ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 10/10/2023, 15:49

Centri globalne kabale su vam Washington i London tj ovo su najveći centri iako ima i ovih manjih al ovo je kao osovina i dva najistaknutija centra a Izrael je njihovo čedo.
Tisuće propalestinskih prosvjednika na ulicama, ima uhićenih: ‘Ovo je samo odmazda, Izrael treba zaustaviti!‘

Samo trpaj. :tu

Haos u jednoj od centrala globalne kabale 30776411

Palestinski i izraelski pristaše sukobili su se na stanici londonske podzemne željeznice High Street Kensington u zapadnom Londonu, a video prikazuje desetke policajaca kako ih pokušavaju razdvojiti i očajnički pokušavaju održati mir u noći u kojoj se više od tisuću propalestinskih prosvjednika obrušilo na izraelsko veleposlanstvo.

Na ulici su palili dimne boje u boji palestinske zastave, a za MailOnline kazali su da ‘ne postoji način da se Bliski istok promijeni mirnim putem‘.
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 10/10/2023, 16:02

Treba tu Gazu još više izbombardirat tako da ovi još više popizde.

London i Washingotn su centri globalne kabale a cionistička država Izrael njhovo čedo i oni će podržati Izrael u tamanjenju ove palestinske gamadi tamo.

A ovi Palestinci i drugi Arapi i mujage u Europi nek laju na Mjesec.
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 10/10/2023, 16:08

Anatomija problema je interes protiv interesa.

I onda im pošalješ još ovih mujaga u te njihove kabalističke države a ovi podržavaju naravno svoje čedo protiv tih istih mujaga i onda te mujage šta ih je više na kraju naprave arapsko proljeće u tim državama po Europi di su se masovno naselili.

I sad imaš ovo: ta kabala podržava Komšića a sad će se morat okrenit protiv tih istih mujaga koje su meni isplanirali instalirat poviše glave ( islamska BiH ).

Trpaj.
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 10/10/2023, 16:11

Antisemitski incidenti u Velikoj Britaniji su u porastu nakon početka sukoba u Izraelu

Izvještaji o antisemitskim incidentima u Britaniji utrostručili su se u usporedbi s istim razdobljem prošle godine nakon izbijanja novog izraelsko-palestinskog sukoba, objavila je u utorak židovska dobrotvorna organizacija. Zaklada za sigurnost zajednice (CST), koja savjetuje procijenjenih 280.000 britanskih Židova o sigurnosnim pitanjima, nije dala točne brojke, ali je rekla da bi sljedećih dana mogli biti prijavljeni novi incidenti.

“Još nemamo čvrste brojke jer još uvijek bilježimo i provjeravamo sve što je stiglo, što također znači da će broj vjerojatno i dalje rasti. Trenutna stopa je otprilike utrostručena u odnosu na isto razdoblje prošle godine”, rekao je glasnogovornik. CST kaže da svaka eskalacija nasilja u Izraelu i Gazi često dovodi do antisemitskih reakcija u Britaniji.
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 11/10/2023, 14:03

Britanska ministrica unutrašnjih poslova Suella Braverman pismom je obavijestila visoke policijske dužnosnike u zemlji da bi mahanje palestinskom zastavom ili pjevanje pjesme kojom se zagovara oslobođenje Palestine od okupacije bilo krivično djelo.

Braverman je kazala da se mahanje palestinskom zastavom može smatrati podržavanjem palestinske grupe Hamas, koja je u Britaniji zabranjena kao teroristička grupa.

"Ponašanje koje je legitimno u nekim okolnostima, na primjer mahanje palestinskom zastavom, možda nije legitimno kada je namjera veličanja terorističkih djela", stoji u saopćenju Braverman.

Za nju je sporan i povik "Od rijeke do mora, Palestina će biti slobodna" jer to može biti shvaćeno kao izraz nasilne želje da se Izrael izbriše s lica zemlje.

Borci za ljudska prava i muslimani u Britaniji kritikovali su vladu zbog načina na koji je ograničila slobodu govora o Palestini.

Britanski premijer Rishi Sunak obećao je da će bilo ko u Britaniji koji podržava Hamas biti "odgovoran" pred zakonom ove države.

Britanija nastoji kriminalizirati mahanje palestinskim zastavama
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 11/10/2023, 14:13

Propalestinske udruge u Njemačkoj optužile su u srijedu njemačke vlasti za rasizam, zbog zabrane prosvjeda u znak podrške Palestincima koji su trebali biti održani u srijedu, do čega je došlo nakon otvorene potpore u berlinskoj arapskoj četvrti subotnjem krvavom napadu Hamasa na Izrael.

„Prosvjede najavljene za ovu srijedu policija je zabranila uz rasističko obrazloženje“, priopćila je organizacija Inicijativa za Palestinu na svojoj internetskoj stranici.

Nadalje se objašnjava kako vlasti koriste „navodne akcije“ jedne manjine kako bi cijeloj zajednici zabranile slobodno izražavanje mišljenja. Organizacija je najavila tužbu protiv odluke policije.

U priopćenju se aludira na akcije također propalestinske organizacije Samidoun, koja je u subotu u berlinskoj četvrti Neukoelln organizirala slavlje nakon upada terorista Hamasa na područje Izraela. Tom prilikom su u ovoj četvrti, u kojoj živi velik broj pripadnika arapske zajednice, napadnuti i novinari.

Policija je u ponedjeljak zabranila za srijedu najavljeni prosvjed s 250 sudionika, uz obrazloženje kako postoji opasnost remećenja javnog reda i mira. Policija je i u prošlosti zabranjivala slična okupljanjima zbog antisemitskog karaktera prosvjeda na kojima se, između ostalog, pozivalo na linč Židova.

Slavlje pripadnika arapske zajednice u njemačkim gradovima nakon pokolja Hamasa izazvalo je zgražanje u njemačkom društvu i pozive na zabranu organizacija kojima se pripisuje bliskost terorističkoj organizaciji Hamas.

„Ako uzmemo u obzir otvorenu podršku teroru Hamasa organizacija poput Samidouna, mislim da je vrijeme da se ispita mogućnost zabrane ovakvih udruga“, rekla je predstavnica zastupničkog kluba vladajuće stranke Zeleni u Bundestagu Irene Mihalić.

Njemačka ministrica unutarnjih poslova Nancy Faeser najavila je energične mjere protiv onih koji financijski ili logistički podržavaju Hamas.

„Koristimo sva sredstva, kako obavještajnih službi tako i prisile, koja su nam na raspolaganju u borbi protiv podržavatelja Hamasa“, rekla je Faeser.

Povjerenica za integraciju berlinske četvrti Neukoelln, Gunerl Balci, također se založila za zabranu organizacija poput Samidouna navodeći kako u ovom dijelu Berlina mnogi građani gaje simpatije prema terorističkim organizacijama poput Hamasa i Hezbolaha.

U utorak je ispred vijećnice u Neukoellnu također izvješena izraelska zastava, ali uz snažno prisustvo policije.

Ova berlinska četvrt uvijek iznova dolazi na naslovnice njemačkih medija zbog napada na pripadnike židovske ili LGBTQ zajednice, ali i zbog aktivnosti kriminalnih klanova arapskog porijekla.

Tijekom posljednje novogodišnje noći izgrednici, uglavnom arapskog porijekla, napadali su policiju, vatrogasce i kola hitne pomoći, što je također izazvalo ogorčenje diljem zemlje i pozive vlastima na donošenje mjera koja bi spriječila ovakve izgrede.

Desno-populistička Alternativa za Njemačku (AfD), kojoj popularnost u Njemačkoj posljednjih mjeseci strelovito raste, izgrede u Neukoellnu opisala je kao rezultat propale useljeničke politike dosadašnjih vlada.

"Slavlje nakon pokolja je i šamar propaloj politici useljavanja, na što smo stalno upozoravali...CDU je godinama nekontrolirano puštao ljude u Njemačku. Ovo nam je sada račun za takvu politiku", rekao je predstavnik AfD-a Bernd Baumann.

Arapi u Berlinu slavili nakon masakra Hamasa, Njemačka zgrožena; Ministrica: ‘Koristit ćemo sva sredstva...‘

To su nacisti. Tko ne voli Židove u Njemačkoj i Austriji taj je nacista. Borba protiv nacizma je naš prioritet.
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 12/10/2023, 15:36

Policija je u ponedjeljak zabranila za srijedu najavljeni prosvjed s 250 sudionika, uz obrazloženje kako postoji opasnost od remećenja javnog reda i mira. Policija je i u prošlosti zabranjivala slična okupljanja zbog antisemitskog karaktera prosvjeda.

Svakako se čini da je brutalni napad Hamasovih militanata iscrpio bilo kakvo razumijevanje njemačke vlade - naime, kancelar Olaf Scholz u četvrtak je rekao da će bilo kakvo djelovanje Hamasa u Njemačkoj biti zabranjeno. Osim toga, zabranjuje se i djelovanje gore spomenute organizacije "Samidoun".

Njemačku zgrozile scene u Berlinu nakon masakra u Izraelu: ‘Ove organizacije odsad su zabranjene!‘
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 12/10/2023, 15:39

Kissinger je rođen u Njemačkoj, odakle je s obitelji 1938. pobjegao pred nacizmom. Na pitanje kako se osjećao kad je vidio da neki Arapi na ulicama Berlina slave Hamasov napad na izrael, rekao je da je to bilo bolno. Masovna imigracija bila je teška pogreška, poručio je 100-godišnji Kissinger u intervjuu objavljenom na portalu Politico.

Bila je velika pogreška pustiti toliko ljudi potpuno različite kulture, religije i vrijednosnih sustava, istaknuo je bivši američki državni tajnik, jer to unutar svake od tih zemalja stvara grupu nezadovoljnika koja stvara pritisak.

Hamasov "otvoreni čin agresije" mora se suočiti s kaznom, istaknuo je.
Dijelom je to posljedica toga što Hamas misli da - uz podršku susjednih zemalja, i nečinjenje drugih uključujući Europu - može tako nešto napraviti bez da snosi teške posljedice.

‘Prijeti velika opasnost, evo tko bi se mogao uključiti u rat. A Nijemci su teško pogriješili!‘

Oglasio se i jedan od šefova globalističke kabale.
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 12/10/2023, 17:57

Francuski ministar unutarnjih poslova Gérald Darmanin naredio je da se zabrane pro-palestinske demonstracije diljem zemlje i da će svi koji u njima sudjeluju biti uhićeni.

https://twitter.com/sentdefender/status/1712489956583645383
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 12/10/2023, 18:04

Francuska policija uhitila je više od 20 osoba zbog desetaka antisemitskih djela izvedenih od subote, uključujući maltretiranje židovske djece od njihovih školskih kolega.

Ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin rekao je da vlada namjerava spriječiti napetosti pojačanom policijskom zaštitom židovskih mjesta, uključujući škole i sinagoge. "Važno je da svi Francuzi židovske vjere znaju da su zaštićeni", rekao je Darmanin.

I u Velikoj Britaniji su se izvješća o antisemitskim incidentima utrostručila od vikenda u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, objavila je u utorak židovska dobrotvorna organizacija.

Eksplozija mržnje prema Židovima diljem Europe. To bi tek mogao biti početak
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 12/10/2023, 18:17

Vlada Rishi Sunaka u Velikoj Britaniji i njemačka vlada zabranile su mahanje palestinskim zastavama

Svi pro-palestinski skupovi i marševi zabranjeni u Francuskoj i Njemačkoj.

Njemačka čak obustavlja svu pomoć Palestini i zabranjuje propalestinsku skupinu Samidoun koja je slavila terorističke napade Hamasa.

https://twitter.com/TimesAlgebraIND/status/1712496284698079700

Samo trpaj.
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 13/10/2023, 13:19

U napadu nožem u školi u francuskom gradu Arrasu jedna osoba je ubijena, a dvije su teško ranjene. Napad se dogodio na sjeveroistoku zemlje kod grada Lillea.

Le Monde javlja da je ubijen učitelj, a Figaro piše da je napadač uzvikivao "Allah Akbar".

U školi u Francuskoj nožem zaklao učitelja, vikao je ‘Allah Akbar‘.
RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 14/10/2023, 16:11

RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 14/10/2023, 16:54

RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 14/10/2023, 16:55

RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by RayMabus 14/10/2023, 16:56

RayMabus
RayMabus

Posts : 179262
2014-04-11


Back to top Go down

Haos u jednoj od centrala globalne kabale Empty Re: Haos u jednoj od centrala globalne kabale

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum