ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zastupnik Drele, koji psuje u Saboru i objavljuje filmiće kako podriguje, izveo novi otužni performans

Go down

Zastupnik Drele, koji psuje u Saboru i objavljuje filmiće kako podriguje, izveo novi otužni performans Empty Zastupnik Drele, koji psuje u Saboru i objavljuje filmiće kako podriguje, izveo novi otužni performans

Post by debotoijusto 15/7/2023, 14:37

Davor Dretar Drele dugo se trudio uspjeti u politici. Prvi se put pojavio 2009., kao dio stožera predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića. Nekoliko godina kasnije promijenio je političku opciju pa se kandidirao na listi koalicije Milana Bandića. Zatim je prešao Miroslavu Škori i napokon uspio ući u Sabor, kao zastupnik Domovinskog pokreta.

Uskoro se odrekao i njega, nakon što je Škoro propao na izborima za zagrebačkog gradonačelnika pa ga je Domovinski pokret, uz dilanje kompromitirajućih dokumenata medijima, izgurao iz stranke.

Nakon što se konačno dočepao Sabora, Drele je uzeo mobitel, natočio gemišt i snimio se kako ga eksa. “Odmah u startu da vam pokažem kak se bude u Saboru delalo”, kazao je u kameru i glasno podrignuo. Taj njegov ispad 2020. prenijeli su gotovo svi mediji.

Uskoro se o njemu opet masovno izvještavalo, kada ga je Škoro javno prozvao. Bivši šef Domovinskog pokreta postavio mu je četiri pitanja:

“1. Kako ste i čijim novcima kupovali odijelo, košulju i kravatu za izbore?
2. Tko Vam plaća trenutno školovanje?
3. Koliko ste novaca ostali dužni državi i vjerovnicima nakon zatvaranja svog biznisa s pohanim čučama?
4. Koliko ste novaca dužni meni osobno i koliko dugo?Javnost i ja čekamo, a Vi izvolite pričati”
Drele je ovaj tjedan opet dospio na naslovnice svih portala, jer je na ozbiljnoj sjednici saborskog odbora o plinskoj aferi ministru Filipoviću vikao: “Pi*do jedna”.

A onda je jučer izveo još jedan show. Domovinski pokret posljednjih je dana predmet masovne poruge jer su tjednima srčano branili PPD i prijetili tužbama onima koji su izjavljivali da je upravo ta tvrtka kupila 63 posto HEP-ovih viškova plina zbog kojih je izvela afera.

Kada je ta informacija službeno potvrđena, pokušavali su se iščupati iz iznimno neugodne situacije. Pa je Davor Dretar sazvao presicu i dramatično ustvrdio kako ima eksplozivno otkriće o Nikoli Grmoji – zastupniku Mosta koji optužuje Domovinski pokret da su plaćenici tvrtke PPD.

Drele je pred kamerama počeo mahati screenshotom televizijskog prijenosa sjednice saborskog odbora na kojoj je Grmoja sjedio do zaposlenice u kabinetu Davora Filipovića. To je, kazao je Drele, krunski dokaz da je Grmoja tajno surađuje s posrnulim ministrom.

“U potrebi za dimnom bombom kojom bi prikrili svoje služenje Vujnovcu, kao ekskluzivu pokazuje nešto što su jučer građani mogli gledati osam sati u liveu – kako sjedim pored dame iz ministarstva. Tajno surađujemo osam sati sjedeći u istom redu, pred sto ljudi i kamerama”, odgovorio mu je na Twitteru Grmoja, uz emotikone umiranja od smijeha.

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/zastupnik-drele-koji-psuje-u-saboru-i-objavljuje-filmice-kako-podriguje-izveo-novi-otuzni-performans/
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30778
2014-04-12


Back to top Go down

Zastupnik Drele, koji psuje u Saboru i objavljuje filmiće kako podriguje, izveo novi otužni performans Empty Re: Zastupnik Drele, koji psuje u Saboru i objavljuje filmiće kako podriguje, izveo novi otužni performans

Post by debotoijusto 15/7/2023, 14:39

Zastupnik Drele, koji psuje u Saboru i objavljuje filmiće kako podriguje, izveo novi otužni performans Drele-pxll-7127_64b13bdd76c53-1-1200x675

susramlje na najjace
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30778
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum