent država u ovom ratu i čija su strana.

Dakle zaključk je da đeneral Šojgu nije iskoristio potencijale za novačenje plačenika iz Afrike i južne Amerike za potrebe rata u Ukrajini koji trenutno vodi.
RayMabus
RayMabus

Posts : 171725
2014-04-11


Back to top Go down

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a Empty Re: Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Post by RayMabus Fri 15 Dec - 13:42

Evo, morat ćeš kupit nove. Ovi su ti zagnjojili. Basketball pirat
RayMabus
RayMabus

Posts : 171725
2014-04-11


Back to top Go down

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a Empty Re: Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Post by RayMabus Fri 15 Dec - 14:16

Iz ovoga vidimo da je najveći bazen odakle đeneral Šojgu crpi ljudstvo a koje nije iz Rusije regija centralne Azije no zanimljivo nema poginulih Kazastanaca među ruskim redovima a ima dva Kazastanca u ukrajinskim. To je zato jer sami Kazastanci nisu za Ruse nego su za sebe a to znači neovisnost i onda neki od njih ratuju za Ukrajinu a protiv Rusije dok niti jedan barem službeno ne za Rusiju tj nema poginulih. U Kazastanu ima dosta Rusa al ako ima takvih poginulih onda ih očito Rusija ne vodi pod Kazastance nego Ruse ( vjerovatno svi imaju i dvojno državljanstvo dakle i kazastansko i rusko ) pa ih onda još i zbog toga ne vode kao strance.
...

Treba novačit Kazastance. Ponudit im dobru plaću i uslove i onda napravit Kazastansku legiju od nekakvih 200 pripadnika da se bore za Ukrajinu i anglosase a protiv Rusa na ukrajinskom bojištu.
RayMabus
RayMabus

Posts : 171725
2014-04-11


Back to top Go down

Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a Empty Re: Šef KGB-a: Anglosasi novače topovsko meso iz država bivšeg SSSR-a

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum