ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici

Go down

Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici Empty Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici

Post by pokerjocker 19/9/2023, 20:58

https://www.index.hr/vijesti/clanak/istraga-nytja-zalutala-ukrajinska-raketa-odgovorna-za-masakr-15-civila-na-trznici/2496497.aspx?index_ref=_vijesti_najcitanije_d

zalutala 100%  lol!

pravednici šute... No
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici Empty Re: Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici

Post by Oholo Mudovski 19/9/2023, 21:55

pokerjocker wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/istraga-nytja-zalutala-ukrajinska-raketa-odgovorna-za-masakr-15-civila-na-trznici/2496497.aspx?index_ref=_vijesti_najcitanije_d

zalutala 100%  lol!

pravednici šute... No
Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici Img_2064

Znalo se već nakon 24 sata po snimkama videonadzora da su prolaznici na ulici gledali u smjeru nasuprot ruskih položaja kako nešto doljeće i preljeće preko njih de udara malo dalje...
Danas je to vijest , kao poplava u Papua Novoj Gvineji

Oholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici Empty Re: Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici

Post by Oholo Mudovski 19/9/2023, 21:57

Zli jezici bi rekli da su namjerno začinili zbog Blinkenove posjete...

Oholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by Ringo10 20/9/2023, 10:15

Eroo se ne javlja
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics