ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NE-Mozemov vijecnik branio nasilnistvo 'dotura i inzinjera' u Novom Zagrebu a Hrvate optuzio da su za njega puno gori od ovih.

Go down

NE-Mozemov vijecnik branio nasilnistvo 'dotura i inzinjera' u Novom Zagrebu a Hrvate optuzio da su za njega puno gori od ovih. Empty NE-Mozemov vijecnik branio nasilnistvo 'dotura i inzinjera' u Novom Zagrebu a Hrvate optuzio da su za njega puno gori od ovih.

Post by vuksadinare Fri 14 Jul - 20:24

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/video-masovna-tucnjava-azilanata-u-novom-zagrebu-svjedoci-za-index-bojimo-se/2479613.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 99304
2015-09-08


Back to top Go down

NE-Mozemov vijecnik branio nasilnistvo 'dotura i inzinjera' u Novom Zagrebu a Hrvate optuzio da su za njega puno gori od ovih. Empty Re: NE-Mozemov vijecnik branio nasilnistvo 'dotura i inzinjera' u Novom Zagrebu a Hrvate optuzio da su za njega puno gori od ovih.

Post by vuksadinare Fri 14 Jul - 20:26

...onda nek se agentura pridruzi 'doturima' uzmu letve i pocnu mlatiti Hrvate i neistomisljenike i tada ce im se ispuniti san i zelje..vidim da gore od toga da to naprave braneci ove idiote..
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 99304
2015-09-08


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum