Hrvati pozivaju na bojkot Kauflanda. Izbacili su Podravku, a nude srpske proizvode
Page 1 of 1
Hrvati pozivaju na bojkot Kauflanda. Izbacili su Podravku, a nude srpske proizvode
Home Vijesti Hrvati pozivaju na bojkot Kauflanda. Izbacili su Podravku, a nude srpske proizvode

Portal Danica sinoć je objavio vijest da je Kaufland s polica izbacio Podravkine proizvode. Informaciju je prenijela o većina medija u Hrvatskoj.
“Točno je, izlistali smo sve njihove proizvode s polica. Hoće li se Podravka vratiti u naše trgovine? Ne znam, vidjet ćemo kako će se pregovori dalje odvijati”, prenosi Danica izjavu iz Kauflanda.
Sugovornik iz Podravke tumači da je zapelo jer je Kaufland inzistirao na većim rabatima i, posljedično, većim maržama.
“Htjeli su nas natjerati da spustimo gaće malo više nego inače. Nismo mogli pristati na njihove uvjete, bila je to čista ucjena”, kaže Podravkin menadžer.
Zbog naprasnog prekida pregovora o novom poslovnom ugovoru, uprava Kauflanda odlučila je izbaciti Podravku iz svih svojih trgovina u Hrvatskoj. Ovaj se tjedan, tako, Podravka u Kauflandu pojavljuje tek u tragovima, piše Danica i tekst ilustrira fotografijom proizvoda iz Srbije koji se u Kauflandu nude po akcijskim cijenama.

Portal Danica sinoć je objavio vijest da je Kaufland s polica izbacio Podravkine proizvode. Informaciju je prenijela o većina medija u Hrvatskoj.
“Točno je, izlistali smo sve njihove proizvode s polica. Hoće li se Podravka vratiti u naše trgovine? Ne znam, vidjet ćemo kako će se pregovori dalje odvijati”, prenosi Danica izjavu iz Kauflanda.
Sugovornik iz Podravke tumači da je zapelo jer je Kaufland inzistirao na većim rabatima i, posljedično, većim maržama.
“Htjeli su nas natjerati da spustimo gaće malo više nego inače. Nismo mogli pristati na njihove uvjete, bila je to čista ucjena”, kaže Podravkin menadžer.
Zbog naprasnog prekida pregovora o novom poslovnom ugovoru, uprava Kauflanda odlučila je izbaciti Podravku iz svih svojih trgovina u Hrvatskoj. Ovaj se tjedan, tako, Podravka u Kauflandu pojavljuje tek u tragovima, piše Danica i tekst ilustrira fotografijom proizvoda iz Srbije koji se u Kauflandu nude po akcijskim cijenama.

immortal-
2014-04-16
Re: Hrvati pozivaju na bojkot Kauflanda. Izbacili su Podravku, a nude srpske proizvode
Ta ista podravka je duplo jeftinija i u BiH i u srbiji, tamo im se isplati prodavati jeftinije ali u RH ne.
Ovaj poziv neće naići na nikakav odjek.
Ovaj poziv neće naići na nikakav odjek.

Šandor Winnetou-
2017-12-31
marcellus and michaellcmacha like this post
Re: Hrvati pozivaju na bojkot Kauflanda. Izbacili su Podravku, a nude srpske proizvode
sa kurabom Dalićkom i skupin proizvodima dabogda propala Podravka.
marcellus and Hektorović like this post
Proizvodi Martine Dalić su preskupi, i ne kupujem ih.
Kaufland je osjetno povoljniji od Konzuma i Spara, naročito od Tommyja i Plodina
Iskreno, daleko najradije kupujem u kauflandu jer mi je to ušteda oko 20 posto u odnosu na druge
Lidl je uglavnom bofl a za iole bolje stvari nije uopće tako jeftin, isplati se ić po kruh, one tanke krumpiriće za fritezu, možda dječje čokoladice, sladoled, graševinu za gemište... tak, postoje stvari koje se isplate u lidlu
Na kraj pameti mi nije bojkotirat Kaufland, Podravka je precijenjena i ništa što prodaju ne vrijedi cijene
Kaufland je osjetno povoljniji od Konzuma i Spara, naročito od Tommyja i Plodina
Iskreno, daleko najradije kupujem u kauflandu jer mi je to ušteda oko 20 posto u odnosu na druge
Lidl je uglavnom bofl a za iole bolje stvari nije uopće tako jeftin, isplati se ić po kruh, one tanke krumpiriće za fritezu, možda dječje čokoladice, sladoled, graševinu za gemište... tak, postoje stvari koje se isplate u lidlu
Na kraj pameti mi nije bojkotirat Kaufland, Podravka je precijenjena i ništa što prodaju ne vrijedi cijene

marcellus- Posts : 45519
2014-04-16
a da ne govorim da podravka nije nikakav domaći proizvod - podravka uglavnom uvozi sve živo, konzervira i prodaje po trostrukoj cijeni
https://danica.hr/podravka-uvozi-7000-tona-susenog-povrca-zasto-ga-sami-ne-proizvodimo/
a grah uvoze iz jebene etiopije
https://danica.hr/podravka-uvozi-7000-tona-susenog-povrca-zasto-ga-sami-ne-proizvodimo/
a grah uvoze iz jebene etiopije

2014-04-16
Hektorović likes this post
“Dok naša Hrvatska ostaje bez stanovnika a zemlja zarasta u šipražju i korovu, najveće kompanije poput Podravke uvoze grah iz Kine i sličnih zemalja. Na ovoj deklaraciji piše Etiopija a godina branja 2019. KUPUJMO HRVATSKO!” Tako glasi objava koja se danas širi društvenim mrežama. Objavio ju je Josip M. a pokazuje odakle dolazi grah kojeg smo jeli za jučerašnji praznik rada.

2014-04-16
Nisu mi hotili zaminiti kupljeni artikl, od unda sun lidls boy
2014-04-16
Prodali ti pokvareno vino.aben wrote:Nisu mi hotili zaminiti kupljeni artikl, od unda sun lidls boy
dijagram-
2015-08-09
Ajvar:)dijagram wrote:Prodali ti pokvareno vino.aben wrote:Nisu mi hotili zaminiti kupljeni artikl, od unda sun lidls boy
2014-04-16
aben wrote:Ajvar:)dijagram wrote:Prodali ti pokvareno vino.aben wrote:Nisu mi hotili zaminiti kupljeni artikl, od unda sun lidls boy
Podravkin?

2014-04-16
Ma je, podravkin je smećemarcellus wrote:aben wrote:Ajvar:)dijagram wrote:Prodali ti pokvareno vino.aben wrote:Nisu mi hotili zaminiti kupljeni artikl, od unda sun lidls boy
Podravkin?
2014-04-16
Vegeta, simbol Ex-yu white trasha.
Hektorović- Posts : 26370
2018-04-10
immortal wrote:Home Vijesti Hrvati pozivaju na bojkot Kauflanda. Izbacili su Podravku, a nude srpske proizvodeHrvati pozivaju na bojkot Kauflanda. Izbacili su Podravku, a nude srpske proizvode
Slobodno tržište.
Hektorović- Posts : 26370
2018-04-10
Hektorović wrote:Vegeta, simbol Ex-yu white trasha.
Dobro se prodavala u inozemstvu... u Poljskoj.

2014-04-16
Inače danas ima i boljih stvari za manje novca, iako je to bio jedan od uspješnijih yu proizvoda (rijetkih)

2014-04-16
Isusatimaterinog, sve domoljubne Rvatine - uništiti baš svu hrvatsku proizvodnju i uvoziti tuđa sranja uz mantru o slobodnom tržištu. Koji će nam kurac npr. sladorana kad možemo uvoziti slador. Najbolje da se samoukinemo kao država tj. ono što nam je ostalo od države i izbrišemo si nacionalni identitet. Da neke buduće generacije mladeži ne ginu bezveze ako bude rata.
2022-02-24
Koba wrote:Isusatimaterinog, sve domoljubne Rvatine - uništiti baš svu hrvatsku proizvodnju i uvoziti tuđa sranja uz mantru o slobodnom tržištu. Koji će nam kurac npr. sladorana kad možemo uvoziti slador. Najbolje da se samoukinemo kao država tj. ono što nam je ostalo od države i izbrišemo si nacionalni identitet. Da neke buduće generacije mladeži ne ginu bezveze ako bude rata.
Ne nego ću za skupe pare kupovat domaći podravkin grah iz kine i ajvar od paprike uvezene iz bugarske
da bi martina dalić mogla srat okolo

2014-04-16

» OSVETA ZBOG DEBAKLA KOSOVA! Priština povećala takse na srpske proizvode za ČAK 100 ODSTO!
» Zildžić: Ako HDZ krene u bojkot izbora, Bošnjaci bi mogli u bojkot hrvatskih proizvoda
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
» Zildžić: Ako HDZ krene u bojkot izbora, Bošnjaci bi mogli u bojkot hrvatskih proizvoda
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 1 of 1