ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EU: Skoro 76 posto domaćinstava bez djece

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

EU: Skoro 76 posto domaćinstava bez djece - Page 3 Empty Re: EU: Skoro 76 posto domaćinstava bez djece

Post by immortal 22/11/2023, 19:00

RayMabus wrote:
Ako ti se ne sviđa moj način izražavanja i šta ja govorim i mislim a ti lijepo odprdi u skokovima. Nitko te ne drži pa da moraš tu bit i trpit takva sranja.
?
GFO

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

EU: Skoro 76 posto domaćinstava bez djece - Page 3 Empty Re: EU: Skoro 76 posto domaćinstava bez djece

Post by RayMabus 22/11/2023, 19:04

GF5 je kratica od general galaktičke federacije s pet zvjezdica.

To je za potrebe foruma tj vas pa sam to tako skratio da ne pišem stalno puni naziv.

U suštini tj istina je da su oni konfederacija a ne federacija al i onako vi ništa u to ne vjerujete pa je svejedno jel ja napišem za vas federacija il konfederacija.

Pet zvjezdica je inače najviši čin u mnogim zemljama dakle to je u osnovi samo oznaka za generala najvišeg ranga.

Galaktička konfederacija je na fizičkoj ravni ( galaksije ili materijalni svemir je na fizičkoj ravni ) i pošto sam ja anđeo Prijestolnik onda kad se inkarniram onda sam zaštitnik miroljubljivih svijetova na fizičkoj ravni tj te galaktičke konfederacije i od tuda ono general galaktičke konfederacije najvišeg ranga.

Anđeo zaštitinik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/11/2023, 19:10

A je san se baš fino naspava ko top sad dvi ure i nešto nakon šta san se natrpa ( ruča ), ispraznija jaja i zakomija. Morat ću nakon ovog kapućina ( to mi je bilo samo da malo slegne nešto toplo ) popit i pravu kavu da me razbudi dok čekam rezultate iz Nizozemske.

Mortal, pola anđeoske hijerarhije su ti demoni. To su mi brača. Ako meni pukne film vama leti perje. To je taj haos ( šta vama leti perje na sve strane kad meni pukne film ) i zato se ova kasta anđela čiji sam ja član i dio također zovu i poznati su u svemiru kao generali Kaosa.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t52921-nizozemska-otvoreno-protiv-hrvatske-u-bih

Nizozemska otvoreno protiv Hrvatske u BiH

EU: Skoro 76 posto domaćinstava bez djece - Page 3 Lastpo10 by RayMabus Thu 20 Oct - 22:03

Ističe se da pritisak Hrvatske na za usvajanje "kontroverznog" Izbornog zakona potkopava "demokratski razvoj Bosne i Hercegovine".

Parlament poziva Vladu Nizozemske da u evropskom kontekstu stane u zaštitu teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine.

----

Jebo vam ja majku. Vi ste i počeli na onom sastanku EU par dana prije napada Rusije vuć ostale da podrže Komšića pa se pridružila lijevo zelena liberalna vlada u Njemačkoj pa za njom svi ostali izuzev Orbana.

Švedska i Italija su vam već pale.

OKINIT ĆU VAM GLAVE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/11/2023, 19:31

Kafica i malo muzike da malo razbudi laganini dok čekamo rezultate prijevremenih izbora u Nizozemskoj.

Premijer im je dobija pedalu a oni su se raspali nakon više od pola godine kad su meni digli tlak i označio sam ih kao metu a tribali su vladat još dvi najmanje i sad zadnja tri dana anti islamista im je jako skočio u anketama i mogao bi čak biti i prvi.

Pere ih nervoza u briselskim hodnicima.

Jebo vam Komšić svima mater. I jebat će vam je.

:coffee

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/11/2023, 19:47

RayMabus wrote:A je san se baš fino naspava ko top sad dvi ure i nešto nakon šta san se natrpa ( ruča ), ispraznija jaja i zakomija. Morat ću nakon ovog kapućina ( to mi je bilo samo da malo slegne nešto toplo ) popit i pravu kavu da me razbudi dok čekam rezultate iz Nizozemske.

