ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kim Kardashian proglašena muškarcem godine

Go down

Kim Kardashian proglašena muškarcem godine Empty Kim Kardashian proglašena muškarcem godine

Post by debotoijusto Tue 14 Nov - 19:52

KIM KARDASHIAN na naslovnici je GQ-ovog 28. izdanja Muškarci godine. U opsežnom intervjuu za magazin reality zvijezda govori o svom razvodu od Kanyea Westa, posebno ističući kako je gledanje razvoda njezinih roditelja utjecalo na to kako je ona pristupila vlastitom.

"Razmišljala sam o tome kako su se moji roditelji nosili s nama. Samo se sjećam da su bili otvoreni... Naposljetku, ono što je važno je da se djeca osjećaju voljeno. U redu je pokazati ranjivu stranu", opisala je. Otkrila je i da je religiozna i kako se moli s djecom prije spavanja.
Kaže da je to radio i Robert Kardashian s njom i sestrama."Tako se nosim sa životom. Na sve gledam kao na lekcije. Stvari se događaju točno onako kako bi trebale i odvode vas točno tamo gdje trebate biti. Čak i ako to u tom trenutku nema smisla, to vas na pravi put", dodala je.

https://www.index.hr/magazin/clanak/kim-kardashian-proglasena-muskarcem-godine/2512592.aspx?index_vid=20540
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Kim Kardashian proglašena muškarcem godine Empty Re: Kim Kardashian proglašena muškarcem godine

Post by debotoijusto Tue 14 Nov - 19:53

kolega @prckov ce dobit menzes
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Kim Kardashian proglašena muškarcem godine Empty Re: Kim Kardashian proglašena muškarcem godine

Post by immortal Wed 15 Nov - 9:09

Kim Kardashian proglašena muškarcem godine

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by prckov Wed 15 Nov - 12:04

opet otvaras temu zbog mene, evo ti jedan + :D

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics