Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici
Page 1 of 1
Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici
https://www.index.hr/vijesti/clanak/istraga-nytja-zalutala-ukrajinska-raketa-odgovorna-za-masakr-15-civila-na-trznici/2496497.aspx?index_ref=_vijesti_najcitanije_d
zalutala 100%
pravednici šute...
zalutala 100%

pravednici šute...

pokerjocker- Posts : 892
2017-09-13
Re: Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici
pokerjocker wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/istraga-nytja-zalutala-ukrajinska-raketa-odgovorna-za-masakr-15-civila-na-trznici/2496497.aspx?index_ref=_vijesti_najcitanije_d
zalutala 100%![]()
pravednici šute...

Znalo se već nakon 24 sata po snimkama videonadzora da su prolaznici na ulici gledali u smjeru nasuprot ruskih položaja kako nešto doljeće i preljeće preko njih de udara malo dalje...
Danas je to vijest , kao poplava u Papua Novoj Gvineji

Oholo Mudovski- Posts : 621
2023-08-31
Re: Istraga NYT-ja: Zalutala ukrajinska raketa odgovorna za masakr 15 civila na tržnici
Zli jezici bi rekli da su namjerno začinili zbog Blinkenove posjete...

Oholo Mudovski- Posts : 621
2023-08-31
Eroo se ne javlja
Ringo10- Posts : 21231
2015-09-24

» Srbija odgovorna za masakr nad hrvatskom obitelji Oskomic-Tomic
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» vučkova zalutala tema
» Muškarac u Švedskoj pucao na tržnici, ranjeno najmanje osam ljudi
» Srbiji sledi zlatan period, Vlada veoma odgovorna
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» vučkova zalutala tema
» Muškarac u Švedskoj pucao na tržnici, ranjeno najmanje osam ljudi
» Srbiji sledi zlatan period, Vlada veoma odgovorna
Page 1 of 1