Mortal, pola anđeoske hijerarhije su ti demoni. To su mi brača. Ako meni pukne film vama leti perje. To je taj haos ( šta vama leti perje na sve strane kad meni pukne film ) i zato se ova kasta anđela čiji sam ja član i dio također zovu i poznati su u svemiru kao generali Kaosa.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t52921-nizozemska-otvoreno-protiv-hrvatske-u-bih

Nizozemska otvoreno protiv Hrvatske u BiH

EU: Skoro 76 posto domaćinstava bez djece - Page 3 Lastpo10 by RayMabus Thu 20 Oct - 22:03

Ističe se da pritisak Hrvatske na za usvajanje "kontroverznog" Izbornog zakona potkopava "demokratski razvoj Bosne i Hercegovine".

Parlament poziva Vladu Nizozemske da u evropskom kontekstu stane u zaštitu teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine.

----

Jebo vam ja majku. Vi ste i počeli na onom sastanku EU par dana prije napada Rusije vuć ostale da podrže Komšića pa se pridružila lijevo zelena liberalna vlada u Njemačkoj pa za njom svi ostali izuzev Orbana.

Švedska i Italija su vam već pale.

OKINIT ĆU VAM GLAVE.
Iznenadan porast potpore krajnjem desničaru Geertu Wildersu maksimalno je naelektrizirao nizozemske izbore. Njegova anti-islamska i anti-EU Slobodarska stranka (PVV) prema jednoj anketi čak se našla na prvom mjestu, tik do konzervativno-liberalne stranke VVD Marka Ruttea, premijera na odlasku.
Glasači diljem Nizozemske u srijedu biraju 150 članova parlamenta, a rezultati se očekuju kasnije te noći.
Sve do prije nekoliko dana, u igri su bila tri aktera - Rutteov VVD, koji se borio sa savezom laburista i Zelenih na čelu s bivšim europskim povjerenikom Fransom Timmermansom, a tu je i novoformirana stranka desnog centra autsajdera Pietera Omtzigta.
Nova čelnica Rutteove stranke, Dilan Yeşilgöz, na početku kampanje rekla je kako neće, za razliku od samog premijera, isključiti PVV iz koalicijskih pregovora. Od tad je Wilders zauzeo umjereniji ton, davši do znanja kako je "na raspolaganju" za koalicijske pregovore. No njegova anti-islamska retorika i dalje je ostala velik dio izbornog programa PVV-a. Stranka želi zabraniti džamije, Kuran i islamske marame u državnim zgradama. Wilders, tvrdokorni euroskeptik, također poziva na referendum o izlasku iz Europske unije.
Njegova pobjeda na izborima definitivno bi uzdrmala Nizozemsku.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t56464-bomba-pred-krucijalne-izbore-bruxelles-ne-bi-prezivio-jos-jednog-orbana-na-prvom-je-mjestu

EU: Skoro 76 posto domaćinstava bez djece - Page 3 800px-Opinion_polls_NL_2021-2023.svg

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/11/2023, 19:52

Pola anđeoske hijerarhije su ti demoni. To su mi brača. Ako meni pukne film vama leti perje. To je taj haos ( šta vama leti perje na sve strane kad meni pukne film ) i zato se ova kasta anđela čiji sam ja član i dio također zovu i poznati su u svemiru kao generali Kaosa.

EU: Skoro 76 posto domaćinstava bez djece - Page 3 Angel+warrior

Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.

U kontekstu generala GF ( miroljubljivi svjetovi ) ajmo reč kao s pet zvjezdica dakle najveći čin sam kao zaštitnik.

Možda u tom kontekstu onda je to valjda i nekakv čuvar.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 22/11/2023, 19:57

RayMabus wrote:Pola anđeoske hijerarhije su ti demoni. To su mi brača. Ako meni pukne film vama leti perje. 
smiri hormone 
niste jedini u svemiru  Basketball

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/11/2023, 19:59

Zabavljam se. Čekam rezultate izbora u Nizozemskoj. Ovi Komšičevci u Briselu i Nizozemskoj i Njemačkoj i Parizu grizu nokte od nervoze.

Dobre sam volje. Lipo san se naspava. 

:D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/11/2023, 20:10

Oni su 20 oktobra prošle godine u Nizozemskom ljevičarskom parlamentu izglasali rezoluciju da se Hrvatska koja je članica EU miješa u BiH i da smo mi u kurcu jer se borimo za svoja prava da nas Bošnjaci ne preglasavaju i ne naprave islamski vilajet meni poviše glave.

I onda je đeneral galaksije popizdio jer u osnovi ja tebe ne diram a ti mene da i onda kad je tako eto mene kod tebe i napad je najbolja obrana.

Pala vlada za nešto više od pola godine a trebali su vladat do 2025, premijer im se sam odrekao politike i da je njemu puna kapa svega i danas izbori a prije tri dana totalni anti islamista naglo skočio u anketama i sad vodi.

ZAKLAT ĆU IH
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/11/2023, 22:12

A baš sam ih fino zaklao.

Pijem drugu kaficu i uživam.

Oni će se kurčit đeneralu galaksije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by YekeYeke 23/11/2023, 04:58

immortal wrote:
RayMabus wrote:[size=36]Pola anđeoske hijerarhije su ti demoni. To su mi brača. Ako meni pukne film vama leti perje. [/size]
smiri hormone 
niste jedini u svemiru  Basketball

Jak dzeneral žena ga raspuca ko panta babu.  :cry
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

immortal likes this post

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 23/11/2023, 08:03

Oni u vezi, gledaju kako da pobegnu iz iste.

Slobodni, gledaju nekako da nadju nekoga.

Zenske traze da flertuju i glume ribe a u

vezi to ne moze, usput ih ni partner vise

ne priznaje, gleda i on druge.

Onima sa decom, pun kufer iste.

One single sa decom, tvrde da su Andjeli, ostali

ne veruju i zaobilaze ih ko tifus

Oni bez dece, traze da imaju istu.

Mnogi i ne zele decu, emancipacija.

Pederi tvrde da su pobedili.

Zenske trazile svoja prava, setaju kera.

Sinoc upitam neku matoru tetu u jednoj

Parfimeriji na Porta Venezia, da li je

Nemacki ovcar, izgledao drugaciji,

namrsti se, valjda se istripovala da

je muvam i da je neka riba.

Sloboda misljenja, svako moze da misli

sta hoce.

Sede matora da je sminkaju, ovcar mozda i

sevi tetu, izgleda miran, ide sa

drugaricom okolo, Emancipacija, nista

Wartburg, nista dzakovi kupusa, krompira,

Milano i da te sminkaju.

Samo sirotinja se sama sminka.

Novi trendovi, novi pravci, nova vremena.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by immortal 23/11/2023, 10:27

Serbinho-3 wrote:

Oni u vezi, gledaju kako da pobegnu iz iste.

Slobodni, gledaju nekako da nadju nekoga.
.......

ovo podsjeća na stihove novog doba
mogao bi zbirku napisati
čitali bi

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader 23/11/2023, 15:27

marcellus wrote:
Koba wrote:Kažu neki svaka šesta žena i muškarac  u EU imaju problema s plodnošću. Slučajno?

muškarac je danas škopljen od rođenja pa normalno da je i impotentan i neplodan i peder

jer muškarac koji se osjeća kao žena je takav rođen, a muškarac koji se osjeća kao muškarac je produkt socijalnog "conditioninga" i patrijarhalnog društva

Toksična muškost koju treba iskorijeniti pod svaku cijenu. Trebaju svi biti ka Petar Vlahov ili onaj Šimija, Šimleša kako li se, već zove...eunusi idealno kad bi bili. Samo Arapi i crnci smiju tamburati uokolo.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 23/11/2023, 16:28

ja se ne perem, osim na bazenu. ne brijem se godinama. izgledam ko početnik. i ženke me vole.
dlakav sam ko svinja. ona turopoljska.
od ribe najviše volim odojka.
kada sam u hr i kod ex najviše volim zapišat joj cvjetnjak. miris ruža nezaboravan 

lastane jesam li gey

Male
2014-12-30

immortal likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics