S kim Srbi dijele najviše genetskog materijala
Page 1 of 1
S kim Srbi dijele najviše genetskog materijala

https://lepotesrbije.alo.rs/zanimljivosti/vesti/55563/s-kim-mi-srbi-delimo-najvise-genetskog-materijala-mozda-ce-vas-ove-informacije-blago-razocarati/vest?utm_source=widget4media&utm_content=article&utm_campaign=s-kim-mi-srbi-delimo-najvise-genetskog-materijala-mozda-ce-vas-ove-informacije-blago-razocarati&ayu_origin=26&ayu_widget=16&ayu_post=1310535
Re: S kim Srbi dijele najviše genetskog materijala
Konačno.
Znao sam, s Hrvatima ne dijele ni 1% genetske sličnosti.
Mentalni i Crvenkasti su Hrvati, samo to još moraju dokazati laboratorijski.
Da bi po haplotipu imali išta zajedničkog (kao i Hrvati) bi bilo pravo prirodno čudo.
Daleko je Srbija bre...
Da bi po haplotipu imali išta zajedničkog (kao i Hrvati) bi bilo pravo prirodno čudo.
Daleko je Srbija bre...

PS: S Rusima najmanje, samo 32% sličnosti?
Ovo mora biti da je anglo-saxonsko.vatikanska zavera.
Ovo mora biti da je anglo-saxonsko.vatikanska zavera.

vuksadinare- Posts : 98254
2015-09-08
immortal likes this post
s turcima kao i autor objave.

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
To kradu moju teoriju. Tadasnji prostor su naseljavali Kelti. Njih su osvojili Romani. Kelti su isto dosli odnekle. Bilo je i ostalih naroda tu, starosedelaca. Sloveni, ostavili jezik. Hrvati nemaju nista jer su su iz Ukrajine, znaci da su ubijali Autohtono Balkansko stanovnistvo, Serbius. Imas dosta AngloSaksonskih faca, pokazao i nekome iz Italije. Balkanci nisu svi Sloveni, ima tu raznih naroda. Dosta slicnosti sam nasao i medju Cesima sa Balkancima. Gaj Judevit, Ilirija, isto pokazuje pricu.
Serbinho-3- Posts : 25293
2014-08-25
koji si ti nepismeni kreten, to je za nebilivit.Serbinho-3 wrote:To kradu moju teoriju. Tadasnji prostor su naseljavali Kelti. Njih su osvojili Romani. Kelti su isto dosli odnekle. Bilo je i ostalih naroda tu, starosedelaca. Sloveni, ostavili jezik. Hrvati nemaju nista jer su su iz Ukrajine, znaci da su ubijali Autohtono Balkansko stanovnistvo, Serbius. Imas dosta AngloSaksonskih faca, pokazao i nekome iz Italije. Balkanci nisu svi Sloveni, ima tu raznih naroda. Dosta slicnosti sam nasao i medju Cesima sa Balkancima. Gaj Judevit, Ilirija, isto pokazuje pricu.
kelti su gali
kelti su naseljavali područje današnje hrvatske.
srbi su većinom genetski turci.
nemate veze sa slavenima osim što ste preuzeli jezik.
500g turske je ostavilo traga. i to jebenog.

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
Temeljni europski haplotip Eu7 je u Hercegovini, južnoj Dalmaciji i otocima,
temeljni haplotip i za Hrvate općenito. Prisutan je sa ogromnim postotkom - 75%.
Oko 50% je prisutan i kod bosanskih muslimana. Nešto od toga haplotipa
smo udijelili i Srbima na istoku. Posebno je čest u državama sjeverne Europe,
ali kao mutacija Eu7 (sjeverna Njemačka i baltske države).
Takvi su rezultati genetskih istražianja.
temeljni haplotip i za Hrvate općenito. Prisutan je sa ogromnim postotkom - 75%.
Oko 50% je prisutan i kod bosanskih muslimana. Nešto od toga haplotipa
smo udijelili i Srbima na istoku. Posebno je čest u državama sjeverne Europe,
ali kao mutacija Eu7 (sjeverna Njemačka i baltske države).
Takvi su rezultati genetskih istražianja.
Koja jebena namjestaljka. Nigdje 80%sta su genetski Indijci.......

2014-04-14
Ali mu moras priznat da je do zadnjeg dana ustrajan u bajci "dok mi viljuskom oni...." Desanka Maksimovic je to nekoc zamotala u celofan pa umjesto da bilo je to "u zemlji bajki i lazi" poboljsa sa "u zemlji seljaka..."veber wrote:koji si ti nepismeni kreten, to je za nebilivit.Serbinho-3 wrote:To kradu moju teoriju. Tadasnji prostor su naseljavali Kelti. Njih su osvojili Romani. Kelti su isto dosli odnekle. Bilo je i ostalih naroda tu, starosedelaca. Sloveni, ostavili jezik. Hrvati nemaju nista jer su su iz Ukrajine, znaci da su ubijali Autohtono Balkansko stanovnistvo, Serbius. Imas dosta AngloSaksonskih faca, pokazao i nekome iz Italije. Balkanci nisu svi Sloveni, ima tu raznih naroda. Dosta slicnosti sam nasao i medju Cesima sa Balkancima. Gaj Judevit, Ilirija, isto pokazuje pricu.
kelti su gali
kelti su naseljavali područje današnje hrvatske.
srbi su većinom genetski turci.
nemate veze sa slavenima osim što ste preuzeli jezik.
500g turske je ostavilo traga. i to jebenog.
omni-
2014-04-12
Nešto Vlasi, nešto Arnauti, Grci, zaostali Turci i slična ciganija, koja se nakon odlaska Turaka dovukla sa šatorima u praznu Srbiju.mentalitet wrote:Eroo wrote:Konačno.
Daleko je Srbija bre...
Pa naravno da ne dijelite nishta sa njima osim shto ste najveci srpski otpad koji se naziva hrvatima.Ja sam od prije znao da najvishe genetski pripadaju antichkim grcima jer se to moze ochitati iz njihove povijesti.Pravi nasljednici spartanaca dok ste vi najveci naslednici obichnih pichkica i slugana.
https://www.lascimmiapensa.com/wp-content/uploads/2018/11/Leonida.jpg
A gdje ti vidiš Srbe, osim u Slavjanoserbsku u Ukrajini? Nemoš ni tamo više, jer su vam i to braća sravnila sa zemljom.

To da Srbi i Hrvati ne dijele genetiku pa slatko bih se nasmijao
Ringo10- Posts : 21238
2015-09-24
Sefan Nemanja je bio katolik? Da ne povjeruješ.Ringo10 wrote:To da Srbi i Hrvati ne dijele genetiku pa slatko bih se nasmijao

i mnogi drugi uz to i Hrvatskih genaEroo wrote:Sefan Nemanja je bio katolik? Da ne povjeruješ.Ringo10 wrote:To da Srbi i Hrvati ne dijele genetiku pa slatko bih se nasmijao

immortal-
2014-04-16

» U Hrvatskoj je bilo najviše miješanih brakova:"Djeca nam nisu Srbi i Hrvati,već Jugoslaveni"
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 1 of 1