Klaus Schwab poziva na 75-postotno smanjenje privatnih vozila
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Klaus Schwab poziva na 75-postotno smanjenje privatnih vozila
Malo me boli s guzica s desne strane, pa sam se namjestio na stolici.
Jedna šlapa ispod stola mi je spala.
Ako pružim nogu da je dohvatim, bojim se da će me opet zaoboljeti guzica.
Ostat ću ovako još neko vrijeme, a onda ću vidjet.
Jedna šlapa ispod stola mi je spala.
Ako pružim nogu da je dohvatim, bojim se da će me opet zaoboljeti guzica.
Ostat ću ovako još neko vrijeme, a onda ću vidjet.
crvenkasti- Posts : 27499
2014-04-17
Jebote, htio sam napisati nešto, ono, totalno idiotski.
I sad, kad sam pročitao, vidim da je ispalo tri puta pametnije od onoga što veber i marcelus pišu.
I sad, kad sam pročitao, vidim da je ispalo tri puta pametnije od onoga što veber i marcelus pišu.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa zar čak ni jedne subote u mjesecu, kad čedni muževi mole krunicu da se ne nosi minicu?marcellus wrote:gle boli me kurac kaj će u centru zagreba zabranit jer tam ionak ne idem i nemam po kaj tam ić

zganci_i_jetrica- Posts : 1211
2021-06-05
prckov wrote:WEF Calls for 75% Reduction in Private Car Ownership - Slay News
da, i elektricna vozila su ukljucena
The World Economic Forum (WEF) is calling on global governments to agree to new green agenda goals that will significantly reduce the number of cars that are privately owned by the public.
The WEF is pushing for a staggering 75 percent reduction in the private ownership of cars, including electric vehicles, by 2050.
Klaus Schwab’s globalist organization argues that most of the world’s population will be “urban” by 2050 and the public won’t be able to justify the need for a private car or the use of commercial air travel.
The WEF’s latest demand was exposed in a new report from the Wall Street Journal.
The WSJ found the goal buried in a WEF briefing paper released last month called “The Urban Mobility Scorecard Tool: Benchmarking the Transition to Sustainable Urban Mobility.”
to je to
neće nam dozvoljavati
Putin je trebao biti predvodnik u sjebavanju te jebene ekipe ali je zasro
tu ekipu treba shebati
jer mijenjati će zakone i braniti ljudima normalu života
otimati, progoniti
već su počeli, biti će gore

immortal-
2014-04-16
immortal wrote:prckov wrote:WEF Calls for 75% Reduction in Private Car Ownership - Slay News
da, i elektricna vozila su ukljucena
The World Economic Forum (WEF) is calling on global governments to agree to new green agenda goals that will significantly reduce the number of cars that are privately owned by the public.
The WEF is pushing for a staggering 75 percent reduction in the private ownership of cars, including electric vehicles, by 2050.
Klaus Schwab’s globalist organization argues that most of the world’s population will be “urban” by 2050 and the public won’t be able to justify the need for a private car or the use of commercial air travel.
The WEF’s latest demand was exposed in a new report from the Wall Street Journal.
The WSJ found the goal buried in a WEF briefing paper released last month called “The Urban Mobility Scorecard Tool: Benchmarking the Transition to Sustainable Urban Mobility.”
to je to
neće nam dozvoljavati
Putin je trebao biti predvodnik u sjebavanju te jebene ekipe ali je zasro
tu ekipu treba shebati
jer mijenjati će zakone i braniti ljudima normalu života
otimati, progoniti
već su počeli, biti će gore
putin je desni tiranin, a ovi koji pokusavaju porobit zapad su lijevi tirani. Narod je izmedu, obe tiranije treba rjesit ili ce oni rjesit narod slobode i zivota
immortal likes this post
zganci_i_jetrica wrote:Pa zar čak ni jedne subote u mjesecu, kad čedni muževi mole krunicu da se ne nosi minicu?marcellus wrote:gle boli me kurac kaj će u centru zagreba zabranit jer tam ionak ne idem i nemam po kaj tam ić
cringe pokušaj humora

marcellus- Posts : 45519
2014-04-16
da nisi Li-Yen ti bi išao pomodarski.marcellus wrote:zganci_i_jetrica wrote:Pa zar čak ni jedne subote u mjesecu, kad čedni muževi mole krunicu da se ne nosi minicu?marcellus wrote:gle boli me kurac kaj će u centru zagreba zabranit jer tam ionak ne idem i nemam po kaj tam ić
cringe pokušaj humora
lako se prepoznaš u nekoj niši klečavaca.
bivši alkiči, pušači, članovi partije. većinom bez žena, drkađije.
odjednom otkrili vjeru, a većina ne zna oče naš.

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
Deklariraju se čednima i mole se da se i žene tako oblače. Što ti je tu cringe?marcellus wrote:zganci_i_jetrica wrote:Pa zar čak ni jedne subote u mjesecu, kad čedni muževi mole krunicu da se ne nosi minicu?marcellus wrote:gle boli me kurac kaj će u centru zagreba zabranit jer tam ionak ne idem i nemam po kaj tam ić
cringe pokušaj humora

2021-06-05
Salonska komunjara, 'oću reć: salonska desankaveber wrote:da nisi Li-Yen ti bi išao pomodarski.marcellus wrote:zganci_i_jetrica wrote:Pa zar čak ni jedne subote u mjesecu, kad čedni muževi mole krunicu da se ne nosi minicu?marcellus wrote:gle boli me kurac kaj će u centru zagreba zabranit jer tam ionak ne idem i nemam po kaj tam ić
cringe pokušaj humora

2021-06-05
Page 3 of 3 • 1, 2, 3

» Poslije farmera na red dolaze vlasnici privatnih vozila
» Jebiga nece biti dovoljno litijuma, ipak cete morati odustati od privatnih vozila
» Kolakusac ostro u EP:''Madjarska vam smeta jer je narod izabrao vlast a ne leftardi Soros i Schwab'
» SAD-e: Industrija privatnih zatovra
» Vaclav Klaus: u Novom vrlom svijetu nema mjesta za Europljane
» Jebiga nece biti dovoljno litijuma, ipak cete morati odustati od privatnih vozila
» Kolakusac ostro u EP:''Madjarska vam smeta jer je narod izabrao vlast a ne leftardi Soros i Schwab'
» SAD-e: Industrija privatnih zatovra
» Vaclav Klaus: u Novom vrlom svijetu nema mjesta za Europljane
Page 3 of 3